Bildirim
Fenerbahçe tarihinin en kötü futbolcu VAN PERSİE (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Antremana bile çıkamayan 18 million avroluk, Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en büyük kazığı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi kurt puslu havayı sever ama yinede şöyle iddalar var Fener sağlık heyeti rvp sakat dedi Azizde başlatmayın saktına falan forma satcaz alın dedi -
kaç kere söyledim ama yine söyliyeyim bu adama 10 numarayı kim verdi bu sezon hangi amaçla? Dick'in gelişiyle şunu anladık sorun perreira da değil oyuncularda. -
-
Rvp'yi karakter olarak çok severim, oynamasını isterim aslında ama ya kronik bir sakatlığı var ya da futbolu kafasında bitirmiş... -
Benim sitemim Aziz Yıldırım'a dır. Pereirayı da suçlamıyorum diyemeyeceğim onunda allah belasını versin. Advocaat toparlamaya çalışıyor adamın orta saha oyuncuları full ön libero. Ön liberolarada çok yüklenmemek lazım sonuçta sen defansif özelliği yüzünden takıma alınmış bi adama gol attırmıyor diye bukadar yüklenirsen ooolmaz. RvP başlarda gerçekten iyiydi geldiğinde mücadele etti her zaman top beklerdi ileride bi forvetin yapması gerekeni yapar aralara kaçardı ama istediği ara paslarını alamadı adam söndü gitti. Kaç sezondur bu takımın ilacı olan orta saha transferi yapılmadığı için oluşan olumsuzlukları oyunculara atmayın yani. Bakın Ersun Yanal döneminde Emre Belozoğlu vardı tam bir orta sahadır kendisi 4-3-3 sistemi işledi tüm forvetler 10 un üstünde gol attı Kuyt,Webo,Sow,Emenike takımda çift yönlü olunca diğer oyuncularda oynuyor potansiyelini gösteriyor yani anlatmak istediğim buydu teşekürler .
-
Fenerbahçe tarihinde yüksek ücret verilip büyük beklentiler içerisine girilen en büyük kazık, en büyük balon Milos Krasic'tir. Adam bildiğin hiçbirşey vermedi. RVP yine 22 gol falan attı ilk sezonunda. -
Krasic takımı pisliğe batırmadı ama Rvp batırdı kar zarar durumunu iyi hesap edin -
Tabi 22 gölü de güiza atti,emenike vs attı.Adam kaprisleri ile sinir bozuyor ama büyük golcü...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
forvetlerimiz baya kötü ama çareyi yabancılarda yıllık 5 milyon alanlarda arayacağımıza, kendi evladımız semih'i çok çabuk unutuyoruz. adam şuan 2. lig eskişehirspor'da ve her hafta gol atıyor.. bu adamı nasıl sattık hala ınanamıyorum -
Krasic daha kötülüğe aday olabilir
Ben bu adamı çok severim o yüzden mi taraflı yorum yapıyorum bilmiyorum ama bu adam AMC tarzı oynayamaz mı? Tamam fiziken bitmiş, forvetlerle boğuşmasın ne bileyim çok koşmasın falan ama bu adam hatırladığım kadarıyla oyun zekası, tekniği vs. yüksek olan biri. Koy forvet arkasına takımı yönlendirsin. Bu kadar da bitmiş olamaz herhalde koskoca Van Persie. Daha önce denendi mi bilmiyorum tabi bu ancak denenebilir sanki. Van Persie'nin arkasını toplayacak Ozan ve Topal gibi adamlar da var. İleride pozisyona sokabileceği Emenike var. -
quote:
Orijinalden alıntı: TMoE
Krasic daha kötülüğe aday olabilir
Ben bu adamı çok severim o yüzden mi taraflı yorum yapıyorum bilmiyorum ama bu adam AMC tarzı oynayamaz mı? Tamam fiziken bitmiş, forvetlerle boğuşmasın ne bileyim çok koşmasın falan ama bu adam hatırladığım kadarıyla oyun zekası, tekniği vs. yüksek olan biri. Koy forvet arkasına takımı yönlendirsin. Bu kadar da bitmiş olamaz herhalde koskoca Van Persie. Daha önce denendi mi bilmiyorum tabi bu ancak denenebilir sanki. Van Persie'nin arkasını toplayacak Ozan ve Topal gibi adamlar da var. İleride pozisyona sokabileceği Emenike var.
şuanda feyenord maçında bile yedek adam, sen düşün halini
feyenord yani futbola başladığı takım van persienin
bu maçta bile oynamıyo...
-
Premier lig gibi bir ligden ülkemize gelen ve bu kadar etkisiz olan başka bir futbolcu hatırlamıyorum. Kaldı ki bu adam van persie gibi marka bir forvet. Ne oldu, nasıl oldu, anlamlandıramıyorum. Galatasaray taraftarı olan ben bile van persie imza attığında heyecanlandım.
Arkadaş bu kadar silik, faydasız, formsuz nasıl olabilir aklım almıyor. Direkt manchester united'dan ve premier ligden bizim kıytırık lige geliyorsun,
3 maç üstüste oynayamıyorsun, 90 dakikan yok. 1.5 sene geçti neredeyse. Ne yönetim ne de teknik heyetten birisi kayda değer açıklama yapıyor.
Kronik sakat olabilir, formu düşük olabilir, ülke futboluna alışamamış olabilir, olabilir de olabilir
AMA
söz konusu adam van persie ! eğer halâ bu sorunları aşamadıysa ve eski günlerine dönemediyse sıkıntı büyük. İşin acı tarafı ışık dahi yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen yarın verin parasını defolsun gitsin durduğu her saniye zarar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
Hemen yarın verin parasını defolsun gitsin durduğu her saniye zarar.
tam hatırlamıyom ama gazetecinin biri maçtan sonra feyenord tdsine
persieden 2.maç da çekiniyormusunuz mu ne öyle bir soru sordu
ben burda utandım ulan. adam ilk 11e giremeyen adamdan niye çekinsin -
Souleymane Oulare ve Yaw Preko'ya haksızlık var lan burada. -
sene sonuna kadar bize kiralayın boşta durmasın -
arkadaşlar mesajlara 'yav he he' diye cevap veren biri ile futbol muhabbeti yapılmaz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X