Şu an kurulan takımda birlik , beraberlik ve hırs faktörleri devreye girince başarı gelecektir.Kezman'ın attığı golleri izledim adamın yüzündeki hırs net bir şekilde okunuyor.Aynı hırs Tuncay'da var.Takım böyle hırslı futbol oynarsa maçlarımızı son 10 dakika içinde kaybetmez ve başarılı oluruz.İşin sonunda kupa var alır mıyız bilmem
beyler hanımlar tabiki fenerbahçemizin uefa kupasını almasını herkes gibi bende istiyorum bence bu kadro ile alabiliriz ümit veren bir kadroya sahibiz! ama hakemler bizim tarafımızda olursa...:D
haaaa bir ara alırız
wala dun baktım kadroya kosmayan futbolcularla hayla sadece ..bi kere takım değiliz ..en kotu takım bile orta sahamızı elini kolunu sallayarak geçiyor.kosmayan mucadele etmeyen bir takımında kupa alması sadece hayaldir.bu bjk içinde geçerli ama onlar daha bi takım oyunu oynuyolar lakin onların defansıda bizden farksız.uefada kupaya oynayan tum takımlar içinde en kötü defans bizlerin..acı ama gerçek.dün leverkusen real amçını izledim (eski) mucadele sertlik pres takım oyunu herşey var adamlarda..
doğruya doğru.... galatasarayımız uefa kupasını almadan 1996 ile 1999 yılları arasında yatırımını yaptı,,kadro iyice oturdu,takım oyunu oluştu,birbirlerinin lisanını anlayan futbolcular alındı...romanyadan hagi,pope brezilyalı tafo,capone ve türk milli takımının iskeleti bizdeydi yani iyi bir hamur oldu..ama bu takım 4 yıl korunarak uefa alındı... yani fenerin yapacağı bu seneden itibaren kadroyu çok oynamadan 2-3 yıl avrupada tecrübe edinmek ve sonunda başarılı olmaktır.. yoksa biz kupayı kazandığımızda çok paramız yine yoktu..siz bizden daha şanslısınız tabi istikrar yakalarsanız.. iyihaftasonları
süpersin dostum..biz o şansı mlsf denizli maçıyla hatta ondan daha önce kaybettık.hocamıız begnmedık futbolcualrı begnmedık.3 yıllık emek sıfırlandı.
quote:
Orjinalden alıntı: doors
doğruya doğru.... galatasarayımız uefa kupasını almadan 1996 ile 1999 yılları arasında yatırımını yaptı,,kadro iyice oturdu,takım oyunu oluştu,birbirlerinin lisanını anlayan futbolcular alındı...romanyadan hagi,pope brezilyalı tafo,capone ve türk milli takımının iskeleti bizdeydi yani iyi bir hamur oldu..ama bu takım 4 yıl korunarak uefa alındı... yani fenerin yapacağı bu seneden itibaren kadroyu çok oynamadan 2-3 yıl avrupada tecrübe edinmek ve sonunda başarılı olmaktır.. yoksa biz kupayı kazandığımızda çok paramız yine yoktu..siz bizden daha şanslısınız tabi istikrar yakalarsanız.. iyihaftasonları
UEFA kupasını alacağız demek abartı olur.
Gidebildiğimiz yere kadar gidelim ve Ülkemize bol puan kazandıralım. Bu senelik bu kadar yeter.
Bu başlıgı açan arkadasa gercekten tesekkürler güzel bir topic Ben geçen sene final oynayan takımlardan fb'nin daha kaliteli bir takım olduğunu düiünüyorum, doğru sampiyonlar ligi kupası biraz abartılı olurdu ama bence uefa ta kendisi
Takım ruhu sağlanırsa Fener veya BJK kupayı alabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme