Şimdi Ara

Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyüğüdür. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reikideiki

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

quote:

quote:

quote:

1-2 gs fb kapışır ama siz 3, olarak kalcaksınız.

euroleague 2 milyar kişinin izlediğini sanan bir kişiyle buyukluk vs tartısacak kadar toy değilim ne yazık ki

kanıtlarsam bjk stadında cıplak dolaşcanmı.dünyada sadece futbol mu var basketbol en cok izlenen branşlardan biri gerci ne anlarsın bu işlerden ancak duruş dersiniz.

http://tr.eurosport.com/tum-sporlar/rakamlarla-sampiyonlar-ligi-super-bowl-karsilastirmasi_sto5614763/story.shtml

daha cl finali için bile gecen yıl 350 milyon kişinin izleyeceğini düşünülüyor cocuk kalkmış trde bile survivorun arkadasında kalmış euroleague 2 milyar kişi izledi diyor sfgachdjklasşida hayır birde kanıtlıcam diyor shgfajdklşasid,asdlasdkhaksj

surviver cok iyi bir programda benim mi haberim yok bunla karşılaştırının nekdar sacmaladığı belli oluyor.3, sünüz 3, olarak kalcaksınız

forumda 3000 mesaj yazacağına 3000 satır birşeyler okusan yemin ederim sana cok faydası olurmuş.Hiçbirşeyi anlamıyorsun nasıl birşeysin ya sen. Birde diğer mesajım için yazdıgın yoruma güldüm arkadaşım ne alegori ne tariz hiçbirşey hakkında fikrin yok ancak cevap vermek için cabalıyorsusn onu da başaramıyorsun.Üzüldm açıkcası

3, sünüz hep öyle kalın.

• Adam haklı beyler. Dikkat edin derbi zamanları dışında hiçbir gs li bjk li birbirleri ile tartışmaz atışmaz kupa başarı tartışması yaşamaz. Hepsinin tek rakibi vardır Fenerbahçe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan tiplere gel ya. Lafa bak lafa. " Anadolu maçlarında volkan ve emre ıslıklanıyor şikeci diyolar ahahah " Ulan anadolu maçlarına gidenleri siz gerçekten o takımı tuttuğunu falan mı sanıyorsunuz ? Ts, bursa vs harici hepsinin tek kendi takımlarını tuttuğuna inananlar var. O volkan'a küfür edenlerin hepsi ya bjkli ya gslidir.

Sevilmiyoruz çünkü her zaman zirveye oynuyoruz. Her alanda karşına Fenerbahçe çıkıyor. Çok doğal sevilmemesi. Aziz yıldırım gidince çiçekle karşılayacaklar sanki
  • Guzel saçmalamış arkadaş. olur öyle bu dönemlere. bi su iç hadi. eurolig finalinin tekrarını aç bi çay demle. oyalan biseylerle.

Bu arada son 10 senede 3.buyuk dediğimiz bjk 3 , gs 4 , fb 2 kere şampiyon olmuş. kume dusmek uzere olan bursadan 1 fazla olmussunuz =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn77 -- 29 Mayıs 2017; 16:32:51 >
  • Evet bende dirseğimi yalayabiliyorum biliyor musun ? :)
  • Bayrak yakmışlarsa yanlış yapmışlar gerçekten ama böyle egolu konuları oldum olası sevmemişimdir.
  • FENERBAHÇE > DİĞERLERİ

• Size laf etmesinin sebebi herseye bir kilif uydurmaniz. Ve herkesin sizden nefret etmesi cirkef olmaniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: -Peter Parker-

En ufak başarıda bile bütün göndermelerin Fenerbahçe'ye yapılması Fenerbahçe'nin büyüklüğünden değil Türkiye'de en nefret edilen takım olmasından kaynaklanıyor bence. Gidilen her deplasmanda şike tezahüratları yapılan takım olması aynı şekilde gidilen her deplasmanda kaptanları Volkan'la eski oyuncusu Emre'nin ıslıklanması. Bunun sebebide Aziz Yıldırım'dır. 20 senede Fenerbahçe'yi ülkede antipatik herkesin nefret ettiği bir camia durumuna soktu yaptıklarıyla. Zira 2007 yılında 100.yılını kutlarken tarihinde Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma başarısı bile olmaması büyük kulüp olmamasını açıklayan onlarca örnekten sadece 1 tanesidir.

Baştan fail. Nefret en büyük olmaktan kaynaklanır zaten.

Bunu okuyunca aklıma direk Reis geldi

Seveni de çok fazla nefreti de neden çünkü adam en büyük işte bu RTE.

• Ne sıkmışsın be.. Ne kulaktan dolma yazmışsın...
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Ben diyorum ki GS'nin başarılarını yok saymıyorum, 1999dan evvel neredeydi diyorum.

https://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCper_Lig_%C5%9Fampiyonlar%C4%B1_listesi

Linke göz atın. Lig başlangıcından itibaren GS'nin şampiyonluk sayısında, Fenerbahçe'nin önüne geçtiği ilk yıl 1999. Onun dışında fark sürekli 3-4 şampiyonluk. Son 20 yılın en başarılı türk takımı GS buna kimse bir şey demiyor. Liverpool 30 yıldır şampiyon olamıyor, son 12 yıldır bilmem kaç kere şampiyon olmuş kulüp chelsea, liverpooldan büyük müdür? değildir. Sadece başarılıdır.

• quote:

En ufak başarıda bile bütün göndermelerin Fenerbahçe'ye yapılması Fenerbahçe'nin büyüklüğünden değil Türkiye'de en nefret edilen takım olmasından kaynaklanıyor bence. Gidilen her deplasmanda şike tezahüratları yapılan takım olması aynı şekilde gidilen her deplasmanda kaptanları Volkan'la eski oyuncusu Emre'nin ıslıklanması. Bunun sebebide Aziz Yıldırım'dır. 20 senede Fenerbahçe'yi ülkede antipatik herkesin nefret ettiği bir camia durumuna soktu yaptıklarıyla. Zira 2007 yılında 100.yılını kutlarken tarihinde Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma başarısı bile olmaması büyük kulüp olmamasını açıklayan onlarca örnekten sadece 1 tanesidir.

Hehe. 100.yılında şampiyon olamaması bir takımın büyük olmamasi için yeterli bi sebep.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Baştan fail. Nefret en büyük olmaktan kaynaklanır zaten.

İşte ben bu konuda farklı düşündüğüm için fikrimi belirttim. Çok başarılı olandan bu ülkede nefret edilir bu konuda sana katılıyorum ama Fenerbahçe'den nefret edilmesinin en büyük sebebi Aziz Yıldırım'ın hal ve hareketleridir bence. Beşiktaş şampiyon oluyor hakemler sayesinde diyor Galatasaray oluyor şike hakem sayesinde diyor Bursaspor şampiyon oluyor Bursaspor'un o sezonki maçları izlensin diyor. Yahu adam Bursaspor'un şampiyonluğuna bile b.k atıyor ne diyeyim daha. Basketbol finalinde elini sıkmaya gelen kulüp başkanını 70 milyonun gözü önünde tokatlıyor nedir bu abi dağbaşımı burası bir kulüp başkanını sen ne hakla tokatlarsın çıkmış birde diyorki bizim oyuncumuzun aklını çeldi eee tokatmı atman gerekiyor ? Yahu transfer politikası bile Galatasaray ve Beşiktaş'a çalım atmak olan bir adamdan bahsediyoruz Beşiktaş'ın bonservis ödemeden anlaştığı oyuncuya yani Manchester United'ın bonservis bile istemediği bir oyuncuya sırf Beşiktaş'a çalım atabilmek için 5 milyon euro bonservis ödedi bu adam. Yani say say bitmez kardeşim kendi taraftarını bile takmıyor adam sırf kendisini protesto ediyor diye kombinelerini iptal ediyor bu adam yüzünden herkes Fenerbahçe'den nefret etti zaten 25 yaş üstü Fenerbahçeliler ne demek istediğimi az çok anlıyorlar. Ben Galatasaray'dan nefret edilmiyor demiyorum Galatasaray'danda Beşiktaştan'da nefret ediliyor ama en fazla Fenerbahçe'den oda bence yönetimi yüzünden.

Kendi kendime konuşmaya devam etmeyeceğim.

Tarihinde 110 senede bir kere ŞL gruplarından çıkmayı başarabilen onuda 101.yılında yapabilen bir takımın kendisinden nefret edilmesini büyüklüğüne bağlaması komik geldi sadece bende nefret edilmesinin asıl sebebini açıklamak istedim.

He kardeş he Aziz Yıldırım yüzünden. Fikret Orman çok sempatik adam değil mi ? Gs Fetodan destek almadı değil mi ? Ama bunlardan bizim kadar nefret edilmiyor. İstediğin kadar ağlasan da kudursan da Fenerbahçe en büyüktür. Nefret edilecek hareketleri her klup yapıyor. Fikret Ormanın 3 lafından 2si sayın cumhurbaşkanım. Şike yaptıkları kupayı iade etti o klup. Ama Fenerbahçeden nefret ediliyor. Herhangi bir başarıda direk Fenerbahçe ile kıyaslanıyor. Bu da ligin özetidir zaten.

