Şimdi Ara

Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA disiplin kuruluna sevk ediliyor ( ANA KONU ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
5
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedense içim rahat ve ceza alacagımızı düşünmüyorum . Umarım yanılmam.
  • Ben şu günlerde büyük davamda hakkımı alabilmek için müzede ki tüm kupaları feda edebilecekken, 3-5 umursamaz sidik yarışına tutuluyor. Yazıklar olsun size...

Kendinizde misiniz? Ne kümesi olm, neyin kupası?
  • Şahsen önceden çok istiyordum fenerin düşmesini ve şike yaptığına da inanıyorum. Ama şu son yaşananlardan sonra o kadar çok fenerli beşiktaşlı güzel insan tanıdım ki üzülmelerini istemem.düşse nolucak tek başımıza at koşturucaz ligde zevkli olmaz öyle :) tekrar aynı hataya düşmezler zaten. Ama şu faşo aziz gitsin artık taksimde o kadar çok sevmeyeni vardı ki erdoğan'ı geçti bi ara nefret oranı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22.yy olacak hala uefa dan ceza bekleyen var. Platini aldı ayarı gitti. TR takımlarına bi bok yapamaz o kılıbık herif
  • Fenerli arkadaşlar kusura bakmayın ama cesur davranmadınız, 3 temmuzdan sonra Aziz Yıldırım ve çetesini kulüpten ihraç edip, bir kaç puan silme ile geçiştireceğiniz konuyu dallandırıp budaklandırıp buraya kadar getirdiniz, Aziz başkan sizi kendisine siper olarak gördü işi yırtarım dedi Başbakana güvendi sonuç her gün stres yaşıyorsunuz.

Keşke cesur olup bir kere ölseydiniz, korkak olup her gün ölmekten iyidir.

Neyse sanırım bu şike muhabbetinin sonu 24 haziran, sonuç ne olursa olsun umarım bir daha açılmamak üzere kapanır.
  • Fener kesin ceza alacak ama 1 yıl ceza alip, zaten cezasını çekti diyebilirler de. Bu süreç yaklaşık 2 ay sürer. büyük ihtimalle başka buyuk transfer olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe gibi büyük bir marka nasıl su duruma düşer. 3 sene önce yapan aziz, hala başkan. Bu haliyle uefa disiplin kurulunda. Tebrik ediyorum fener taraftarını ve camiasını. Azizlerine sahip çıktıkları için. Şimdi hala devam edin azizinizi savunmaya. Ama umarım şeker komalarina girmez.

Son olarak;
    2010-2011 yılı şampiyonu Trabzonspor

• quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

Şahsen önceden çok istiyordum fenerin düşmesini ve şike yaptığına da inanıyorum. Ama şu son yaşananlardan sonra o kadar çok fenerli beşiktaşlı güzel insan tanıdım ki üzülmelerini istemem.düşse nolucak tek başımıza at koşturucaz ligde zevkli olmaz öyle :) tekrar aynı hataya düşmezler zaten. Ama şu faşo aziz gitsin artık taksimde o kadar çok sevmeyeni vardı ki erdoğan'ı geçti bi ara nefret oranı.

Pekii de arkadaşım. Bu olayın en büyük mağduru trabzonspor ve taraftarı. Bunu neden yazmiyorsunuz. Hakkı gasp edilen, şampiyonluk için otuz yıl bekleyen o güzel şehrin insanlarının hakkı nasıl ödenecek. Adalet değerli bir hazinedir. Birgün herkesin ihtiyacı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

Son olarak;

al hadi kupanı al

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

Fenerbahçe gibi büyük bir marka nasıl su duruma düşer. 3 sene önce yapan aziz, hala başkan. Bu haliyle uefa disiplin kurulunda. Tebrik ediyorum fener taraftarını ve camiasını. Azizlerine sahip çıktıkları için. Şimdi hala devam edin azizinizi savunmaya. Ama umarım şeker komalarina girmez.

Son olarak;

• Benim düşüncem şu;

Bu sevkedilmenin cezasız kalmayacağı görüşündeyim ama bir şekilde hafifletilip Avrupa Kupaları'na katılacağız diye düşünüyorum.CAS davası gibi büyük bir davanın boşu boşuna çekilmediği görüşündeyim.Hani Allah korusun olur da 2 yıl ceza alırsak o zaman başta Ali Koç olmak üzere tüm yöneticiler çıkıp o Cas davası neden çekildi onun hesabını vermeli.
  • Benim gorusum ve arzum katilanamayan sene goz onunde bulundurularak men cezasi vermeden su lekeli yoneticilerin ihraci ile verilebilecek muhtemel cezanin ertelenmesi dogrultusunda, tabi sike yaptigimizi asla kabul etmiyorum Turkiyedeki bazi kirli isler sikeyse bunu yapmayan tek bir klup yok iclerinde en az dahil olan bizizdir bunun sebebide malum cogu takimla iliskilerimiz iyi degil halen iddam sike patlak verdigi seneki sampiyonluk bu yasima kadar kordugum en hak edilmis sampiyonluktu sonuna kadar takimin ve klubun arkasindayim olaylar ilk patlak verdiginde Aziz yildirimin arkasinda olmamiz en azindan buyuk cogunlugumiz icin renklere olan sevgimiz ve haksizliga olan tepkimizdi bunu aziz yildirim fantezianligina bagliyanlar yaniliyor.

