BEYLER CANLANALIM YA, SU SAKAT HALIMLE BAKIYORUMDA TOPICIMIZ YERLERDE SURUNUYO TOPLANALIM YENIDEN HADIYIN BEYLER, BEN SAHSEN BU TOPICI YENIDEN AIT OLDUGU YERDE EN USTTE GORMEK ISTIYORUM, TOPLANIN BEYLER TOPARLAYIN KENDINIZI HADIYIN,,,
Uzun süredir giremiyordum anaaaaaaa topic açılmış ben yokum burdayımmmmmmmmm geldim
quote:
Orjinalden alıntı: EFSANE KING
BEYLER CANLANALIM YA, SU SAKAT HALIMLE BAKIYORUMDA TOPICIMIZ YERLERDE SURUNUYO TOPLANALIM YENIDEN HADIYIN BEYLER, BEN SAHSEN BU TOPICI YENIDEN AIT OLDUGU YERDE EN USTTE GORMEK ISTIYORUM, TOPLANIN BEYLER TOPARLAYIN KENDINIZI HADIYIN,,,
haklısın kardeşim buradaki yazılarıma bakarsan aynı dertten yakınıyorum..
kardesim destek cagrısında bulunalım,, sadece yazılan merhaba dahi olsa,, yazılsın buraya
quote:
Orjinalden alıntı: marcopasa
quote:
haklısın kardeşim buradaki yazılarıma bakarsan aynı dertten yakınıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: seberhan1907
Uzun süredir giremiyordum anaaaaaaa topic açılmış ben yokum burdayımmmmmmmmm geldim
hoş geldin...
+1 hos geldin
quote:
quote:
hoş geldin...
quote:
+1 hos geldin
quote:
quote:
bizim konu yine altlarda kalmış üstlere çıksın biraz
Derbi Biletleri Kongre Üyeleri ve Fenerbahçe Kart Sahiplerine Satılacak 27 Ocak 2006 Cuma
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu bundan sonra oynanacak olan Kupa ve Lig maçları için uygulanacak satış sistemi ile ilgili kararlar almıştır. Buna göre taraftarlarımız takımımızın Türkiye Kupası’nda Tarsus İdman Yurdu ve Turkcell Süper Ligi’nde Beşiktaş, Konyaspor, Malatyaspor, Sivasspor ve Galatasaray ile oynayacağı müsabakaların biletlerini 10 Şubat 2006’dan itibaren satın alınabilecektir.
Tarsus İdman Yurdu, Konyaspor, Malatyaspor ve Sivasspor ile oynanacak olan müsabakaların biletleri Biletix internet sitesi, Biletix Çağrı Merkezi ve tüm Biletix gişelerinden satılacaktır.
Takımımızın Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacağı müsabakaların biletleri ise sadece Biletix internet sitesi, Biletix Çağrı Merkezi ve isimleri daha sonra bildirilecek olan bazı Fenerium Mağazaları’nda satışa sunulacaktır.
Beşiktaş ve Galatasaray müsabakaları için sadece Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi veya Fenerbahçe Taraftar Kart sahibi olan kişiler bilet alabileceklerdir. Bu uygulama karaborsanın önlenmesi ve biletlerin gerçek taraftarın ellerine geçmesi için yapılacaktır.
Karşılaşmaların Bilet Fiyatları Şöyle
TÜRKİYE KUPASI Fenerbahçe – Tarsus İdman Yurdu
TRİBÜN FİYAT Telsim 10 YTL Migros 10 YTL Fenerıum Alt Sarı ve Lacivert 25 YTL Fenerıum Alt A-G Bloklar 40 YTL Fenerıum Alt B-F Bloklar 60 YTL Fenerıum Alt C-E Bloklar 80 YTL Fenerıum Alt D Blok 100 YTL Maraton Alt Çocuk Bileti 50 YTL
TURKCELL SÜPER LİGİ Fenerbahçe-Konyaspor Fenerbahçe-Malatyaspor Fenerbahçe-Sivasspor
TRİBÜN FİYAT Telsim -Migros 22 YTL Fenerıum Alt Sarı ve Lacivert 50 YTL Fenerıum Alt A-G Bloklar 80 YTL Fenerıum Alt B-F Bloklar 120 YTL Fenerıum Alt C-E Bloklar 160 YTL Fenerıum Alt D Blok 200 YTL Maraton Alt Çocuk Bileti 100 YTL
Fenerbahçe-Beşiktaş Fenerbahçe-Galatasaray
TRİBÜN FİYAT Telsim - Migros 44 YTL Fenerıum Alt Sarı ve Lacivert 75 YTL Fenerıum Alt A-G Bloklar 125 YTL Fenerıum Alt B-F Bloklar 175 YTL Fenerıum Alt C-E Bloklar 225 YTL Fenerıum Alt D Blok 275 YTL Fenerıum Üst Tüm Bloklar 70 YTL Maraton Alt Çocuk Bileti 100 YTL
Bence derbi maç biletleri için yapılan uygulama yerinde olmuş.FB kart satışı artacak,karaborsa biletler piyasada olmayacak.Çok iyi olmuş.
