taşra'da ceng okuyacağınıza fener ünisinde ceng veya sofeng okuyun. ybs de 78 binle alıyor. Şansınız yaver gider üniversite kapanırsa belki koç'a geçirirler |
Bildirim
taşra'da ceng okuyacağınıza fener ünisinde ceng veya sofeng okuyun. ybs de 78 binle alıyor. Şansınız yaver gider üniversite kapanırsa belki koç'a geçirirler |
ytd |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fiyat var da performans var mı bilemedim. Şurada akademik kadrosu var; zar zor google aramasıyla ulaştım, sitesinde bulamadım nedense. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 14 Ocak 2025; 4:44:41 > |
adam doktorayı 31 senede bitirmiş çıldırıyorum akademik.yok.gov.tr YÜKSEKÖĞRETİM KURULU https://akademik.yok.gov.tr/AkademikArama/view/viewAuthor.jsp |
Hangisi? Link specific olmamış. Enver Akbacak mı? 91'de lisansa başlamış, 2020'de doktora bitmiş. Ben dedim ama doktora uzun sürer diye |
İSMAİL KURTOĞLU hocam çok değişik bi cv :D bu 90'da doktoraya başlayıp 2021'de bitirmiş. okumaya doyamamış aöf felsefe patlatmış bir de. |
Aaa evet, 22 sene ODTU'de EE doktorasının bitmeyeceğini fark etmiş, sonra 9 senede KTÜ'de bitirmiş. Tabi ya, filozof olmuş, pandemide annemi de sokalım filozof yapalım istedim hatta ben de girerdim onun yerine sınavlara ama yok istemedi... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 14 Ocak 2025; 6:29:55 > |