Sen niye şike yaptığın kupayı iade etmedin madem onlar en azından iade etmiş Sana göre Fenerbahçe en büyüktür benide ilgilendirmez senle muhatap olmuyordum sen niye beni alıntıladın onu anlamadım ben kendi fikrimi söylüyorum beğenmiyorsan engelle geç. Yukarıdaki mesajlarımı okursan ben sadece Fenerden değil Galatasaray ve Beşiktaş'tanda nefret edildiğini belirttim zaten ama en nefret edilenin Fenerbahçe olmasının asıl sebebininde Aziz Yıldırım olduğunu düşündüm ve bunu söyledim.

Şike yapıldığını iddaa ediyorsan, sen de fetocu olabilirsin bence. Çünkü şike var diye iddaa eden herkes fetodan içeri alındı haberin vardır belki. Onun bir şike operasyonu olmadığını herkes biliyor. Bilmek istemeyenler senin gibi kendi uydurduğu şeylere inanan tipler işte. Sence Aziz Yıldırım gitse bu nefret bitecek mi ? Hayır tabii ki. Kluple alakalı bir şey bu. Tarihten beridir TS ile düşmanız mesela. Keza GS ile tarihten beri rakibiz. Aziz varken yokken. Bjk yeni çıktı tabii onlar da bişiler yapıyor kafalarına göre. Ama pek bir etki yok malesef. Bizi otobüse sıkılan mermiler deviremedi, yalan kumpaslar deviremedi, siyasetçileri yalayan başkanlar deviremedi, bize karşı edilen aşırı nefret deviremedi. Bu taraftar var oldukça bu klubü kimse deviremeyecek.

Beşiktaş'a yapılan kumpas değil sana yapılan kumpas öylemi ? 58.madde neden değişti ? Yıldırım Demirören neden ortada bazı kanıtlar var ama biz hiç bir kulübümüzün zarar görmesini istemiyoruz dedi ? Mehmet Ali Aydınlar neden ben Fenerbahçe'yi düşüren başkan olmak istemiyorum bu yüzden istifa ediyorum dedi ? Yahu mantar beyinli adam Fenerbahçe CAS'a verdiği savunmada bile şike yaptığını itiraf ediyor sen CAS'a verilen savunmayı biliyormusun ? Bilmiyosun yada işine gelmiyor CAS'a verilen savunma şu; 1-Biz şike eylemlerinde bulunduk ama şike sahay yansımadı. 2- Usülsüz dinlenme oldu. Şike konusunuda sen açtın ha ben hiç girmicektim bu konuya kendi kendine kaşınıyosun. Yahu 4 temmuz günü Fenerbahçe'li yönetici bile bizim yaptığımızı herkes yapıyor biz sadece radara yakalandık dedi ne kumpasından bahsediyorsun sen.

Adam olsaydınız da iade etmeseydiniz madem kumpastı size yapılanlar da.

Mehmet Ali Aydınların o sözünün bir videosunu atar mısın ? Şike evet sahaya yansımadı. Sen o sezonki maçları aç izle bakayım. Şike yaptı denilen takımlar bize 90da gol atmak için kalecileriyle kornerlere geliyordu. Hepinizi üst üste koyduk o sezon kupayı da üstünüze koduk. Anca Cas mas dersin. Madem çok akıllısın. Casın o zamanki emniyet raporlarına göre bu olaya baktığını biliyor musun ? O zamanki emniyet hukuk kimin elindeydi. Kupa iade eden adam gelmiş bana açıklama yapıyor. Benim bildiğim şike varsa o kupa müzede durmaz. Mesela sizin yarış atlarıyla yaptığınız şike yüzünden kupa müzenizde yok. Ama 2010-2011 şampiyonluğu müzede. Gidip orada ağlayabilirsin

Mantar beyinli adam Cas Mas demiyorum senin kulübünün başkanı ve avukatının birlikte CAS'a verdiği savunmadan bahsediyorum ben. Şike eylemlerinde bulunduk ama şike sahaya yansımadı diyor ve dinlemelerde şike konuşmaları olduğunu kabul ediyor usulsüz dinlendik diyor. Ayrıca ben Galatasaraylıyım Beşiktaş'lı değil. Şike olduğunu kabul edip adam olduklarından iade etmişler birde utanmadan adam olsaydınızda iade etmeseydiniz diyorsun tam Aziz kafası walla. Senin haram kupan için 3 kuruşluk müzende ne işim var benim kupa görmek istersem Galatasaray'ın müzesine giderim neredeyse hepsinden 1 tane var orda.