• alone61 A kullanıcısına yanıt

hah kupacılar gelmiş
  • bayram1599 kullanıcısına yanıt
    en sonunda kupayı attıracaksınız yanardağın içine
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihSavar60

quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

Umarım küme düşersiniz. Hak yerşni bulur

2001li bebe, senin aklın ermez öyle şeylere. Sütünü iç yat artık.

Ahahahahah
    Merak etme
    Senin ne olduğunu biliyorum 2002 li
    Şimdi sus sen

Hakkini helal et renkdas cok fena sovdum.

Helal etmiyorum
    Ne halin varsa gör
    Allah'a havale ediyorum seni

• http://m.youtube.com/watch?v=4MesPGv8r0s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

http://m.youtube.com/watch?v=4MesPGv8r0s

• fb li arkadaşların rahat ve umursamaz tavırlarına şaşıyorum. nasıl bir kendine güvense bişi olmayacağına eminler. ama şamp liginden men edilmeden önce de bu güven vardı hepsinde şimdi de var. göreceğiz bakalım uefa ne yapacak
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Bu rahat tavırları onları Türkiyede onları korudular şike süreçlerinde o yüzden
    ama uefa öyle yapmıyacak
  • Ceza alır mıyız bilmiyorum,açıkçası Şampiyonlar Liginden men edildiğimiz dönem geliyor aklıma.O zamanda rahattık,sıkıntı yok demişlerdi,ama bir gün öğlen vaktinde men edilmiştik.

Uefa'nın bu soruşturmayı yazın başlatacağı konuşuluyordu.Hatta TDK tweetlerinde bahsetmişti bu durumdan

Ülkenin gündemi bu kadar karışıkken birden bu olayın çıkması talihsiz bir tesadüftür diye düşünüyorum;aksini düşünmek bile insanın midesini bulandırabilir.

Benim kafama takılan şey şu:Platini ve RTE geçen yıl konferansın olduğu zaman görüştüler,o görüşmeler boşuna yapılmadı,ayrıca Cas davası çekildi(Görüşmelerden önceydi bu galiba gerçi ama olsun)Bunlar boşu boşuna yapılmış şeyler değil diye düşünüyorum.İşin içinde paragöz Platini,siyasi kaygıları olan bir başbakan var.Ateşle barut gibi.Orada kesinlikle bir şeyler dönüyor/döndü.

Ben bu görüşmelerin boşa yapıldığını düşünmediğim,ayrıca MAA'dan sonra başa gelen Tff'nin ne amaçla geldiği de ortadayken %51 ceza almayacağımız kanaatindeyim.Ama ben bu açıdan baktığım için öyle geliyor.Başka açıdan baksam farklı düşünürdüm

Ceza gelirse eğer,Tff'de yanar ve bu olası "ülkenin ve ülkeye bağlı kulüplerin uluslararası organizasyonlarda mücadele edememesine" yol açabilir.Bu ciddi sıkıntı.Ayrıca ceza gelirse bizim kulübü baştan aşağı kaos bekleyecek.Yönetim düşeceği için seçim süreci olacak ki bu cezanın temmuz ayında verileceği düşünülürse kongre,teknik direktör filan derken Avrupa kupalarına da katılamadığımızı düşünürsek dibin dibini görürüz.Ama başımızda AY'nin olmayacağını düşünürsek bu dibin dibinden tepeye yükselmemek için çok da uzun zaman beklemeyiz herhalde.Tabii kulübün maddi durumu ne olacak o da önemli olur.

Bir de eğer ceza alırsak,Rte-Platini görüşmelerinde ne döndüğü,bizim "namusumuz" diyip çektiğimiz Cas davasını niye çektiğimizi,o süreçte neler yaşandığını bir zahmet bir bir paylaşsınlar.Onu çok görmesinler.

Eğer ceza almazsak da durum parlak değil.Bu takımın temmuz sonundan itibaren Şl'de ön eleme oynaması gerekiyor.Ceza gelmese bile kararların açıklanması temmuz başı-ortasına sarkacak diyorlar.Bu şartlarda transfer yapmak zor.Hadi onu geçtim transfer yapmak isteseniz bile belirsizlikler içerisindeki kulübe sağlam adam getiremezsin.Süreç tamamlandığında ise iş işten çoktan geçmiş olur zaten.Temmuzda,ağustosta yapılan transferlerin genelde bizi kurtarmadığını görüyoruz ki yönetim bu sefer akıllılık edip çoğu transferi bitirme aşamasına gelmişti.Tam ayağa kalkıyoruz derken bu haber yine bizi sıkıntıya soktu.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.