Şimdi Ara

Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA disiplin kuruluna sevk ediliyor ( ANA KONU ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
5
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

quote:

Orijinalden alıntı: richy06

Bu işten bişey çıkmaz çıksa da 2 yıl men verirlerse çok üzülürüz ama aziz başkan ve ekibinin gidişi bi nebze olsun rahatlatır.Bu arada gs lı arkadaşlar fazl sevinmesin avrupadan men gelirse 4. yıldızı ancak rüyalarında görürler.

Esas rahatsız edici olan çok sayın başkan ünal aysalın 3 hafta önce söylediği fener ceza alacak lafı.Eğer uefa da lobi yaptığı ortaya çıkarsa(ki kesin çıkacak) işler o zaman karışır.

bu adamın Uefa'da lobi yapıp yapmadığı ile ilgili bişey bilmemde şu Lutfi Arıboğan'la ilgili şüphelerim var, bu adam ne zaman UEFA ile görüşmeye başladıysa UEFA bize iyi gözle bakmamaya başladı, bu işin bu adamın başının altından çıktığını düşünüyorum...

aynı bende ayar oluom o adama... milli takım ve diğer takımlar 8 sene avrupa ya alınmicak diye yaygara çıkardı herkes ayaklandı sonuçta fener şampiyonlar ligine alınmadı sonra da ödül olarak gs nin ceo luğu verildi sonra da demezler mi kim dedi milli takım ve diğer kulüpler avrupa kupasına gidemicek diye yok öle bişi dediler iş işten geçtikten sonra...işi gücü bıraktılar fener e oynuyorlar..

Cornu ile yaptılar yapcaklarını ne kadar yedirdiyse artık

• haklısın çünkü galatasaray kümeye doğru giderken üstleri pek göremiyordu eğerki oda ilk dörtte olsa hiç merak etmesinler aynı muameleyi göreceklerdi. o sezon un ikinci yarisindaki maçları izledim kora kor mücadele vardi taraftar o sene oynanan oyundan memnun du mücadele vardi topuz bile kanatta etkili idi.
    Şimdi cikip emre nin buca maçında attığı golün şikesinin nasıl yapıldığını biri anlatsın yada kendileri geri düşünce 3 gol atıp yendiklerinde o maçın şikesiz olduğunu kanıtlasin. Manu her sene geri düşüp sonradan farkli galibiyetli maçlar kazanıyor ferguson mu şike yapıyor çok garip bir düşünce .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu bana bise oluyo Mutlu...Yeter artik ya

• Olacak olan en fazla iki yıl men değil mi? Zaten bir yıl men cezası almadı takım daha önce, ikinin biri gitti yani...Yanlış mı düşünüyorum?

En fazla gelecek sezon da oynamayız...En fazla diyorum, çünkü iyi bir savunma yapılırsa, bir sene ile yırtarız. Bu durumda zaten iki yıl önce cezamızı çekmiş olduğumuzdan, yolumuza devam ederiz.

Şöyle bakın olaya..Hiç ceza gelememe ihtimali var mıydı? Bu durumda FB, neden hakkımı yedin, maddi-manevi zarar verdin diye dava açmaz mıydı? Bence sürpriz bir durum yok.

Ayrıca, 1 ya da 2 maç ceza almamız bir şeyi değiştirmez. TS havayı alır, kupa değil, tıss sesi alır ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Ünal Aysal: “Ben iki takımın da alnının akıyla buradan çıkacağına inanıyorum. İnşallah da öyle olacaktır”
    gülsek mi ağlasak mı anlamadım.Bu kadar tribünlere oynar.

Adam daha ne yapsın anlamadım.Olumlu konuşsa tribünlere oynuyor olumsuz konuştuğunda gördünüz işte ne kadar çirkef başkan tü kaka,yapmayın hocam bende Fenerbahçe ve Beşiktaşın hiçbir sorun olmadan aklanacağına inanıyorum gün birlik beraberlik kardeşlik günü daha 2 gün önce çarşı adı altında Fenerli,Cimbomlu,Beşiktaşlı,Trabzonlu vs. yürüdük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

su konuda zil takip oynayan trabzonlu ve galatasaraylı taraftarlara soruyorum o sezon madem şike oldu fener galatasarayı yendi mi yendi trabzon u yendi mi yendi peki bu maçlarda şike yi kim yaptı hangi futbolcu yöneticiler. Peki bursa yi yendi mi besiktasi yendi mi yada yenildi mi. Yenik haldeyken maç kazanan yada 1 sıfır gibi skorla maç kazanan takımlar şike mi yapmış oluyor . Önce bunlara bir cevap verin.

