Şimdi Ara

Fenerbahce vs Olympiakos l Hazırlık-16.08.2014 l (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
7.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atamasalardı içlerinde kalıcakdı adamlar çok uğraştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 frikik 3 gol

• hakem Allah belanı versin senin yüzünden gol yedik şerefsiz hakem öyle faul mu olur Allah belanı versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

hakem Allah belanı versin senin yüzünden gol yedik şerefsiz hakem öyle faul mu olur Allah belanı versin

Sakin ol hocam
  • Pozisyon faul, avantaj oynatmisti

• Adamlar siz atarsaniz biz de atariz dediler. Goller cok guzeldi

• Bir gol yedik,kalbim sıkıştı lan
  • Frikik antrenmanına döndü lan.
  • 3 golde birbirinden güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

quote:

quote:

Yunanlılara aşırı kılım.. Şu dünya üzerinde tek nefret ettiğim ülke varsa o da yunanistandır. Hazırlık maçı da olsa feneri destekliyorum :)

Eksileyenlere neye istinaden eksilemişler çok merak ettim hakikaten eksileyen bi arkadaş cevaplarsa sevinirim.

Niye nefret ediyorsun ki Suriyeliler gibi ülkenin içine ettikleri falan da yok.

:) Şimdi konu dışına çıkmış olucaz istemsiz olarak ama benim nefretimin bunla alakası yok onu en baştan belirteyim..

Daha 1 hafta olmadı adamların askeri birliklerinde askerler toplanmış türk kanı içeceğiz bilmem ne gibi laflarla marş söylüyolar.
    sürekli üstünlük kurmak için ege denizi üzerinde münakaşalar oluyor vs vs. Zaten ekonomileri de bize nispet yapıcaklar üstnlük kurucaklar diye çöktü. Böyle şeyler varken benm nefretim onların bize karşı düşüncelerinin yanında normal bile.

+1

Sana katiliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hakem Allah belanı versin senin yüzünden gol yedik şerefsiz hakem öyle faul mu olur Allah belanı versin

Tüh geçemedik turu
  • quote:

Abime bir çay çekin ordan
    Gel otur şöyle sakinleş

• Caner ne vurduysa artık, kaleci gol olduktan sonra atlamış.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yunanlılara aşırı kılım.. Şu dünya üzerinde tek nefret ettiğim ülke varsa o da yunanistandır. Hazırlık maçı da olsa feneri destekliyorum :)

Eksileyenlere neye istinaden eksilemişler çok merak ettim hakikaten eksileyen bi arkadaş cevaplarsa sevinirim.

:) Şimdi konu dışına çıkmış olucaz istemsiz olarak ama benim nefretimin bunla alakası yok onu en baştan belirteyim..

Daha 1 hafta olmadı adamların askeri birliklerinde askerler toplanmış türk kanı içeceğiz bilmem ne gibi laflarla marş söylüyolar.
    sürekli üstünlük kurmak için ege denizi üzerinde münakaşalar oluyor vs vs. Zaten ekonomileri de bize nispet yapıcaklar üstnlük kurucaklar diye çöktü. Böyle şeyler varken benm nefretim onların bize karşı düşüncelerinin yanında normal bile.

lutfen yanlis anlamayin ama aklima su meshur laf geldi..

hani "turk mileti tuhaftir her lafi kaldirmaz...."

elin yunani orada bagirsin cagirsin.. ne olacak, ne? burada seni opup seven cok.. hem de ne laflarla, ne yalanlar..

• Hocayı da tebrik etmek lazım ilk maçında başarılı oldu inşallah devamı gelir

• quote:

Araplar dururken Yunanlılardan nefret ediyorsun ondan bastım eksiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

quote:

quote:

quote:

lutfen yanlis anlamayin ama aklima su meshur laf geldi..

hani "turk mileti tuhaftir her lafi kaldirmaz...."

elin yunani orada bagirsin cagirsin.. ne olacak, ne? burada seni opup seven cok.. hem de ne laflarla, ne yalanlar..

Yeri değil burda konuyu uzatmanın manası yok ama burdan benim anladığım sen siyaset olan ülkede yaşayamazsın. Bu yaşadığımız şeyler amerika ingiltere vs. her ülkede daha fazla yada daha az şekilde olsada var .

Türk insanında dil olmadığı için genelde ülkede tıkılıp kalıyor ve birşeyler göremediği için sürekli bi isyankar modda. Bunların çoğu zaten gezip görmediğimiz için oluyor. Lafı dolandırmıyım; sen senin ırkına yani TÜRK lerin soyunu kurutmak isteyenler varken sen sadece bir kaç dönem senn sevmediğin bi parti veya kişiler var diye senin ırkını kurutmak isteyenleri daha çok seviyorsun. İmkan olsada keşke seni şöyle bi yunanlılarla konuştursak da hala aynı şeyleri düşünücekmisin yoksa utanıcakmısın merak ediyorum çünkü onlar ekonomik krize girdiler batıyolar çıkıyolar çok sıkıntılar yaşıyolar ama hala hep beraber türkler düşmanımız diyolar. Sense bi kaç sıkıntılı dönemden geçiyosun diye yunanlıları kendi ırkına değişiyorsun. Daha cevap atamam dediğim gibi yeri değil bu yazdıklarım bile yanlış oldu herkesten özür diliyorum saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

quote:

Araplar dururken Yunanlılardan nefret ediyorsun ondan bastım eksiyi

doğru söylüyorsun hocam. bende araplardan nefret ederim.
  • Closer kullanıcısına yanıt
    imkana gerek yok, haddinden fazla yunan arkadaşım var.. keşke size bir imkanımız olsa da bir akşam sakız adasında rakı içsek, girit'e gidip hanya'da ahtapot yesek..

benim orada esas noktam şuydu, yunanın düşmanı düşmandır.. ama dostu da dosttur.. biraz bakarsan aynı senin gibi bir insan daha görürsün.. yani usule esas fikir, dostunu düşmanını bilirsin..

bizim içimizde ise bizden gibi davranıp bıçak sokmayı bekleyen çoktur.. müslüman gibi davranıp yemediği nane kalmayan adam çoktur.. ilahı mesaj çok nettir.. karşıma neyle gelirsen gel, kul hakkıyla gelme diyor.. e mal meydanda.. onu ne yapacağız işte onu diyorum.. orada en azından rahatsın.. dostun düşmanın belli.. burada bana cumaya niye gitmiyorsun diye soran benzinlik sahibi adamın pompada %0.2 hileyle on milyarları götürdüğünü öğreniyorum bir haftada.. kasten..
  • Çok güzel bir maç oldu. Maçta atılan 3 golde muhteşemdi. Birde son saniye yediğimiz gol de Volkan'in yapacak hiçbir şeyi yoktu. İsmail hocayı ve oyuncuları tebrik etmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.