derbi maç biletlerinin sadece kongre üyeleri ve FB kart sahiplerine satılacak olmasına yorumu olan yok mu?
quote:
derbi maç biletlerinin sadece kongre üyeleri ve FB kart sahiplerine satılacak olmasına yorumu olan yok mu?
bence olumlu bir uygulama ama kart alamayacak taraftarıda dışlamamak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: tomasino
quote:
bence olumlu bir uygulama ama kart alamayacak taraftarıda dışlamamak lazım
Taraftar kartı alan boşa almamış olacakVe ve ve karaborsanın önüne geçilecek
arkadaşlar ben yeniyim benide aranıza alırmısınız
şampiyoonn fenerrr
quote:
Orjinalden alıntı: SUSTALI
arkadaşlar ben yeniyim benide aranıza alırmısınız
şampiyoonn fenerrr
hoş geldinben buraya girdiğimde tomasino arkadaşım donanımhaberi işgal etmek üzereyiz demiştibuna şimdi çok yaklaştık
1 Saat 40 Dakikalık İdman
Takımımız Fortis Türkiye Kupası’nın üçüncü tur maçında karşılaşacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına 1 saat 40 dakika süren bir idmanla devam etti. Fenerbahçe Samandıra Tesesileri’ndeki antrenman sahasının karlardan arındırıldığı gözlendi.
Takımımız antrenmanın ilk bölümünde alt sahada düz koşu, streching, koordinasyon çalışması yaptı. İdman, dar ve geniş alanda taktik ağırlıklı çift kale maç ile tamamlandı.
Antrenmana Semih katılmazken, Selçuk fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı.
Takımımız bugün Sabiha Gökçen Havalimanından kalkacak özel uçakla Kayseri Erciyesspor ile karşılaşmak üzere Kayseri’ye gidecek.
BU ARADA KAYSERİ'YE VARMIŞLAR ARKADAŞLAR FENERBAHÇE KAFİLESİ!
quote:
Orjinalden alıntı: Crazy_58
1 Saat 40 Dakikalık İdman
Takımımız Fortis Türkiye Kupası’nın üçüncü tur maçında karşılaşacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına 1 saat 40 dakika süren bir idmanla devam etti. Fenerbahçe Samandıra Tesesileri’ndeki antrenman sahasının karlardan arındırıldığı gözlendi.
Takımımız antrenmanın ilk bölümünde alt sahada düz koşu, streching, koordinasyon çalışması yaptı. İdman, dar ve geniş alanda taktik ağırlıklı çift kale maç ile tamamlandı.
Antrenmana Semih katılmazken, Selçuk fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı.
Takımımız bugün Sabiha Gökçen Havalimanından kalkacak özel uçakla Kayseri Erciyesspor ile karşılaşmak üzere Kayseri’ye gidecek.
GS NIN AÇTIĞİ PARA TOPLAMA KAMPANYASINA BİZDE KATILALIM. 1 YTL BANKA DEKONTUNA DA SADAKA OLSUN - ÜLEN SİZİ BEN KURTARDIM - KICINIZDAKİ DONU BEN ALDIM GİBİ ACIKLAMAY AZDIRALIM. HESAP NO GS INT.SIRESINDE VAR BEN DENIZ BANK A NETTEN EFT YAPTIM VE ACIKLAMAYI DA YAZDIM. YAZICI CIKTISINI İŞYERİME Kİ ARKADASLAR VERCE.