galatadarayı besiktası trabzonu vs yenmesi şike yapmadıgını nasıl gösteriyor ben onu anlamadım.ligte 4-5 takım mı var ?
  • EK l Fenerbahçe'nin UEFA'dan Herhangi Bir Ceza Alacağı Düşünülmüyor , Fakat Beşiktaş Mali Nedenler Yüzünden 1 Yıl Daha Alabilir.
    Son Dakika l Fenerbahçe İtirazını UEFA'ya Sundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

EK l Fenerbahçe'nin UEFA'dan Herhangi Bir Ceza Alacağı Düşünülmüyor , Fakat Beşiktaş Mali Nedenler Yüzünden 1 Yıl Daha Alabilir.

Kaynak?

• quote:

Orijinalden alıntı: metalmanr+

quote:

Ünal Aysal: “Ben iki takımın da alnının akıyla buradan çıkacağına inanıyorum. İnşallah da öyle olacaktır”

Adam daha ne yapsın anlamadım.Olumlu konuşsa tribünlere oynuyor olumsuz konuştuğunda gördünüz işte ne kadar çirkef başkan tü kaka,yapmayın hocam bende Fenerbahçe ve Beşiktaşın hiçbir sorun olmadan aklanacağına inanıyorum gün birlik beraberlik kardeşlik günü daha 2 gün önce çarşı adı altında Fenerli,Cimbomlu,Beşiktaşlı,Trabzonlu vs. yürüdük.

Adam tam bir birlik mesaji vermis daha ne istiyoruz. Uefadan ceza cikarsa sonucta bir turk takimina cikmis olacak buda ulkemizin hepimizin marka degerini duserecek. Taksim maksim hikaye asil birlik olma zamani simdidir diye dusunuyorum. Bu ise bulasanlari omur boyu futboldan men etsinler yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

EK l Fenerbahçe'nin UEFA'dan Herhangi Bir Ceza Alacağı Düşünülmüyor , Fakat Beşiktaş Mali Nedenler Yüzünden 1 Yıl Daha Alabilir.

Kaynak?

Taraftar servis/twitter. Sağlam habercilerdir fakat tabiki ne olacağı belli olmaz.
  • dalio D kullanıcısına yanıt
    Hocam Fenerbahçe Avrupa'dan men edilmedi. M.Ali Aydınlar biz göndermedik dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl@cknight

quote:

Orijinalden alıntı: metalmanr+

quote:

Adam tam bir birlik mesaji vermis daha ne istiyoruz. Uefadan ceza cikarsa sonucta bir turk takimina cikmis olacak buda ulkemizin hepimizin marka degerini duserecek. Taksim maksim hikaye asil birlik olma zamani simdidir diye dusunuyorum. Bu ise bulasanlari omur boyu futboldan men etsinler yeter

Aynen öyle hocam 1-2 bilinçsiz kodaman yüzünden asırlık klüpler ne hallere düşüyor insanlar gereksiz yere birbirini yiyor.Kardeş kardeşe bunu yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: canceylan35

Hocam Fenerbahçe Avrupa'dan men edilmedi. M.Ali Aydınlar biz göndermedik dedi.

İyi de federasyon bu kararı Uefa ile istişare ederek almadı mı? Kağıt üstünde öyle olsa bile, sonuçta bir yılı çekmiş oluyor...Uefa da yok, gelsin demedi. Bence aziz ve birkaç yöneticiye men, 1 yılda avrupa cezası, onu da çektiği için...sadece kişisel cezalar etkili olacak bence...
  • dalio D kullanıcısına yanıt
    Bence UEFA o bir yılı hesaba katmaz. FB ceza olarak ne verilirse o kadar çeker. Ha, belki kararı vermeden o bir yıllık dönemi düşünerek daha makul bir ceza verir mi, onu bilemem.
  • şu olaylara rağmen iyi dayanıyoruz.
  • quote:

Olan her yerde bize oluyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

şu olaylara rağmen iyi dayanıyoruz.

kendini tutma
    drenbahçe :)
  • Beşiktaşın borçlardan dolayı bir sıkıntısı var heralde ama ben hem bizim hemde beşiktaşın ceza alacağını düşünmüyorum.2 kulüp içinde hayırlısı olsun.
  • ee,son durum neymiş beyler,birisi ciddi bir özet geçebilir mi rica etsem?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

ee,son durum neymiş beyler,birisi ciddi bir özet geçebilir mi rica etsem?

hemen;
    tff: eee şeyyy şike var ama sahaya...
    uefa: tamam çok uzatma
    ceza...
    bitti (gibi) :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.