Şimdi Ara

Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA disiplin kuruluna sevk ediliyor ( ANA KONU ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
5
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HAKAN CAN ‏@HakanCan2011 35 dk

BJK ve FB Avrupa kupalarına katılacağı icin öncelikli sevk edilmiş. Başka sevkler de bekleniyor.
  • Biz cezamızı çektik rahat olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şike sürecinde adı geçen takımlardan sadece bu ikisi Avrupa'da mücadele edecek. Maça da çok kısa bir süre kaldı.

Belki kuralar çekilmeden bir an önce durumu değerlendirmek istiyorlar. O yüzden bu 2 takımın soruşturmasını öne çekmiş olabilirler.

Diğer adı geçen futbolcular , menejerler ve teknik direktörlerin yaptığı olay bulunduğu kulüpleri belki bağlamıyordur.

Bağlıyorsa da bu olaydan çözüldükten sonra onlarda disiplin kuruluna sevk edilebilir. Zamanla her şey ortaya çıkar zaten.

Benim bilgim yok ama kimsenin adı geçmiyor dendiği için yazdım onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

quote:

Orijinalden alıntı: richy06

Bu işten bişey çıkmaz çıksa da 2 yıl men verirlerse çok üzülürüz ama aziz başkan ve ekibinin gidişi bi nebze olsun rahatlatır.Bu arada gs lı arkadaşlar fazl sevinmesin avrupadan men gelirse 4. yıldızı ancak rüyalarında görürler.

Esas rahatsız edici olan çok sayın başkan ünal aysalın 3 hafta önce söylediği fener ceza alacak lafı.Eğer uefa da lobi yaptığı ortaya çıkarsa(ki kesin çıkacak) işler o zaman karışır.

bu adamın Uefa'da lobi yapıp yapmadığı ile ilgili bişey bilmemde şu Lutfi Arıboğan'la ilgili şüphelerim var, bu adam ne zaman UEFA ile görüşmeye başladıysa UEFA bize iyi gözle bakmamaya başladı, bu işin bu adamın başının altından çıktığını düşünüyorum...

aynı bende ayar oluom o adama... milli takım ve diğer takımlar 8 sene avrupa ya alınmicak diye yaygara çıkardı herkes ayaklandı sonuçta fener şampiyonlar ligine alınmadı sonra da ödül olarak gs nin ceo luğu verildi sonra da demezler mi kim dedi milli takım ve diğer kulüpler avrupa kupasına gidemicek diye yok öle bişi dediler iş işten geçtikten sonra...işi gücü bıraktılar fener e oynuyorlar..

• cezayı başbakan engelliyodu zaten. şimdi bu 2 takım gezi parkına destek verince kızıp uefanın önünden çekilmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

2011 yılından başlayan bir süreç var bu süreçte herşey oldu bu zamanada kadara ceza gelmedide birden nasıl ortaya çıktı şimdi yazdıklarımı iyi okuyun en kısa özeti geçeceğim

1- 2011 şike süreci ile taraftarlar resmen birbirine düşman oldu ve geçmiş yıllardan çok farklı olaylar oldu , artık nerdeyse kimse derbi olmasın istiyordu çünkü olaylar her geçen yıl artıyordu taki ...

2- taki ... geziparkı olaylarına kadar herkesin artık bu taraftarlar birbirini yer söylemleri olurken nasıl kardeş olduklarını gösterdiler

aklınıza hemen soru işaretleri geldi demi kaç kaç yıldır ceza vermeyen uefa ne oldu da birden cezaya başvurdu

şimdi diyeceksiniz diğer taraftarları ne ilgilendirir şimdi bizim taraftar grubu haklı uefa diycek diğerleri haksız aynı 2011 yılına geri döncez

ee be kardeşim sen çok saçmaladın diyorsanız futbol artık bütün ülkeler için yüksek bi gelir kaynağı son 1-2 yılımız futbol açısından parlak ve daha ileri gidiyordu tek eksik taraftar o konuda geziparkı ile çözüldü insanların eski öfkesi kalmamıştı

reyhanlı olayı gündemi ne ile örtüldü sorarım size fb-gs kavgası ile - geziparkı olayı niye örtülemedi çünkü artık futbolu kullanamadılar şimdi tekrar eskisi gibi kin besletcekler

biraz anlatamadım k.b çünkü uykudan yeni kalktım bu haberi gördüm

(Komplo Teorisi )--- Kısaca özetlersem bu ülkede herşey futbol olayları ile örtülüyor eğer futbolda kardeşlik olursa ne olur ülkedeki herşeyin foyası meydana çıkar , geziparkı ile taraftarlar arasındaki kin , nefret azaldı böyle olursa futbol gelişir geçen yılki başarılar bunun göstergesi bu yılda zaten dahada ileri gidecekti hal böyle olunca yabancı devletler düğmeye bastı hemen , amaç tekrar ülkede futbol kaosu oluşturup işlerini el altından yürütmek

burda kaç yıldır yatan uefa herşey açık olduğu halde bugünü bulması çok mantıksız var bu işte bir bit yeniği

