Bildirim
Fenerbahçeli taraftarın hediyesini almadı (6. sayfa)
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Puan farkını kapatamadikca boyle konular acacaksiniz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: onsos1100
quote:
Orijinalden alıntı: killforyou09
quote:
Orijinalden alıntı: D3XTER
quote:
Orijinalden alıntı: KullanıcıBilgisi
en azından biz medeni bir şekilde bu fbli taraftarın F.Terim'e hediye verebilecek konumda tutabiliyoruz. Galatasaray forması ile bir taraftar A.Kocaman'a hediye verebilirmi acaba ? Yeminle linç ederler.
Beyler konuya yorum yapacak olanlar bu fotoğrafla birlikte yapsın yorumunu.Nedense bir tane gsli bu fotoğrafa bir cevap ver(e)memiş.
ben vereyim. burdaki galatasaraylı eleman aykut kocamını iyi yakalamış. aykut hocaman telefon direği gibi duruyor.bakışlardan da anlaşılacağı üzere adam biraz daha abartsa dalıcak resmen.
böyle bir poz vericeğine hiç verme daha iyi.
bu aynı putin le obamının el sıkışması gibi. bıraksan birbirlerini boğacaklar ama kameralar var.
Bırak da adam üzgün poz versin.Siz poz vermesini dahi geçmişsiniz artık.Adam 1 saat önce ezeli rakibine kaybediyor.32 diş sırıtacak mıydı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow Fox
quote:
Orijinalden alıntı: gangsta5959
size ne arkadaş bence az bile yapmış fatih terimin haraketleride karakteride bizi ilgilendirir bize göre sorun yok hayır anlamadığım konu bizim teknik direktörümüzle bizden çok ilgileniyosunuz sebebi ne ?
Size yakisan TD iste, bizde onu diyoruz....Aysalda cok begeniyor bu kabadayiliklarini...Sene sonu tekmeyi vurmayi dort gozle bekliyor
rüyalarda yaşama.. basın veriyor gazı sazanlarda inanıyor. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
en azından biz medeni bir şekilde bu fbli taraftarın F.Terim'e hediye verebilecek konumda tutabiliyoruz. Galatasaray forması ile bir taraftar A.Kocaman'a hediye verebilirmi acaba ? Yeminle linç ederler.
Beyler konuya yorum yapacak olanlar bu fotoğrafla birlikte yapsın yorumunu.Nedense bir tane gsli bu fotoğrafa bir cevap ver(e)memiş.
ben vereyim. burdaki galatasaraylı eleman aykut kocamını iyi yakalamış. aykut hocaman telefon direği gibi duruyor.bakışlardan da anlaşılacağı üzere adam biraz daha abartsa dalıcak resmen.
bu aynı putin le obamının el sıkışması gibi. bıraksan birbirlerini boğacaklar ama kameralar var.
Bırak da adam üzgün poz versin.Siz poz vermesini dahi geçmişsiniz artık.Adam 1 saat önce ezeli rakibine kaybediyor.32 diş sırıtacak mıydı ?
bende onu diyorum kardeşim vermesin zaten. takımın yenilmiş. ben galatasaraylıyım. ancak ordaki çakal gelmiş aykut kocamanı zor duruma düşürmüş. orda gülerek poz verse zaten yine sıkıntı çıkacaktı.
aynı durum fatih terimin yaşadığında da var. orda ultraslan var galatasaray taraftarı var. herkes ilgi alaka bekliyor.
fenerbahçe formalı biri girmiş araya hediye vericek. zaten güvenlik böyle şeylere kolay kolay izin vermiyor.
-
Buradaki fotograf cektiren fb li arkadasla aykut hocayla foto cektiren gs li arkadasin mantigi ayni rakip takimin hocasini kendi taraftari onüne atmaktir. Madem foto cektirmek istiyorsunuz formayla gelmezsiniz oraya eger bilincli kasitli olarak formayla geliyorsaniz burda art niyet aranmalidir.Sonucta turkiyede yasiyoruz.
