Şimdi Ara

Fenerbahçeli Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'li olmak nasıl bir histir? Bence Fenerbahçelik dünden çok yarından az sevebilmektir.

Görüslerinizi Bekliyorum

• valla söyleyemiycem
  • ulan bi topicde temiz kalsın be şu forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

valla söyleyemiycem

kardeş senin soyun 65 milyon yıl önce tükenmedimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

quote:

valla söyleyemiycem

kardeş senin soyun 65 milyon yıl önce tükenmedimi

fosillerinden doğmuş bu arkadaş galiba

• güzel kedicik ve fenerbahce forması arkadaşım ,size cevap vermesem daha iyi olacak.siz eğlenin hatta hava güzel çıkın biraz dolaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qotsa -- 2 Ağustos 2006; 19:03:58 >
  • kötü bir his olsa gerek
  • bi kişide fenerli olmak nasıl bi hismiş yazamadı..merak ettim, kızgın kumlardan serin sulara gibi bişi mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 2 Ağustos 2006; 19:06:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

bi kişide fenerli olmak nasıl bi hismiş yazamadı..merak ettim, kızgın kumlardan serin sulara gibi bişi mi..

evet ATLAMAK gibi bir his ama kızgın kumlardan serin sulara değil
  • "atlamak" diye bişi yazdığımı hatırlamıyorum ve görmüyorum..bişi yazıcaktım ama sana değilde tüm fenerlilere ayıp olacak..Beşiktaşlı olarak Beşiktaşlı duruşumu ve saygıyı gösterip susuyorum.

VE SANIRIM "FENERLİ OLMAK NE DEMEK" YAZAMAYAN FENERLİLERE "BEŞİKTAŞLI OLMAK " NE DEMEK OLDUĞUNU ANLATABİLMİŞİMDİR.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 2 Ağustos 2006; 19:22:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

kötü bir his olsa gerek

bencede
  • takımların bazı özel başlıklarında biraz daha saygılı olunursa,
    asıl o zaman taraftarların gerçek duruşunu görebiliriz...
    bizde bu anlamlı başlığa takımımıza olan sevgimizi yazarız elbet..
    ancak acı gerçeğin farkındayız; 2 mesaj üst üste atılınca bi GS v BJK li arkadaş gereksiz bir mesaj atacak ve başlık amacından uzaklaşacak...(hemen üst mesajlara bakarsak daha iyi anlayabiliriz..)
    buda salça olmak sanırım...

buraya yazması gereken fenerliler
    ama bizden çok daha ilgili taraftarların olduğunu görebiliyoruz...

edit: imlaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02AN -- 2 Ağustos 2006; 19:44:14 >

• ben buna katılmıyorum.burası ortak forum.herkes istediği yere istediği gibi (kurallara uyarak)yazar.üstbaşlıklara bakarsak merkez,toplanma noktası ya da ortak bölüm diye bir yeer bulunmadığını görürüz.pek insanlar diğer takımlar hakkındaki görüşlerini yazamayacaklarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

kötü bir his olsa gerek

• quote:

ben buna katılmıyorum.burası ortak forum.herkes istediği yere istediği gibi (kurallara uyarak)yazar.üstbaşlıklara bakarsak merkez,toplanma noktası ya da ortak bölüm diye bir yeer bulunmadığını görürüz.pek insanlar diğer takımlar hakkındaki görüşlerini yazamayacaklarmı?

cevap veremeyeceksin belki ama onunda cevabı var,
    burda senin fikrin illaki fenerli olmanın kötü olacağı yönünde ve biz bunu zaten biliyoruz..
    o yüzden biraz saygılı davranıp, başlığı konunun asıl muhatabı olan fenerlilere bırakmak forumun iyiliği açısından, sağduyulu bir taraftar davranışı olurdu...

ama illa yazacaksanız, buyrun..
    itirazımız zaten olamaz, sadece biraz saygı diyoruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

quote:

ben buna katılmıyorum.burası ortak forum.herkes istediği yere istediği gibi (kurallara uyarak)yazar.üstbaşlıklara bakarsak merkez,toplanma noktası ya da ortak bölüm diye bir yeer bulunmadığını görürüz.pek insanlar diğer takımlar hakkındaki görüşlerini yazamayacaklarmı?

cevap veremeyeceksin belki ama onunda cevabı var,
    burda senin fikrin illaki fenerli olmanın kötü olacağı yönünde ve biz bunu zaten biliyoruz..
    o yüzden biraz saygılı davranıp, başlığı konunun asıl muhatabı olan fenerlilere bırakmak forumun iyiliği açısından, sağduyulu bir taraftar davranışı olurdu...

ama illa yazacaksanız, buyrun..
    itirazımız zaten olamaz, sadece biraz saygı diyoruz...

Arkadaş sabıkalı yakar valla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.