Şimdi Ara

Fenerbahçeli taraftarın hediyesini almadı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oraya o kadar galatasaraylı varken fenerbahçe atkısı takıp gitmek zorundamıydı bu vatandaş. Kılık kıyafeti nesine yetmiyor. durduk yere provake etmiş, iyi yapmış Terim.
  • Üstündeki forma bla bla bla ..

Önce bunu bir spor oldugunu , Sportmenliğin ne demek oldugunu öğrenmeli Sayın Fatih Terim. Ve buna örnek davranmalı ki , Hoca cemaat ilişkisine döner (Hoca osurursa cemaat s..mış.).
    Hocayı gördük Cemaatde gerekeni şuan yapıyor.(Üstündeki Forma vs. diye).

Ve Atatürk'ün '' Ben Sporcunu , zeki , çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim '' Sözünü Sayın Fatih Terime Hatırlatmak gerekir.

Gittiği yol yol değil , yaptığı Sporun o güzel Ahlakına yakışmayan hareket , Sayın Aykut Kocaman Galatasaray Taraftarı ile çekildiği resimde Galatasaraylı Taraftarın üstünde Sivil kıyafet mı vardı ? Hayır yoktu Üstünde Galatasaray atkısı veya forması Galatasaraylı oldugunu belirten Spor klübünün Eşyası vardı. Ama Aykut Kocaman onu nazikçede geri çevirebilirdi lakin , Bu Aykut Kocamanın güzel Ahlakına yakışmazdı. Hem onun Ahlakına hemde Sporun ahlak ve sportmenliğine yakışmazdı.

Bence Fatih Terim Kendisine çeki düzen vermeli ve Diğer spor hocalarını örnek almalı. Benim kendi düşüncem budur. Gerisi dediğim gibi Hoca Cemaat ilişkisidir.

• Üstündeki formaya provokasyon diyorlar ya. Arkadaş başka bir camiadan birine hediye vereceksen, barış çubuğu uzatacaksan kendi camianı temsil edersin. 10 yaşında bebeler forumda yazı yazıyorlar biz de onlara cevap veriyoruz. Hayatında hiç böyle bir olaya girmiş mi acaba, provokatör diyor o adama. Forumda doğar doğar donanımhabere kayıt olduğundan şüphelendiren tipler kol geziyor. İyi ki öğrenmiş provokasyon lafını. Gerçek hayat forumda fenerlilere laf atmayla paralel yürümüyor evladım, bunu bir öğren önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Fatih Terim'in adamlığını tartışmak kimseye düşmez. O adam belliki oraya provake etmek için gelmiş. Gerçek niyeti hediye vermek olan adam efendi efendi giyinir gider hediyesini verir. Ezeli rakibinin formasıyla atkısıyla değil

ya yaa adam csb yazarı belli oldu..daha uzun hikayeler yok mu okurdum yatmadan önce

nickinden, yazdıklarından en fazla 17 yaşındasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: KullanıcıBilgisi

en azından biz medeni bir şekilde bu fbli taraftarın F.Terim'e hediye verebilecek konumda tutabiliyoruz. Galatasaray forması ile bir taraftar A.Kocaman'a hediye verebilirmi acaba ? Yeminle linç ederler.

Fenerbahçeli taraftarın hediyesini almadı

ama bu kötü olmuş...

• Kendini beğenmiş olduğundan dolayı, burnu havalarda olduğundan dolayı kabul etmemiştir hediyeyi.

• Böbürlenme Padişahım senden büyük Allah var...
  • Fatih Terime yakışan bir hareket olmuş
  • Yok fener formasi niye giymis provoke etmek icinmis.bu kadar fener dusmani olmayin.fatih terime mi sorcak fener formasi giyerken.istedigi kiyafet yada formayla verir hediyesini.hediyeyi vermek ayip degil almamak ayip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte saydıklarının hepsi bizim problemimiz dostum sen neden bu kadar ilgilisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Üstündeki forma bla bla bla ..

Önce bunu bir spor oldugunu , Sportmenliğin ne demek oldugunu öğrenmeli Sayın Fatih Terim. Ve buna örnek davranmalı ki , Hoca cemaat ilişkisine döner (Hoca osurursa cemaat s..mış.).
    Hocayı gördük Cemaatde gerekeni şuan yapıyor.(Üstündeki Forma vs. diye).

Ve Atatürk'ün '' Ben Sporcunu , zeki , çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim '' Sözünü Sayın Fatih Terime Hatırlatmak gerekir.

Gittiği yol yol değil , yaptığı Sporun o güzel Ahlakına yakışmayan hareket , Sayın Aykut Kocaman Galatasaray Taraftarı ile çekildiği resimde Galatasaraylı Taraftarın üstünde Sivil kıyafet mı vardı ? Hayır yoktu Üstünde Galatasaray atkısı veya forması Galatasaraylı oldugunu belirten Spor klübünün Eşyası vardı. Ama Aykut Kocaman onu nazikçede geri çevirebilirdi lakin , Bu Aykut Kocamanın güzel Ahlakına yakışmazdı. Hem onun Ahlakına hemde Sporun ahlak ve sportmenliğine yakışmazdı.

Bence Fatih Terim Kendisine çeki düzen vermeli ve Diğer spor hocalarını örnek almalı. Benim kendi düşüncem budur. Gerisi dediğim gibi Hoca Cemaat ilişkisidir.

Karabük-GS maçına Fatih Terime hediye vermek için Fener formasıyla gelen adamın hediyesini almadığı için Fatih Terim ahlaksız yani. Hımm Ok.

• :D çoluk çocuğun yine maskarası olmuş terim:D

sorsak umrunda mı terim'in? değil...

bu kadar kişi var mesajları okumadım bilmiyorum ama şu akdar basitçe bir şeyi düşünemeyip ciddi ciddi yorum yapıp edebiyatlara girenler var...

futbolcu olsun teknik ekip olsun hepsi taraftarların arasından sıyrılıp gitmek istiyorlar, hediye vs özellikle almıyorlar, mecbur kalırlarsa foto çekiliyorlar felan...

bak bu kadar basit aslında... birisi denesin, yarın gs formasıyla bjk nin fb nin hocasının yanına bi kalabalık varken ortalık toz dumanken hediye vermeye çalışın bakalım ne olacak?

zaten o kişi gs formalı olsa haber bile olmayacaktı, çünkü herkes bilir ki futbolcu vs bunlarla uğraşmaz...

ama fb li olunca haber nitelii taşıdı ve çoluk çocuğa gün, onlara reyting doğdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: KullanıcıBilgisi

en azından biz medeni bir şekilde bu fbli taraftarın F.Terim'e hediye verebilecek konumda tutabiliyoruz. Galatasaray forması ile bir taraftar A.Kocaman'a hediye verebilirmi acaba ? Yeminle linç ederler.

Fenerbahçeli taraftarın hediyesini almadı

Master Degree seviyde bir kapak

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.