Şimdi Ara

Fenerbahçe ve Beşiktaş küme düşecek iddiası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu CAS'tan ceza alan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın küme düşürüleceğini iddia etti...

Kaya Çilingiroğlu'ndan şok iddia. Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu TV8'de Telegol programında önemli açıklamalarda bulundu. Çilingiroğlu iddialarını sağlam bir duyuma dayandırdığını belirterek Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın küme düşüreleceğini kaydetti.

İşte Çilingiroğlu'nun açıklamaları

Aldığım önemli bir duyuma göre futbolumuza yeni bir tsunami geliyor. UEFA aldığı kararların TFF ile uyuşması gerektiğini bir belge göndererek uyaracak. Bunun karşlığında da UEFA gerekli hamleler yapmazsa Türkiye Futbol Federasyonu'na benim turnuvalarıma gelme diyecek.

Bu hamleler ne?

Hani o meşhur 58. madde ne diyordu. Şike yapan küme düşecek. Bu kararların verileceğini düşünüyorum. Küme düşme olacak. Puan silme olacak. Fenerbahçe küme düşecek puanı silinecek. Beşiktaş sadece küme düşecek. Fenerbahçe tek başına küme düşmeyecek. Diğerleri de. Şikeye karışan diğer kulüpler de. Öyle ligimizi darma duman olacak. İşinden çıkılmaz bir durum. Belki de oynanmayacak. TFF ben kararlarımı değiştirmem de diyebilir. Hani o zaman bir görüş vardı biz 3-5 sene Avrupa'ya gitmeyiz diye. Yani söyleyeceğim kısa süre sonra futbolumuzda bir darbe olacak. İnşallah çok zarar görmeyiz...

http://haber.rotahaber.com/fenerbahce-ve-besktas-kume-dusecek-iddiasi_396283.html

• Şu ülkede Fenerbahçe Beşiktaş gibi takımları küme düşürceklerini sanmıyorum. Eksi puan gelir. Başka cezalar verilebilir ama küme düşme gelmez. Bu ülkede satan tek şeyin Fenerbahçe- Gs maçları olduğunu farzedersek yayın gelirleri falan da düşecek. En başta anadolu kulüpleri ile Digiturk buna karşı gelir. Sanmıyorum öyle bir cezanın çıkacağını.
  • İsviçre yerel mahkemesi olayına çok sert tutum gösteriyor UEFA, bu nedenden dolayı bu belgeyi göndereceğini düşünüyorum
  • Biz Sadece küme düşeriz :D ama Türk futbolu nasıl bir ekonomik bataklığa düşer varsın onu hesaplayıp adım atsınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

Biz Sadece küme düşeriz :D ama Türk futbolu nasıl bir ekonomik bataklığa düşer varsın onu hesaplayıp adım atsınlar..

Varsın ekonomik bataklığa düşelim yeter ki ahlaksızlık bataklığına düşmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

Biz Sadece küme düşeriz :D ama Türk futbolu nasıl bir ekonomik bataklığa düşer varsın onu hesaplayıp adım atsınlar..

Çok iyi durumdayız da sanki...

Türk futbolu bundan daha kötü duruma düşemez herhalde...
  • Düşürsünler sorun değil. Bazı şeyleri anlamaları için iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş'sız , çArşı'sız LİG mi olur allah aşkına ? Bırakın bu işleri
  • Kayaya inanıp Beşiktaş düşsün diyen Gs li Siz ucundan kaçırdınız ya bizi düşecek zannetme
  • Telegol acayip sapıttı son 3 gündür. Bizim bölümdeki konuda da söylemiştim. Telegol'e kalsa Fenerbahçe ve Beşiktaş küme düştü. Galatasaray'da battı. Yeni üç büyükler Bursa-Trabzon-Akhisar
  • burdaki arkadaşların çoğu olaya ekonomik yönden bakıyor 76 milyonluk türkiye avrupa arenasına bir dev çıkaramadı şu anda en iyi takımımız portekizin benfica takımından bile daha kötü durumda ki benfica bile avrupada dev takım değil. üstelik bizim bütçelerimizde portekizden daha iyi durumda (oyuncu ithali ve maaşlar) ilerde biz cezamızı çektik demekmi güzel yoksa her platformda şike yüzünden sus pus olmakmı güzel.

