Şimdi Ara

Fenerbahçeliler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.614
Cevap
0
Favori
170.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah sabah içimden geldi biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç

lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı907 -- 17 Ocak 2006 9:26:30 >
  • laaayy laaayyyy laaayyy laaayy laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    laaaayyy la laaayyyy lay la laaaaaayyyy lay la laylay laylaylaylay laaaay laaay laaay laaay lalalalalaaaay
  • feeeeeenerbahçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • ÖLENEDEK FENERBAHCE
  • yuh be abi benzetmelere bak. coşmuşsunuz hocam siz
    quote:

Orjinalden alıntı: ABROMOVICH

quote:

Orjinalden alıntı: ref1907ref

quote:

Orjinalden alıntı: ABROMOVICH

foruma yeni üye oldum, umarım kısa sürede sizinle kaynaşırım, özellikle bu ref1907ref adlı arkadaşla çok iyi anlaşacağımı sanıyorum, spor barış kardeşlik dostluk faır play tandem, ileri ikilinin arkası, hücum futbolu, sarkık libero

TŞK ARKADAŞIM BENİMDE SENİ GÖRÜR GÖRMEZ KANIM KAYNADI HANİ SALINCAĞA BİNERSİNDE YUKARI ÇIKIP AŞAGI İNERKEN İÇİN BİR TUHAF OLURVEYA SOĞAN SALATASININ ÜSTÜNE BİR BARDAK SOĞUK KOLA DİKERSİN KAFAYA SONRA.ORTAMA GAZ ÇIKIŞI OLURİŞTE SENİ GÖRÜNCE ÖYLE BİR HUZUR DOLDU İÇİMİ ANLATAMAM ABROMOVİCH

TEŞEKKÜR EDERİM İKİNCİ ÖRNEĞİ PEK SEVMEDİM AMA NEYSE BEN DEE SENİ GÖRÜNCE HANİ KIZ ARKADAŞINLA YAĞMURDA GEZERSİN DE MİNÜBÜS GELİR ÜSTÜNÜZE SU SIÇRATIR İÇİNDEN BİLDİĞİN BÜTÜN KÜFÜRLERİ EDERSİN AMA BİRAZDAN KZI EVE DAVET EDECEĞİN İÇİN İŞİ KİBARLIĞA VURUP PİS PİS SIRITIP NEYSE ZATEN YAĞMUR YAĞIYORDU DERSİN VEYA DA KÜÇÜKKEN BAKKALA GİDİP DOLABIN ARKASINDAN BİR ŞEY İSTERSİN BAKKAL AMCA DOLABIN ARKASINA GEÇİNCEDE ORADA BULUNAN MARLBORO VE PARLIEMENTLERİ ÇEVİK VE USTA HAREKETLERLE CEBİNE ATARSIN VE BAKKAL GELİNCE PEYNİRİN PARASINI VERİP HAYIRLI İŞLER AMCA DEYİP GÜLERSİN ONUN GİBİ HİSSETTİM

EDIT: Gözüm sizi biyerden ısırıyor ama nerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 17 Ocak 2006 11:34:40 >

• arkadaşlar yazdıklarım silinmiş galiba herhalde 2hafta falan ceza aldım bende ilk kez mapusa düşüyorum böyle ikinci nick aldım hepinize kısa süreli elveda diyorum...Ancak ceza sebebini halen öğrenemedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercfb66

arkadaşlar yazdıklarım silinmiş galiba herhalde 2hafta falan ceza aldım bende ilk kez mapusa düşüyorum böyle ikinci nick aldım hepinize kısa süreli elveda diyorum...Ancak ceza sebebini halen öğrenemedim..

sayılı gün çabuk geçeriçerde benim adımı ver yardımcı olurlar

• neyse merake tme. tomasino'nun adamları bir dediğini iki etmiyorlar içerde en azından yüzkızartıcı bi olaydan girmedin şişlerler adamı valla. DH Hapishanesi öle böle değil
    quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

quote:

arkadaşlar yazdıklarım silinmiş galiba herhalde 2hafta falan ceza aldım bende ilk kez mapusa düşüyorum böyle ikinci nick aldım hepinize kısa süreli elveda diyorum...Ancak ceza sebebini halen öğrenemedim..

sayılı gün çabuk geçeriçerde benim adımı ver yardımcı olurlar

• quote:

BENCE İKİ HAFTA YATILMAZ, SAHTE BİR KİMLİKLE KAÇ SEN BİLMEZSİN KIŞLARI SOĞUK VE SERTTİR DH HAPİSHANESİ, HARCANIRSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABROMOVICH -- 17 Ocak 2006 14:40:31 >
  • Herkese selamlar...

SARI-LACİVERT-ŞAMPİYON-FENER!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

Herkese selamlar...

SARI-LACİVERT-ŞAMPİYON-FENER!!!!!!!

hoşgeldin dh haberi ele geçirmemize az kaldı
  • yine en büyük taraftar ,hala en büyük stat ,yine en büyük takım,yine şampiyon fenerbahçe...
    hep destek tam destek sana fenerbahçem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 17 Ocak 2006 15:10:11 >
  • hayde bre kardeşlerrr
    HER YERDEYİZ
  • Cuma günü G.Birliği kulübü başkanı İ.Cavcav'a dersini vereceğiz mabedimizde bize iftira atanlara en büyük dersi vereceğiz!
  • cav cav cezalı ama. bizim maçta oynamayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 17 Ocak 2006 19:25:18 >
  • Her Zaman Her Yerde En Büyük Fener!!!

Yensende yenilsende taraftarın senle, sevincinde üzüntünde seninle birlikte....
  • baktım bizim topic alttlarda bi elde ben atıyım dedim kimse yok mu buralarda?
  • HER YERDEYİZ!
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.