Arkadaslar Fatih terimin hediyeyi kabul etmedigine dair bir kanıt var mı elinizde? Video fotograf vs. Paylasirsaniz sevinirim.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
bende onu diyorum kardeşim vermesin zaten. takımın yenilmiş. ben galatasaraylıyım. ancak ordaki çakal gelmiş aykut kocamanı zor duruma düşürmüş. orda gülerek poz verse zaten yine sıkıntı çıkacaktı.
aynı durum fatih terimin yaşadığında da var. orda ultraslan var galatasaray taraftarı var. herkes ilgi alaka bekliyor.
fenerbahçe formalı biri girmiş araya hediye vericek. zaten güvenlik böyle şeylere kolay kolay izin vermiyor.
Netice her ne olursa olsun hediye verilmesinde bir sakınca göremedim ben şahsen.Çiçek de bir hediye değil mi sanki ? Yanındaki adamın çiçeğini kabul ediyor ama hediye niteliğindeki ürünü almıyor.Gergin zaman filan diyorsunuz,terimin kendisi gerginse saygı gösterip elinde hediyeyle gelen adamın suçu ne ? Centilmenliğin nerelere geldiğini hem Fatih Terim hem de buradaki garip yorumlarda bulunan insanlar kolayca gösteriyor.
-
bayılıyoruz milleti karalamaya olayın aslını astarını bilmeden
basının imparatoru karalama kampanyası vol.31231 -
lan o adam kim ki hediye veriyor herkesin hediyesini kabule decek olsa işi iş fatih terimin. saçmalığa bak ya kafanız mı iyi, puan farkı kapanmıyor diye sataşacak yer mi arıyorsunuz anlamıyorum ki -
Almak zorunda mı kardeşim? Size mi kaldı tasası? Bakın işinize, ortamın gergin olduğu dönemde neden Fenerbahçe formasıyla geliyor? Ne gerek var?
Ayrıca Fatih Terim hakkında yorum yapmak sizin haddinize değil. -
Basın abartmış olabilir.
Eğer doğruysa ayıp olmuş.Milli takımın başında bulunmuş birisi için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Insurrection
Karabük - Galatasaray maçına Fenerbahçe atkısıyla vs gelip hediye vermenin mantığı nedir? Kendi çapında kardeşlik mesajı mı vermeye çalışmış? Nedir yani?
Adamlığını siz mi sorgulayacaksınız? Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi derbi sonrası Fatih Terim, Gökhan Gönül' e sarıldıktan sonra etmediğiniz küfür kalmamıştı Gökhan' a.
İşinize geldiği gibi ne olacak başka...
Kim Gökhan'a küfür etmiş arkadas?1-2 kişiden duyup genellemeye bayılıyorsunuz.
fenevden gelecek hediye olmaz olsun helal TERİM -
quote:
Orijinalden alıntı: Saucerful
lan o adam kim ki hediye veriyor herkesin hediyesini kabule decek olsa işi iş fatih terimin. saçmalığa bak ya kafanız mı iyi, puan farkı kapanmıyor diye sataşacak yer mi arıyorsunuz anlamıyorum ki
Fatih Terim'i tanrı yaptılar -
quote:
quote:
Hemde gs-fb derbisinden sonra çekilde bu fotoğraf üstelik yenilmemize rağmen..
Hani linç olurdu adam gayet mutlu gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eğer haber gerçekse yaptığı büyük bir terbiyesizlik.. Ve bundan sonra diğer beyinsizler de bu adamın yaptıklarını yapacaklar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır
Fatih Terim'in adamlığını tartışmak kimseye düşmez. O adam belliki oraya provake etmek için gelmiş. Gerçek niyeti hediye vermek olan adam efendi efendi giyinir gider hediyesini verir. Ezeli rakibinin formasıyla atkısıyla değil
ya yaa adam csb yazarı belli oldu..daha uzun hikayeler yok mu okurdum yatmadan önce
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Fener formasıyla niye veriyor ?
Madem Fatih Terim'i seven sayan birisi normal sivil kıyafetiyle gitsin. Hediyesini versin ardından hocam fenerliyim ama size saygım sevgim çok falan desin. Hemen Fatih Hoca suçlu oldu. Bu kadar gergin ortamın olduğu zamanlarda bide
hediyeyi almayan değil, fener formasıyla hediye veren mi suçlu ????
Aykut Kocaman böyle bir şey yapsa neler yazardınız burda ki tam zıttı olmuştu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X