Şimdi Ara

Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA disiplin kuruluna sevk ediliyor ( ANA KONU ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
5
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa da ki karar bizi baglamaz Tff onayladiktan sonra kimse birsey yapamaz. Ayrica yargilama bitmedi suan yani o is yatar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz yine sallayalım onun oyunu bunun komplosu şunun ele geçirmeye çalışması başkasının çelmesi vb vb. ne verilecekse verilsin bizde ayağımızı ona göre uzatalım böyle 2 yıldır sürüncemede daha büyük bi belirsizlik oluyoor
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Kuyt:Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu sevk edilmesini büyüklüğünün göstergesidir.

Yapmayacam diyorum ama dayanamayıp yapıyorum

Drogba : Fenerbahçenin şikecilikle suçlanması Türklerin hepsi ırkçıymış gibi bunu instagrama yazmam gerektiğinin göstergesidir.

Tam bende başka konudaki mesajını alıntılıyordum tesadüf mü sence?

Bu arada yazdığına dönersek olmamış gibi ha sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Avrupa da ki karar bizi baglamaz Tff onayladiktan sonra kimse birsey yapamaz. Ayrica yargilama bitmedi suan yani o is yatar

görürüz yapar mı yapamaz mı? ayrıca ne yargılamasından bahsediyorsun? spor hukuku ile adli hukuk ayrıdır. isterse yargıya falan bakmadan istediği takımı küme düşürebilir.
  • su konuda zil takip oynayan trabzonlu ve galatasaraylı taraftarlara soruyorum o sezon madem şike oldu fener galatasarayı yendi mi yendi trabzon u yendi mi yendi peki bu maçlarda şike yi kim yaptı hangi futbolcu yöneticiler. Peki bursa yi yendi mi besiktasi yendi mi yada yenildi mi. Yenik haldeyken maç kazanan yada 1 sıfır gibi skorla maç kazanan takımlar şike mi yapmış oluyor . Önce bunlara bir cevap verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Avrupa da ki karar bizi baglamaz Tff onayladiktan sonra kimse birsey yapamaz. Ayrica yargilama bitmedi suan yani o is yatar

görürüz yapar mı yapamaz mı? ayrıca ne yargılamasından bahsediyorsun? spor hukuku ile adli hukuk ayrıdır. isterse yargıya falan bakmadan istediği takımı küme düşürebilir.

Tamam iste sizi destekleyecek bir sey yok sporla adli ayriysa Avrupa ile Turkiye da ayri. Tff kararini da verdi ve onayladi sampiyonlugu olay bitmistir şike sahaya yansimamistir

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

su konuda zil takip oynayan trabzonlu ve galatasaraylı taraftarlara soruyorum o sezon madem şike oldu fener galatasarayı yendi mi yendi trabzon u yendi mi yendi peki bu maçlarda şike yi kim yaptı hangi futbolcu yöneticiler. Peki bursa yi yendi mi besiktasi yendi mi yada yenildi mi. Yenik haldeyken maç kazanan yada 1 sıfır gibi skorla maç kazanan takımlar şike mi yapmış oluyor . Önce bunlara bir cevap verin.

Onlara kem küm.Boş konuşmaya ağız dolusu.
  • Düne kadar birlik diye bağıran taraftardan eser kalmamış
    Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

Fenerbahçe ceza alırsa sevinecek Galatasaraylılar varmış. Yazık. Fenerbahçe olmazsa ne bu ligin ne de Galatasaray'ın değeri olur. Anlarsınız ama iş işten geçmiş olur.

O zaman büyük takımlar şike yapsın ve ceza almasınlar çünkü onlarsız bi değeri kalmıyor ligin. Senin dediğin o kapıya çıkıyor. Elbette şike yapanın ceza almasını isticem. Bu kendi takımım bile olsa. Ceza alsınki bi daha aynı b*ku yemesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: not happy

Düne kadar birlik diye bağıran taraftardan eser kalmamış

Cakma birlikten birsey olmaz benim uzuldugum bu tur eylemler de gozunu felan kaybeden insanlardan umarim provakatorler cezalarini alir

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Fenerbahçe ceza alırsa sevinecek Galatasaraylılar varmış. Yazık. Fenerbahçe olmazsa ne bu ligin ne de Galatasaray'ın değeri olur. Anlarsınız ama iş işten geçmiş olur.

O zaman büyük takımlar şike yapsın ve ceza almasınlar çünkü onlarsız bi değeri kalmıyor ligin. Senin dediğin o kapıya çıkıyor. Elbette şike yapanın ceza almasını isticem. Bu kendi takımım bile olsa. Ceza alsınki bi daha aynı b*ku yemesin.

Şike tek başına olmaz.O zaman biz o sene Gs ye maçı bize satmaya zorladık.Hayır takır takır kanırta kanırta yendik Gs yide Ts yide.Bu şike Allahla Fener arasında mı?Fener kendi kendine mi şike yaptı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: not happy

Düne kadar birlik diye bağıran taraftardan eser kalmamış

Cakma birlikten birsey olmaz benim uzuldugum bu tur eylemler de gozunu felan kaybeden insanlardan umarim provakatorler cezalarini alir

Tek temennimiz o zaten hocam ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Şike tek başına olmaz.O zaman biz o sene Gs ye maçı bize satmaya zorladık.Hayır takır takır kanırta kanırta yendik Gs yide Ts yide.Bu şike Allahla Fener arasında mı?Fener kendi kendine mi şike yaptı?

Tamam işte suçlu kim varsa hepsi cezasını çeksin.

• yazık koskoca camiaları ne hale getirdiler
  • Ünal Aysal: “Ben iki takımın da alnının akıyla buradan çıkacağına inanıyorum. İnşallah da öyle olacaktır”
    gülsek mi ağlasak mı anlamadım.Bu kadar tribünlere oynar.
  • quote:

quote:

su konuda zil takip oynayan trabzonlu ve galatasaraylı taraftarlara soruyorum o sezon madem şike oldu fener galatasarayı yendi mi yendi trabzon u yendi mi yendi peki bu maçlarda şike yi kim yaptı hangi futbolcu yöneticiler. Peki bursa yi yendi mi besiktasi yendi mi yada yenildi mi. Yenik haldeyken maç kazanan yada 1 sıfır gibi skorla maç kazanan takımlar şike mi yapmış oluyor . Önce bunlara bir cevap verin.

kusura bakma pek birşey anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

kusura bakma pek birşey anlamadım.

onlara verecekleri cevapları yok hocam.ancak boş konuşurlar.

• Oha lan oha zamanlama mükemmel daha iyisi olmazdıBaşbakan yurt dışına gittiğinde nerelere uğradı acaba belki de dışarı çıkınca bizi ispiyonladı millete

• Yeni replik belli oldu; 10 haziran sürecinden...

• türkiyedeki tüm dosya ve belgeler uefaya ulaştırıldımı
    türkiyede mahkemeler ve tahkim ne karar verdi bu konuda net bilgi sahibi kişilerden bilgi talep ediyorum
    parçalar var aklımda
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.