Arkadaşlar benim büyük abim DHA da görevli.koyu bi fenerbahçeli olduğumu bilio bana demin telefon açtı fenerbahçe Stevan Jovetic ile anlaştı die.abimle fm oynarız sürekli bu futbolcuyu çok sevdiğimi biliyo çok sevindim ya.ayrıca bu adamı Real Madrid ve Manchester United'ın da bulunduğu birçok Avrupa kulübü istiodu.bilmeyenler için videosu http://www.youtube.com/watch?v=jPk0HdyBBhY
Umarım yalandır takımımda sırp görmek istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: .Zlatan.
tamam
quote:
Orijinalden alıntı: .Zlatan.
arkadaşlar bilmiosunuz ama bu büyük bi transfer hiç yorum yok ayıp
quote:
Orijinalden alıntı: mandella007
Alıntıları Göster
benim dedem alex ferguson.. o da söyledi.. doğru haber
quote:
Alıntıları Göster
Bumu carlostan daha iyi oyuncu?
quote:
Orijinalden alıntı: irfanCLK
Bumu carlostan daha iyi oyuncu?
Alıntıları Göster
Eğer doğruysa: Mevkisi ne, yaşı kaç, nereli?? Birazda bilgi verelim oyuncu hakkında
quote:
Orijinalden alıntı: RevidaL
Eğer doğruysa: Mevkisi ne, yaşı kaç, nereli?? Birazda bilgi verelim oyuncu hakkında
Alıntıları Göster
Artık alıştık her yıl Dünya starı transfer etmeye ama bu adam çok genç ve yetenekli eleman,kolay kolay M.utd gibi ekiplerin bize kaptıracağını sanmıyorum. Seneye Love ya da Henry ikilisinden biri gelir diye düşünüyorum.
quote:
Alıntıları Göster
18 yaşında ve geleceğin cresposu olarak gösteriliyo.fener bu adamı real madrid in elinden kapmış dostum bilip bilmeden konuşmayalım.forvet oyuncusu iki ayağınıda mükemmel kullanıyo ve daha 18 yaşında
quote:
18 yaşında ve geleceğin cresposu olarak gösteriliyo.fener bu adamı real madrid in elinden kapmış dostum bilip bilmeden konuşmayalım.forvet oyuncusu iki ayağınıda mükemmel kullanıyo ve daha 18 yaşında
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mandella007
geleceğin rooney'i diyolar dorumu bu
off fener çok büyük takım,iki ayağınıda kullanıyomuş hem bu futbolcu kesin çok iyidir 19 yaşında hemde geleceğin starı
yıldız bekliyoruz yıldız böle bi oyuncunun forması kaç satar hangi şirket sponsor olur aziz yıldırım bunları düşünmeden oyuncu olmaz bence asparagas haber olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Mage_DewiL
quote:
Orjinalden alıntı: mandella007
geleceğin rooney'i diyolar dorumu bu
off fener çok büyük takım,iki ayağınıda kullanıyomuş hem bu futbolcu kesin çok iyidir 19 yaşında hemde geleceğin starı
Alıntıları Göster
edu varken napceniz bu adamı
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ctrlshft
quote:
Orijinalden alıntı: vukleus
yıldız bekliyoruz yıldız böle bi oyuncunun forması kaç satar hangi şirket sponsor olur aziz yıldırım bunları düşünmeden oyuncu olmaz bence asparagas haber olmuş
Alıntıları Göster
aziz yıldırım seneye yabancı hakkının kaldırıldığını düşünerek anlaşmıştır bence zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
Alıntıları Göster
hayırlısı..
quote:
aziz yıldırım seneye yabancı hakkının kaldırıldığını düşünerek anlaşmıştır bence zaten.