Şimdi Ara

Fenerbahçeliler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.614
Cevap
0
Favori
170.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sercfb6

o cezası kaldırılmadı mı?

Benim bildiğim kaldırılmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

o cezası kaldırılmadı mı?

Benim bildiğim kaldırılmadı.

inşallah kalkmamıştır cezası gelsin stadımızın bitmiş halini görsün 52000 kişi küfür etmeden,kulübümüze yakışır şekilde dersini vereceğiz!..
  • evet 2.yarı başlayacak ligde ilk maçımız G.Birliği ile sizce maç nasıl geçer aslında bu maçın önemi büyük hatırlayacağınız gibi İ.Cavcav bundan kısa bür süre önce FB aleyhine saçma sapan sözler söylemiştir.Ayrıca Appiah ve Aurelio'da oynamayacak.Gergin geçeceğe benziyor maç ama bence KADIKÖY'de kazanırız..
  • evet 2.yarı başlayacak ligde ilk maçımız G.Birliği ile sizce maç nasıl geçer aslında bu maçın önemi büyük hatırlayacağınız gibi İ.Cavcav bundan kısa bür süre önce FB aleyhine saçma sapan sözler söylemiştir.Ayrıca Appiah ve Aurelio'da oynamayacak.Gergin geçeceğe benziyor maç ama bence KADIKÖY'de kazanırız..
  • quote:

evet 2.yarı başlayacak ligde ilk maçımız G.Birliği ile sizce maç nasıl geçer aslında bu maçın önemi büyük hatırlayacağınız gibi İ.Cavcav bundan kısa bür süre önce FB aleyhine saçma sapan sözler söylemiştir.Ayrıca Appiah ve Aurelio'da oynamayacak.Gergin geçeceğe benziyor maç ama bence KADIKÖY'de kazanırız..

cavhav ın kulakları bayağı çınlayacak
  • hepinize merhaba arkadaşlar. yeniden aranızdayım
  • HOS GELDIN DOSTUM,,,
    DESENE EFSANE GERİ DÖNDÜ,,,

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

hepinize merhaba arkadaşlar. yeniden aranızdayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EFSANE KING

HOS GELDIN DOSTUM,,,
    DESENE EFSANE GERİ DÖNDÜ,,,

quote:

hepinize merhaba arkadaşlar. yeniden aranızdayım

tam efsane sayılmam ama geri döndm işte
    hadi bismillah

• beyler selam timhat nickli biri gun boyu feneri bombaladı, sizden ricam önce yazdıklarını okumanız snrda ona pm den cevap atmanız desteklerinizi bekliyorum,,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: EFSANE KING

beyler selam timhat nickli biri gun boyu feneri bombaladı, sizden ricam önce yazdıklarını okumanız snrda ona pm den cevap atmanız desteklerinizi bekliyorum,,,

katılıyorum adamın amacı bizi kışkırtmak
  • sallayın gitsin. o da normale döner birkaç saat sonra. ortamı bilmiyor normaldir
  • quote:

sallayın gitsin. o da normale döner birkaç saat sonra. ortamı bilmiyor normaldir

NORMALE dönmez bence adam terbiyesizin,seviyesizin biri bence.
  • Aman abi bırakın bu topic e sıçratmayalım!
  • quote:

sallayın gitsin. o da normale döner birkaç saat sonra. ortamı bilmiyor normaldir

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kimler kimler gelmiş hoşgeldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

quote:

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kimler kimler gelmiş hoşgeldin

nbr tomasino gardaşım nasılsın hoşbulduk. bu arada arkadaşlar msnde de görüşelim. msn i olanlar yazsın akşamları (gunduz çalışıyorum) lak lak yaparız
    alpyanar@hotmail.com

• quote:

quote:

quote:

nbr tomasino gardaşım nasılsın hoşbulduk. bu arada arkadaşlar msnde de görüşelim. msn i olanlar yazsın akşamları (gunduz çalışıyorum) lak lak yaparız
    alpyanar@hotmail.com

saol be kardaşım nasılsın ne zaman çıktın mapustan

• bugun cıktım saolsun ref ref, nicanelka, gudjohnsen, kadıköylü,fenertunc, fenerlivetunc.... geldiler karşılamaya valizleri beraber taşıdık. Beni fanilasız, cigarasız bırakmadılar. allah sizden de onalrdan da razı olsun
    quote:

quote:

quote:

quote:

alpyanar@hotmail.com

saol be kardaşım nasılsın ne zaman çıktın mapustan

• foruma yeni üye oldum, umarım kısa sürede sizinle kaynaşırım, özellikle bu ref1907ref adlı arkadaşla çok iyi anlaşacağımı sanıyorum, spor barış kardeşlik dostluk faır play tandem, ileri ikilinin arkası, hücum futbolu, sarkık libero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABROMOVICH -- 17 Ocak 2006 1:05:45 >
  • haydaaaa yine mi ceza
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.