nerden biliyorsun.ben şimdiye kadar fenerbahce nin tribünün 56bin kişilik olduğunu duymadım. ayrıca tff de her zaman en son bilgilier gösterilmek zorundadır.eğer alttaki fotoğraflardan dolayı diyorsan onlar sadece inşaattan bir resim göstermek istemişler
O zaman TFF ye söylede bana verdiğin sitedeki eski tribünü veren resmi kaldırsınlar.
quote:
Orjinalden alıntı: OzCrash
O zaman TFF ye söylede bana verdiğin sitedeki eski tribünü veren resmi kaldırsınlar.
orda resmi veriler verilir ve orda yeni halinden fotoğraflarda var.rahatsız olduysan sen söyle kaldrısınlar.
Darısı Trabzonumun başına
quote:
Orjinalden alıntı: t.rosicky
quote:
orda resmi veriler verilir ve orda yeni halinden fotoğraflarda var.rahatsız olduysan sen söyle kaldrısınlar.
Yeni Tribünü göremiyorum o linkde.
quote:
quote:
quote:
acaba bu fotoğrafı stad inşaat halindekyen nasıl çekmiş olabilirler helikopterle falan mı.
ben sana şunu anlatmaya çalışıyorum tff nin sitesinde herşey resmi ve en yeni şekliyle anlatılmak zorundadır.örneğin stad kapasitesi.sonuçta o veriler uefa ya bildiriliyor.ayrıca o sitede ben amatör futbolcu olan yeğenimin 2000 yılındaki yaptığı sözleşmeyi bile bulabiliyorum,yani verilerden şüphen olmasın.o? iyi forumlar.
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
Nirde bunun Deniz Manzarası
çatıya çıkınca görünüyo yeter işte
quote:
quote:
quote:
quote:
acaba bu fotoğrafı stad inşaat halindekyen nasıl çekmiş olabilirler helikopterle falan mı.
ben sana şunu anlatmaya çalışıyorum tff nin sitesinde herşey resmi ve en yeni şekliyle anlatılmak zorundadır.örneğin stad kapasitesi.sonuçta o veriler uefa ya bildiriliyor.ayrıca o sitede ben amatör futbolcu olan yeğenimin 2000 yılındaki yaptığı sözleşmeyi bile bulabiliyorum,yani verilerden şüphen olmasın.o? iyi forumlar.
ya da bu ffotoğraf
hem mutlaka yeni resimler olmak zorunda değil.yani önemli olan veriler.
Sorun etmeyelim. önemli olan stadın güzelliği.
5bin kişi için tartışmayın şimdi olmadı merdivenlere otururuz sığarız 56 000 kişi