Hocam UEFA dosyaları isteyeli 1-2.5 yıl oldu. Bu süreçte dosyaları incelediler, Tüpçü gibi hasır altı etmediler ve şimdi savunma istiyorlar. Bunu türlü komplo teorilerine bağlayan arkadaşlara inanamıyorum. Hala mı Kurtlar Vadisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: J. Seinfeld

cezayı başbakan engelliyodu zaten. şimdi bu 2 takım gezi parkına destek verince kızıp uefanın önünden çekilmiş olabilir.

Başbakanla UEFA'nın ne alakası var allah aşkına?

Başbakan kim? UEFA milyon dolarların döndüğü kendi çöplüğünde başbakan mı dinler? Merkel değil Obama gelse umurlarında olmaz. Geçin bunları.
  • Arkadaşlar lütfen tahriklere kapılmayın. Bildiğiniz gibi böyle günlerde bölümümüz aşırı bir troll saldırısına uğruyor. Kendinizi kaybetmeyin ve hiç cevap dahi vermeyin. Bana göre seneye %70 Avrupa'dayız. Niye 70 diye sormayın Ama büyük ihtimal Avrupa'da olduğumuzu düşünüyorum. Davanın içeriğinden bağımsız, gelişimine göre söylüyorum bunu. Diğer ihtimal de var tabii ama 1.ihtimale nazaran daha düşük. O yüzden bekleyin sakin olun. Provokatörlere cevap vermeyin. Günlerdir gezi parkı olaylarından dolayı zaten canları sıkılıyor böyle bir konu bekliyorlardı.
  • Fenerbahçe ceza alırsa sevinecek Galatasaraylılar varmış. Yazık. Fenerbahçe olmazsa ne bu ligin ne de Galatasaray'ın değeri olur. Anlarsınız ama iş işten geçmiş olur.
  • Abi men edeceklerse etsinler artniyet ariyorum artik hep takim duzluge cikacaginda oluyor bunlar hep. 1 sene 2 sene gitmeyelim hic sorun degil. Ama böyle batti cikti cok saçma bu uefayi denetleyecek bir kurum yok mu. Resmen serefsizlik yapiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Abi men edeceklerse etsinler artniyet ariyorum artik hep takim duzluge cikacaginda oluyor bunlar hep. 1 sene 2 sene gitmeyelim hic sorun degil. Ama böyle batti cikti cok saçma bu uefayi denetleyecek bir kurum yok mu. Resmen serefsizlik yapiyorlar.

Padişah onlar hocam.Orası burası ayrı oynuyor.
  • Ceza alırsak tüm tsli ve gslilerin kınası benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Ceza alırsak tüm tsli ve gslilerin kınası benden.

Tesekkurler
  • 2 saat uyudum neler olmuş yahu
  • Fenerbahçenin yaptığı açıklamadan sonra anladığım kadarıyla ceza alacağımız kesin gibi. Geçmiş olsun.
  • Kuyt:Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu sevk edilmesini büyüklüğünün göstergesidir.

Yapmayacam diyorum ama dayanamayıp yapıyorum
  • Açıklama kaygılarımı azaltmak bir yana daha da kaygılandırdı beni.Gerçi bu yönetim her şey yolunda dese bile kaygılı olmak lazım...

Geçmiş olsun ne diyeyim.
  • Baktı gündemin başka türlü değişeceği yok Başbakan Feneri düşürün dedi galiba
  • Fenerbahçe şike yapmaktan değil 1 yıl men 1 gün ceza alsın bakın neler yapacağız Trabzonspor olarak.Maddi ve manevi haklarımızı sonuna kadar alacağız.1 gün dahi ceza alıp küme düşürmesinler dünya spor kamuoyunu ayağa kaldıracağız.İki yıldır adalet arayışında yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir.Bu böyle biline...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.