Şimdi Ara

FENERBAHÇE UEFA KUPASINI ALACAK MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya neden Beşiktaş UEFA'yı alır mı? Trabzon UEFA'da ne yapar gibi sorularla karsılasmıyoruz da hep konular Fener üzerinde dönüyor anlamadım. UEFA'yı alıp almaması neden bu kadar önem tasıyor anlamadım
  • topic başlığını okumadın galiba ve soran da fenerbahçeli, almayı siz önemsiyorsunuz bu durumda, ok ?

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

ya neden Beşiktaş UEFA'yı alır mı? Trabzon UEFA'da ne yapar gibi sorularla karsılasmıyoruz da hep konular Fener üzerinde dönüyor anlamadım. UEFA'yı alıp almaması neden bu kadar önem tasıyor anlamadım
  • Klüp yöneticilerimiz çok iddialı konuşuyorlar bu konuda. Bu yüzden Fenerbahçe'den büyük bir beklenti oluyor. Biz şimdi çeyrek finale çıksak orada elensek herkes yine "rezil etti" felan der...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uTKu_KivcaKs39

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Yarı Finalde Fb'yi eler, kupayı alırız (Belirleyici maç da Kadıköy'de olur)

Elenmek hoşuna gitti herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

topic başlığını okumadın galiba ve soran da fenerbahçeli, almayı siz önemsiyorsunuz bu durumda, ok ?

iyi de hocam fenerli ya da baska takımlı önemli değil? forumda dikkat et sürekli fenerbahce konuları var. sürekli fenerbahçe konusuluyor. kezmanın trasferi 5 topic getirtiği ırkcı konular 10 topic...

ve ben bu kadar ilgilenmiyorum acıkcası...zira gına getiriyor...
  • Ben dayanamadim malesef ve ardindan gına da geldi
    quote:

quote:

topic başlığını okumadın galiba ve soran da fenerbahçeli, almayı siz önemsiyorsunuz bu durumda, ok ?

iyi de hocam fenerli ya da baska takımlı önemli değil? forumda dikkat et sürekli fenerbahce konuları var. sürekli fenerbahçe konusuluyor. kezmanın trasferi 5 topic getirtiği ırkcı konular 10 topic...

• beşiktaş olmasa belki alırdı ama beşiktaş var belki seneye beşiktaş cl ye fenerde uefaya giderse o zamn olabilir
  • quote:

quote:

iyi de hocam fenerli ya da baska takımlı önemli değil?forumda dikkat et sürekli fenerbahce konuları var. sürekli fenerbahçe konusuluyor. kezmanın trasferi 5 topic getirtiği ırkcı konular 10 topic...

(EKLEME: HEMEN ALTTA YAYLA CUP GEYİĞİ VAR ANLATABİLDİM Mİ?) Fenerbahçenin kupayı alması kadar alamaması da burada önem tasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 2 Eylül 2006; 15:57:12 >
  • quote:

pancu yok ki kazanamazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

quote:

pancu yok ki kazanamazsınız

Olsun hepimiz Pancu'yuz

• quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

o takım ruhu dediğin şey bence 7-8 yabancıyla olmaz. çok kaliteli yerli futbolcular denk gelecek (örn:2000GS) ancak öyle olur.

evet. barcelona 'daki oyuncuların hepsi ispanyol

2. evet . gs uefa kupasını aldığında hepsi Türk'tü.
  • neden sırf fenerbahçe konusu olsun ya, sayfalar dolusu Inamoto var

quote:

quote:

• Bence alamaz Şampiyonlar Liginden 3. gelentakımları füşünmek gerekir....En kötü ihtimal çeyrek final oynar en iyi ihtimal ise yarı final oynar benim şahsi görüşüm bu....
  • keşke bjk fb finali olsa ben bjk alsa da kupayı çok üzülmem sonuçta bu bir avrupa arenası.ancak bu hayalden öteye gidemio bana göre
  • uefa kupasını kazanmak o kadarda kolay bişey deil. ben pek ümitli deilim fenerbahçeden ama inşallah gidebildiği yere kadar gider
  • fener uefa kupasını alamaz çünkü galatasarayımızın uefa kupasını alırken gösterdiği çaba fenerde yok ama fener yinede bu kadroyla bi çeyrek final oynar ne diyim hayırlısı olsun başarılar
  • Oturmamış kadrosuyla bu sene Fenerbahçe çeyrek final oynarsa başarıdır. Yarı final ve Final daha büyük başarıdır. Ama bana göre olasılık az. İnşallah Fenerbahçe en az yarı final oynayarak gelir.
  • BEn başlığa çok güldüm..
    Ya sanki şampiyonlar ligi zor ama uefa nolcak alınır gibi sorulmuş..
    Uefa'ya daha şamp. ligi 3. lüleri falan gelecek..
    Yani D. Kiev çıkıp gelir bi 3 daha atar ne olduğunu şaşırır FB..
    Ayrıca fenerbahçenin tarihinde hiç bir avrupa başarısı yok..tek tek galibiyetler var hepsi o..
    Fb en fazla gruptan çıkar..daha ileri gidemez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LSG

BEn başlığa çok güldüm..
    Ayrıca fenerbahçenin tarihinde hiç bir avrupa başarısı yok..tek tek galibiyetler var hepsi o..

FB'nin tarihte başarısının olmaması, bu sezon başarılı olmayacağı anlamına gelmez arkadaşım...
    Ama tabi mantıklı düşünürsek Final zor ama en azından çeyrek final felan olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

quote:

Orjinalden alıntı: LSG

BEn başlığa çok güldüm..

FB'nin tarihte başarısının olmaması, bu sezon başarılı olmayacağı anlamına gelmez arkadaşım...
    Ama tabi mantıklı düşünürsek Final zor ama en azından çeyrek final felan olabilir...

Tabiiki o anlama gelmez..
    Fb'nin kadro anlamında boş takım olduğunuda söylemiyorum ama ne kadar yıldızı olursa olsun Avrupa işini bir türlü beceremediler..
    Bakalım bu sene ne yapacaklar?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.