paranın bu ülke futboluna hiçbirşey vermediği çok açık bu ülke insanı bunları haketmiyor. ben takımımı dünyanın elit takımlar arasında savaşarak oynamasını isterim bu benim en doğal hakkım değilmi ?

savaşarak oynamak istiyorsak türkiyede bazı algılar değişmelidir siz sanıyomusunuzki 3 temmuzdan sonra temiz futbol geldi diye hiiç alakası yok eskisi gibi şike alanen yapılmasada bu algılarda baskı ile yapılıyor bir takım defans yaptımı türlü türlü dedikodular dönüyor bu dedikoduları bastırmak için bazı teknik direktörler kendi yönetimlerinden direktirf alıyorlar hakemler desen çoğu kutupsal farkındalıklara göre baskı altında maç yönetiyor dünyanın hiçbir yerinde ofsayt veren hakeme orta hakem uymamazlık yapmaz yaparsa skandal olur. işte bu bizim ülkemizde yaşandı . varın siz düşünün o hakemin psikolojisini artık.

türkiyede kulüplerin gelirleri ne zaman kulüplere kalırsa, hesap verilebilirlik artarsa ve kulüp yönetme işi kişileri geçindirme işi olmassa işte o zaman türk futbolu büyük bir aşama kaydeder.

• Feneri anladım da Beşiktaş niye? Saçmalamanında bu kadarı.
  • olaya biraz sıcaklık olsun diye dedik beşiktaşı düşürsünler. şu şike olayında en az suçlu olan beşiktaştır ama yediği ceza benim gözümde fenerbahçeninki ile kıyaslanmayacak kadar fazladır. fenerbahçeyi düşürmeyip beşiktaşı düşürürlerse bomba olur. o açıdan bir espri yaptık. linç etmeden önce niye gülümse işareti olduğunu düşünün !
  • Kupa maçıyla lig ne alaka ?
  • y. demiroren oldugu surece, şike yapanlar dusmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşmasını dinledim de özellikle "Siz oraya kendinizi savunmaya değil de sürtüşmeye giderseniz, CAS gibi bir mahkeme hakkında İsviçre'de bir dernek diye bahsederseniz onların da size yaptırımı en ağır şekilde olur." şeklindeki laflarında haklı bence. Her ne olursa olsun, kuvvetli bir lobin yoksa (gördüğümüz kadarıyla yok) daha uzlaşmacı bir tavır sergilemek zorundasın kulübün menfaatlerini düşünerek. Ancak sezonun ortasında küme düşürme yapmayacaklarını ama puan silme cezası vereceklerini düşünüyorum ben her iki takıma da.
  • Açıkçası Türkiye'nin ikide bir söylediği "Avrupa birliği bizi tam üyeliğe almazsa yarım kalır, eksik olur" sözü gibi;

Fenerbahçe'li arkadaşların da "Fenerbahçe olmazsa lig olmaz, şöyle kötü olur, böyle olur" şeklindeki sözlerini

"LÜTFEN BİZİ KÜME DÜŞÜRMEYİN" anlamında ağlama olarak görüyorum.

Kimse demiyor ki: "Düşürürlerse düşürsünler, 1 yıl sonra yine çıkarız"
  • adamların her söylediğinin ötesi çıktı
    fifaya bile gerek kalmadan uefa halletti hepsini
    uefa fifa öyle tff tüpçü fener falan dinlemezler...
  • Bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Feneri anladım da Beşiktaş niye? Saçmalamanında bu kadarı.

Beşiktaş da Fener gibi şikeden ceza aldı. 58nci maddede şikeden küme düşürülür diyor. Ne şekilde yapıldığı önemli değil. Düşseniz de kalsanız da aynı kurala ve sonuca tabisiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.