Şimdi Ara

FENERBAHÇEDEN YILIN TRANSFERİ..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu adamı biliyorum.Geçenlerde bi gazetede geleceğin 15 yıldızı listesinde vardı o listede Bojan,Agüero,Dos Santos gibi isimlerde vardı.Ama bu adamın peşinde İngiliz ve İspanyol klüpleri var.Geleceğini sanmam ama gelirse süper olur.Bence artık yaşı geçmiş 1-2 sene oynayacak oyuncular alacağımıza böyle genç yetenekler transfer etmeliyiz.
  •  FENERBAHÇEDEN YILIN TRANSFERİ..!

ALEX FERGUSON is facing a battle with Real Madrid for Partizan Belgrade wonderkid Stevan Jovetic.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk kez -- 20 Nisan 2008; 18:54:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk kez

FENERBAHÇEDEN YILIN TRANSFERİ..!

ALEX FERGUSON is facing a battle with Real Madrid for Partizan Belgrade wonderkid Stevan Jovetic.

Bunun daha pişmesi lazım
  • Orjinalden alıntı: mandella007

18 yaşında ve geleceğin cresposu olarak gösteriliyo.fener bu adamı real madrid in elinden kapmış dostum bilip bilmeden konuşmayalım.forvet oyuncusu iki ayağınıda mükemmel kullanıyo ve daha 18 yaşında

geleceğin rooney'i diyolar dorumu bu

off fener çok büyük takım,iki ayağınıda kullanıyomuş hem bu futbolcu kesin çok iyidir 19 yaşında hemde geleceğin starı

Orjinalden alıntı: mandella007

arkadaşlar geleceğin tranferini yaptık geleceğin ronaldinhosu

neye benzedini anlamadıkkk

• quote:

Orjinalden alıntı: .Zlatan.
    Umarım yalandır takımımda sırp görmek istemiyorum

iyi bari karadağlıymış gelebilir.

gyükseltürk bu adamları piştikten sonra biz alabilir miyiz?

ayrıca bu da geçen yaz ki nick carle muhabbeti gibi çabuk yayılır.ama onun gibi fos çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 20 Nisan 2008; 19:06:08 >
  • Yahu Fenerbahçe ispanyadan üst seviye topçu alcak diye bilioduk ne ayak
  • balon haber ne olsa dha
  • onu bunu bosverın de cok hızlı herıf :S
  • Bu haber yalan Samuel Etoyu alacaz biz
  • Et'oyu isteriz.
  • Çok da tın.. Size gelen adamın ya kariyeri bitiyo ya da kaçıyo..
  • Hehe adam Rusya'ya gitmemiş sağlam ligde oynayacağım diye Türkiye'ye mi gelicek geçenlerde gazetede Aziz Ronaldinho Eto'o ikilisi için 90 m'yi gözden çıkardı yazıyordu ertesi gün Ronaldinho Milan ile anlaştı.Bir de DHA.Fenerlilerin sallamaları çok hoşuma gidiyor sanki Rooney 30 yaşında da geleceğin Rooney'siymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

Hehe adam Rusya'ya gitmemiş sağlam ligde oynayacağım diye Türkiye'ye mi gelicek geçenlerde gazetede Aziz Ronaldinho Eto'o ikilisi için 90 m'yi gözden çıkardı yazıyordu ertesi gün Ronaldinho Milan ile anlaştı.Bir de DHA.Fenerlilerin sallamaları çok hoşuma gidiyor sanki Rooney 30 yaşında da geleceğin Rooney'siymiş

geleceğin Rooney'i DH HALKI ÇIKARDI CANIM

• quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orjinalden alıntı: ilk kez

FENERBAHÇEDEN YILIN TRANSFERİ..!

Bunun daha pişmesi lazım

Piştikten sonra dönüp Fener'e bakmaz.

• Bu çocuk Emo haberiniz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: JuniorD3M0N

quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

Hehe adam Rusya'ya gitmemiş sağlam ligde oynayacağım diye Türkiye'ye mi gelicek geçenlerde gazetede Aziz Ronaldinho Eto'o ikilisi için 90 m'yi gözden çıkardı yazıyordu ertesi gün Ronaldinho Milan ile anlaştı.Bir de DHA.Fenerlilerin sallamaları çok hoşuma gidiyor sanki Rooney 30 yaşında da geleceğin Rooney'siymiş

geleceğin Rooney'i DH HALKI ÇIKARDI CANIM

Ne demeye çalıştın anlamadım ama FM'ye göre adam alıyolar galiba

• hadi be fenerbahçe.org yalanla şu haberi de gelmiş olsun adam bize
  • UPİNG
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buciku

Bu çocuk Emo haberiniz olsun

Emo diyorum emo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__2

Et'oyu isteriz.

eto son maçta 2 gol attığı için fenere bekleyin demişler son kararı vermek için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.