Zaladları malatyalari malum kişiyi bilmesek temiziz diye yedireceksiniz valla. Şampiyonluklar milli küme den beri sayılsa ordada fark yiyeceksiniz.bjk nin 57 58 ı saydılar ama ne hikmetse diğer milli küme liglerini tescil etmediler komedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchiha-İtachi -- 29 Mayıs 2017; 17:59:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

Hehe. 100.yılında şampiyon olamaması bir takımın büyük olmamasi için yeterli bi sebep.

100.yılında şampiyon olamaması senin küçük beyninde bir takımın büyük olmaması için yeterli bir sebep olabilir. Benim içinse 110 yıllık tarihinde bir kez ŞL gruplarından çıkmayı başarabilen onuda 101.yılında gerçekleştirebilen kulüpün büyüklüğü tartışılır. Zira o kupada 1988 yılında ben daha yeni doğmuşken senin büyüklüğünü sorguladığın takım yarı final oynamıştı. Oynadığı finallerin %80'ini kaybeden işine gelince milli kümedeki şampiyonlukları dile getirip Galatasaray'ın 7-0'lık galibiyetinin konusu açıldığında o çok eskiydi diye konuyu geçiştiren parazit beyinli bir topluluğa yakışan bir yorum olmuş seninkisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Keysi -- 29 Mayıs 2017; 18:25:50 >

• ulan şampiyon olduk, adamlar şapkayı önlerine koyacaklarına, nasıl daha iyi olacaklarını düşüneceklerine tutturmuşlar biz en büyüğüz diyorlar ahahahaha
    aç tavuk kendini nerde sanıyor la minnoşlar?
    sezon boyunca 5000 kişiye top oynayan takım en büyük oluyor he mi?
    arkadaş beyin herkese verilen birşey, satın almıyorsunuz kullanın azcık.
    yada büyüyün.
  • Tarantin Quentino kullanıcısına yanıt
    Totalde United en büyüktür.Onlar da 13 şampiyonluğu fergusonla aldılar.Son 20 sene almaları en büyük oldukları gerçeğini değiştirmiyor.aynı şekilde bizde ne zaman alırsak alalım en çok başarı biz de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 29 Mayıs 2017; 18:49:55 >
  • Konuyu açan arkadaş haklı Türkiye'nin en büyüğü Fenerbahçe ama onunda dediği gibi başarı olarak değil, şampiyonluk olarak değil, kupa olarakta değil camia olarak.Galatasaray, Fenerbahçe ile bu konuda yarışamaz çünkü avrupada en çok taraftarı olan Türk takımı nasıl sadece Türkiye'nin en büyüğü olsun ?

Galatasaray avrupada bir markadır, Fenerbahçe sadece Türkiye'nin en büyüğü.
  • Dönemin büyük filmleri hababam serisi gibi çoğu yeşilçam filmlerinde hep fenerbahçe ön plana koyulmuştur ben yeşilçam filmlerinde hatırlamam gs bjk konuşulduğunu konu alındığını varsada nadir filmlerdendir çocuklar duymasın gibi bir dizide bjk ön plana çıktı geçmişi tartışmaya gerek yok şu örnekten bile anlayabilirsiniz

• En buyuk eglence, tabi ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

100.yılında şampiyon olamaması senin küçük beyninde bir takımın büyük olmaması için yeterli bir sebep olabilir. Benim içinse 110 yıllık tarihinde bir kez ŞL gruplarından çıkmayı başarabilen onuda 101.yılında gerçekleştirebilen kulüpün büyüklüğü tartışılır. Zira o kupada 1988 yılında ben daha yeni doğmuşken senin büyüklüğünü sorguladığın takım yarı final oynamıştı. Oynadığı finallerin %80'ini kaybeden işine gelince milli kümedeki şampiyonlukları dile getirip Galatasaray'ın 7-0'lık galibiyetinin konusu açıldığında o çok eskiydi diye konuyu geçiştiren parazit beyinli bir topluluğa yakışan bir yorum olmuş seninkisi.

100.yılında çıkmasıyla 101.yılında çıkmasının farkı nedir beyinsiz arkadaşım.şampiyonluklar sayılıp 7-0 sayılmazsa o zaman gel konuş.işinize gelince metin oktay duruşu ama şampiyonluklar nerde yok.neden çünkü gs o dönem şampiyonluğu çok az.italya da 4 takımlı ligin bile şampiyonluğu sayılıyor.burda Türkiyenin her yerinden takımın olduğu lig sayılmıyor.İstanbul ligini demiyorum milli küme ligi bu.İşine gelmeyince karşı çıkan amip topluluğuna yakışan bir yorum seninkisi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.