Şimdi Ara

Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA disiplin kuruluna sevk ediliyor ( ANA KONU ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
5
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yıl olacak hala ceza muhabbeti,cidden baydı.Keşke 4 Temmuz günü küme düşürselerdi.Hiç değilse şimdi cezamız olmadan lige yeniden yükselmiş ve muhtemelen yine avrupa kupalarına gidecek şekilde mücadele ediyor olurduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Bu arada hem şike diyorsun hem sadece Bjk ve Fbye ceza vermeye calisiyorsun ne kadar sacma gercekten. Şikeyi kimle yapti niye o takimlar yok ?

İçeride bir sürü insan yattı. Takımlar , yöneticiler ve futbolcular belli. Nasıl kimse yok ?

Tamam onlar nerde ? Ayrica o kulupler de olmali degil mi sorusturma da ? Ne o sadece populer olanlara mi veriyor Uefa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut olsaydı başlardı yarın 10 hazirandan beri gelinen bu süreçte...
    Şaka bir yana bende bıktım bu olaylardan zaten 1 yılını çektik 2 yılın 1 yılını da ertelerler sorun falan kalmaz ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bu işte de var birşeyler.. Bu zamana kadar susan UEFA, şimdi davaya karar veriyor. Komik.

Uefa ulkelerin fedarasyonlarindan bagimsiz bir sekilde kendi basina ceza verme yetkisini henuz yeni eline alabildi. Bundan dolayi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

3 yıl olacak hala ceza muhabbeti,cidden baydı.Keşke 4 Temmuz günü küme düşürselerdi.Hiç değilse şimdi cezamız olmadan lige yeniden yükselmiş ve muhtemelen yine avrupa kupalarına gidecek şekilde mücadele ediyor olurduk.

Kesinlikle
    Hergün doğranmaktansa bir gün ölmeyi tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: de_dust2

quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

noluyo ya ne zaman super kadro kursak bi şikedir gidiyo

totemin batsın

Valla anasini satayim bu kadar ugursuzunu gormedim ne dese tam tersi cikiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UEFAnin bizle ugrasmasi Fenerbahce nin buyuklugunu gosterir

• bu yazıcaklarımı kesınlıkle galatasaraylı biri olarak yazmıyorum objektif biri olarak yazıyorum

şunu söylemek istiyorum neden bu şike süreci başlandığında fenerbahçe taraftari aziz yıldırımın arkasında durdu burada tek suçlu taraftardı aziz yıldırımı istafaya zorlasaydınız klup şuanda bu durumda olmayacakdı kesinlikle
    neyse hadi istifa konusunu geçelim bir cas davası var bu cas davasında federasyon arkanızda mılyonlarca taraftar arkanızda siz hangi akla hizmet bu davayı
    geri çekiyorsunuz bu davayı kazandığınızda neler olucakdı fenerbahçe aklanıcakdı şike süreci uefa nezlinde tamamen son bulucakdı ve uefa fenerbahçeden özür diyelip zararlarını karşılayacakdı neden çekildi dava yine aynı yere varıyoruz aziz yildırım.. artık gözünü açsın fenerbahçe taraftarı tamam aziz yıldırımı seviyorsunuz adam sizlere iyi transfer yapıyor fenerbahçeyide çok seviyor ama fenerbahçeye zarar verdiğinin farkına varması lazım artık.
    benim diceklerim bu kadar geçmiş olsun umarım ceza almazsınız iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Bunun suclusu Aziz Yildirim ve federasyondur. Allem ettiler, kallem ettiler Feneri dusurmediler. Dusurmediler de ne oldu? Galatasaray iki yildir lige ambargo koydu. Peki bu sure zarfinda Fener GS nin nallarini toplamak yerine ikinci lige dusseydi, Aziz belasindan kurtulsaydi, su an birinci lige tertemiz cikmis olacakti. Su azizin fenere yaptigini kimse yapmamistir, adam hala bas taci

ne kadar basit düşünüyorsunuz ya.yürüyün kendi işinizle ilgilenin başkanlarınız yeteri kadar bizle ilgileniyor
  • taraftarların oluşturduğu birlik batmış birilerine burdan bunu anlıyoruz
  • beyler gg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Fener ceza alsında şampiyonlar ligine gidelim la

şaka şaka bir şey olmaz..Yalnız fener kaç senedir cl ligine gidemiyor

Siz en son ne zaman gittiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

UEFAnin bizle ugrasmasi Fenerbahce nin buyuklugunu gosterir

Kuyt,ordamısın?
  • Daha birkaç gün önce şu Gezi parkı muhabbetlerinde birisi yazmıştı "Yakında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike muhabbeti gündeme gelir yine" diye..

Artık kanallarda 24 saat Fenerbahçe-Bjk küme düşmeli mi düşmemeli mi programları yapılabilir.
  • Zamanında TFF Gerekli Cezaları verecek kadar yürekli Olsaydı UEFA ile baş göz olacağımızı sanmıyordum.. olabilecek cezalardan Daha fazlasını UEFA verir sert ve Nizamı kararlar ile başa başa kalıyoruz. Birde Türkiye liginde leke ve bu tür izlenim bırakıyor.
  • Ne oldu taksim dayanışması çabuk bitti, aylar önce o polisle bize şikeci diyenler yeniden hortlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolicfb

Ne oldu taksim dayanışması çabuk bitti, aylar önce o polisle bize şikeci diyenler yeniden hortlamış.

http://www.youtube.com/watch?v=RtEC-QQd_m8
    "Biz şu an cehennemdeyiz beyler.Bana inanın."
  • La zaten 1 sene men edilmedik mi? Bu nerden cikti simdi? Hadi Aziz i sevk etsinler anlarim,bundan herkes karli cikar.Ama klup cezayi cekti zaten.

• bence bu soruşturmadan bi şey çıkmayacak. 2 yıl men geçiyor ama zaten bir senesini çektik. olayın üstünden 3 sene geçtiği için uefa kalan bir seneyi de 5 yıl içinde tekrarı olmaması koşuluyla erteler. yanında puan silme cezası da olabilir belki. ama bu sene avrupadan men edileceğimizi sanmıyorum.
  • şike yapıldığı her ortamda kanıtlandı.mahkeme de hapis cezaları verildi.fedarasyon kurulları da şike yapıldığını belgeledi kabul etti 2 yöneticiye ceza verildi,ancak demirçene apar topar başkan yapıldı ve kimseye ceza verilmeden süreç kapatılmaya çalışıldı.hiç kimse çıkıpta ortada suç var ceza da olmalı diyemedi.
    uefa sahte belgelerle(bjk nın geçen sezon avrupadan men edilmesi ile sonuçlanan olay)kendini kandırmaya çalışan demirçene nın başkanı olduğu türkiye fedarasyonunun ne karar verdiğine bakmadan suç var ceza da olacak diyor mesele bu kadar basit.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.