Şimdi Ara

Fenerbahçe Teknik Direktörü Alex De Souza.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

Adam sabahtan beri karşılaştırmanın kralını yapıyor hala Abuk subuk karşılaştırmalarınızdan GINA geldi diyor, HEY ALLLAHIM sanki biz karşılaştırdık ALEX&FB İLİŞKİSİ DEDİK İNŞ HAGİ&GS ilişkisi GİBİ olmaz dedik............

Alakası olmayan bir konuda Hagi'nin adını ağzına almayacaksın o zaman. Laf edersen cevabını da alırsın , yersin paparayı kusura bakma. Hadi hayırlı traşlar.

daha dün Hagiyi sövenler Hagiyi bana savunuyor ki ben Hagiye ters bişey demişim gibi, Sizin gibi sövmeyen biiri olarak ben sizden daha çok Hagiciyim ve hayranıyım ve HAGİYE LAF EDERSEN demişsin, Hırsız kelimesi hariçinde lafım varmı HAGİye(onda da haklıyım tabi)

Sanki Hagiye pis fanatik laflar etmişimde Adını ağzına almayacaksın diyorsun, Sana mı kaldı birader alıp almamak, Bir Fbli olarak HAGİ-GS ilişkisini Yorumlarım, sende gider cevap veremeyip konuyu ALEX HAGİ kıyaslamsına cevirirsin

• Alakası olmayan yerde b.k atmazsan sorun olmazdı. Haklı olman için birinin karşıt bir şey söylemesi lazım. Sen ortada hiç bir şey yokken lafı Hagi'den açarsan tartışmaya açılır bu söylemin.
  • Vefasızlar şimdi gelmiş hagiyi mi savunuyor .. Bu örnek Türkiye'nin neden böyle perişan halde olduğunu açıklıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuhancuri

Vefasızlar şimdi gelmiş hagiyi mi savunuyor .. Bu örnek Türkiye'nin neden böyle perişan halde olduğunu açıklıyor ..

Çoğul konuşma istersen. Hagi teknik direktörken takımı berbat yönetti. Ve burada Hagi'yi savunan tek kişi benim. O dönem takımı berbat durumu soktuğunda ise tek düşüncem buydu :

Fenerbahçe Teknik Direktörü Alex De Souza....

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Alakası olmayan yerde b.k atmazsan sorun olmazdı. Haklı olman için birinin karşıt bir şey söylemesi lazım. Sen ortada hiç bir şey yokken lafı Hagi'den açarsan tartışmaya açılır bu söylemin.

Galatasarayın EFSANESİ Hagi Galatsarayın Teknikdirektörlüğünü yaptı. Sövülerek gönderildi.(taraftara Hırsız dedi)

Bu yazdıklarım Laf sokma değil bilinen bişey. Şimdi gelelim niye bu konuda bunu yazdım hani diyorsun ya .OK atıyorsun diye

Fenerbahçenin EFSANESİ Alex Fenerbahçenin Teknikdirektörlüğünü yapacak. Sövülmemeli.(taraftara Hırsız dememeli) İNŞ taraftar Efsanesinin değerini bilir!

şimdi ALAKASI VARMIYMIŞ YOKMUYMUŞ diyor ve konuyu burada kapatıyorum,

• türkiyede eski esfsanenin klübe teknik direktör olması mantıklı değil.başarısızlığa tahammül olmayan bir ortam burası.2 maçla t.direktör değiştirilen bir ligde efsanelerin harcanması bana çok kötü geliyor açıkçası.
    iyi veya kötü t.d. olması önemli değil burada.önemli olan aşırı sabırsız ve başarıya aç bir millet oluşumuz.
    örnekleri çok bülent , hagi , oğuz çetin , rıza çalımbay , ertuğrul sağlam vs. vs.

bu yüzden alexin td olmasını istemem.efsaneler güzeldir hep gönüllerin tepesinde kalmalıdır.
  • @webaslan

bu konuda haklısın, Aykut eğer Gaziantep ve Manisa maçlarını kazanmasaydı homurdanmalar artacaktı, çünkü galibiyet alamama serisi oluşuyordu(gaziantep maçı öncesi homurdanmalar gerçekten vardı). Dün Aykuta besteler yapan taraftar bugün sövebilirdi ki stoch kesme konusunda ısrarcı olmaması kurtardı...

Onun için yukarıda Bizim taraftar inş Alexe aynısını yapmaz dedim.
  • yine sidik yarışına girilmiş r.carlosun anelkanın kariyerlerini koyayım bari en uzağa kiminki gidicek bakalım

• Hagi diyorum başka bir şey demiyorum. Oyunculukla teknik direktörlük çok farklı şeyler.
  • Kralex zaten futbolu bıraktığı zaman genç yeteneklerin başına geçirilecek. geçen sene bunun hakkında konuşuldu. ama ardından T.D. yaparlar mı bilmiyorum ?
  • Teknik direktörlüğü hagi gibi olmasında

bence zamanının en iyi oyuncuları teknik direktör olmamalı kendi şahsi fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Bence olamaz, koşmuyor.

haha bu çok iyiymiş :D:D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.