Şimdi Ara

Fenerbahce vs Olympiakos l Hazırlık-16.08.2014 l (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
7.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Orijinalden alıntı: Serpus

İyiki santraforunuz burak değil, Sow'a böyle diyenler, Burak'ın olduğu bir takımda maç bitmeden bileklerini keserler.

Beterin beteri var diyorsun yani

Sow kaçırdı diyelim aynı maçta, uzaktan bi şut çeker. Bi vole vurur, telafi ettirir. Ama burak öyle değil ki arkadaş, yok ayağına topu atacan , biri müdahale etmeyecek, kaleyi bulacak, şansa balada gol olacak... Ohooo
  • Selçuk şahin yine oyunda
  • Gözlerimizin pası silindi iki çok güzel frikik golüyle oh oh oh
  • duran top sıkıntımız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

Xelcuk oyunda

şimdi olympiakos düşünsün
  • Xelçukluğunu yaptı yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

İyiki santraforunuz burak değil, Sow'a böyle diyenler, Burak'ın olduğu bir takımda maç bitmeden bileklerini keserler.

Beterin beteri var diyorsun yani

Sow kaçırdı diyelim aynı maçta, uzaktan bi şut çeker. Bi vole vurur, telafi ettirir. Ama burak öyle değil ki arkadaş, yok ayağına topu atacan , biri müdahale etmeyecek, kaleyi bulacak, şansa balada gol olacak... Ohooo

Sow kolay gol atamıyor sorun orada

• Bu Selçuğa jübile yaptırır bu rezil yönetim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

Yunanlılara aşırı kılım.. Şu dünya üzerinde tek nefret ettiğim ülke varsa o da yunanistandır. Hazırlık maçı da olsa feneri destekliyorum :)

Eksileyenlere neye istinaden eksilemişler çok merak ettim hakikaten eksileyen bi arkadaş cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

quote:

Yunanlılara aşırı kılım.. Şu dünya üzerinde tek nefret ettiğim ülke varsa o da yunanistandır. Hazırlık maçı da olsa feneri destekliyorum :)

Eksileyenlere neye istinaden eksilemişler çok merak ettim hakikaten eksileyen bi arkadaş cevaplarsa sevinirim.

Niye nefret ediyorsun ki Suriyeliler gibi ülkenin içine ettikleri falan da yok.
  • Caner koçsun koçç

• quote:

quote:

Ben eksilemedim ama böyle nefret söylemlerine gerek yok durup dururken duyarlı taraftarlar eksilemiştir belki.

Volkan ve topal gol yedirmek için ne uğraştılar ama bugün
  • Nasil mac oluyor beyler ?

• kim girdi?
  • quote:

quote:

Yunan fanlarını kızdırmışsın belliki
    Hocam ben de israil'e çok kılım ilerde siz falan maç yaparsanız,Desteğin dibi her türlü
  • İzleyeceğim adamlardan birini 90.dk aldı diğer 2 si yedek daha hazırlık macında

• hiç bişey yok mık hakemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

quote:

quote:

Niye nefret ediyorsun ki Suriyeliler gibi ülkenin içine ettikleri falan da yok.

:) Şimdi konu dışına çıkmış olucaz istemsiz olarak ama benim nefretimin bunla alakası yok onu en baştan belirteyim..

Daha 1 hafta olmadı adamların askeri birliklerinde askerler toplanmış türk kanı içeceğiz bilmem ne gibi laflarla marş söylüyolar.
    sürekli üstünlük kurmak için ege denizi üzerinde münakaşalar oluyor vs vs. Zaten ekonomileri de bize nispet yapıcaklar üstnlük kurucaklar diye çöktü. Böyle şeyler varken benm nefretim onların bize karşı düşüncelerinin yanında normal bile.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.