Şimdi Ara

Fenerbahçe taraftarı neden bu kadar geç uyandı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyanmanız neden bu kadar uzun sürdü? Twitter hesabım yok ama şimdi bakıyorum, eskiden Aziz'in avukatlığını yapan, "Büyük başkan, sen çok yaşa!" tarzında konuşan, Fenerbahçe'yi değil, Aziz Yıldırım'ı seven adamlar bile "istifa" diyorlar ama çok geç... DH forumunda da öyle kezâ. "Aziz Başgaaan" gibi gevşek gevşek konuşan, "Sonuna kadar arkandayız Büyük Başkan" diyenler bile istifa istiyor.

2 yıldır bağırıyoruz tribünde. Fark ettiniz mi bilmiyorum. Telekom tribünü üst katında bir topluluk var. 2 sezondur bu adamı ve yönetimini istifaya çağıran. Terörist denildik, serseri denildik, esrarkeş denildik, AKP gençlik koları denildik, cemaatin çocukları denildik, her tezahüratımız ıslıklandı.
    Sırf Aziz'in otoritesine zarar gelir diye Alex tezahüratlarını bile ıslıkladı bu taraftar. Öyle beyni yıkanmış bir taraftar topluluğu düşünün ki sırf kulüp başkanlarına laf gelmesin diye efsanesinin ismini ıslıklasın. Bir maç bile anamadık Alex'i. Alex'in A'sını duyuldu mu üzerimize çullandı bütün stad. Öyle bir uyuttu, öyle bir hale getirdi ki bu adam sizleri.

Şimdi gözleriniz açıldı, ama maalesef çok geç arkadaşlar. Olan oldu.

Diktatör çok yaşa!

• taşrada yaşadığım için bir kere bile kadıköyde maç izlemiş adam değilim, akp ile cemaat ile hiç alakam yok, dolayısı ile tenkit edebilirim değil mi ;)

bu adamın ilk seçildiği andan itibaren gözüm tutmamıştı; sürekli sağa sola sataşmalar, başarısızlığın muhasebesini yapmak yerine,suni gündemlerle hep örtbas eden,

diğer klüplerle uzlaşmaz tutumu ile fenerbahçenin yalnızlaştırılması, hergün fb antipatisinin arttırılması gibi nedenler beni bu adamdan soğuttu iyice.

Kendini 100 yıllık bir çınarın hizmetkarı gibi değil,sahibi olarak gördü. Kimse fb'nin üstünde olamaz derken,kendi klübü ayaklar altına aldı.

Kasaba takımı vizyonuyla, hazır 2000'den sonra düşüşe geçen Gs'yi sportif anlamda geçemedi.

Şimdi gs o aydınlaymayı yaşadı ve artık en az 5 seneye ambargoyu koyacaktır,kimse kusura bakmasın.

Ha neyi iyi yaptı sayın ay ? Zengin yöneticilerin de desteği ile bol bol tesis yaptı, diğer branşlarda gözle görülür yükseliş yaşattı,bunları reddetmiyorum.

Ama günümüzde artık kürekçilik değil,futbol üsüne dönen bir spor dünyası var. ve bu alandaki aksi tutumu ile zaten "maç satın alıyo olm bu adam" zannını gerçeğe dönüştürdü.

3 temmuz vakasına hiç şaşırmamıştım bu adam yapmaz diyemedim, ama burası türkiye. millet harakiri yapar,intihar eder. Bizde bir de pişkin pişkin oturulur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.