Şimdi Ara

Fenerbahçeliler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.613
Cevap
0
Favori
170.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tomasino

quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

1 Saat 40 Dakikalık İdman

Takımımız Fortis Türkiye Kupası’nın üçüncü tur maçında karşılaşacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına 1 saat 40 dakika süren bir idmanla devam etti.
    Fenerbahçe Samandıra Tesesileri’ndeki antrenman sahasının karlardan arındırıldığı gözlendi.

Takımımız antrenmanın ilk bölümünde alt sahada düz koşu, streching, koordinasyon çalışması yaptı. İdman, dar ve geniş alanda taktik ağırlıklı çift kale maç ile tamamlandı.

Antrenmana Semih katılmazken, Selçuk fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı.

Takımımız bugün Sabiha Gökçen Havalimanından kalkacak özel uçakla Kayseri Erciyesspor ile karşılaşmak üzere Kayseri’ye gidecek.

BU ARADA KAYSERİ'YE VARMIŞLAR ARKADAŞLAR FENERBAHÇE KAFİLESİ!

Fenerbahçemizi Kayseri'ye götüren uçağı benim kuzen kullanmış.

imza aldırsaydın bari

Uçak Kayseri gittikten sonra aradı beni..

• Arkadaşlar GERÇEK FENERBAHÇELİLER başlığından sonra Bjkli ve Gsliler de benzer başlıklar açtılar dikkatinizi çekti mi?
  • GS Hatırası

Fenerbahçeliler
  • Sadece Fenerbahçe

Emre Belözoğlu’ndan çarpıcı sözler: Önümüzdeki yıllarda Fener’den başka başarılı olacak takım yok. Türkiye’den bir tek Tuncay tanınıyor
    02.02.2006

‘Onların altındayız’
    Yıllarca Galatasaray’a hizmet ettikten sonra İnter’in yolunu tutan, sezon başında ise Fenerbahçe ile Newcastle United arasında paylaşılamayan oyuncu durumundayken, Ada’yı tercih eden Emre Belözoğlu’ndan ilginç saptamalar. Futbol Federasyonu’nun aylık dergisi Tam Saha’ya konuşan genç yıldız, Türkiye Ligi’nin tempo olarak İtalya, İngiltere ve İspanya’nın altında olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Bunu herkes kabul ediyordur fakat yetenekli oyuncularımız var.”

‘Fener bunu yakaladı’
    “Ancak altyapı eksiklikleri nedeniyle belirli bir seviyenin üzerine çıkamıyorlar. Futbolumuzun altın dönemi diyebileceğimiz dönemde, tüm oyuncular kariyerlerinin doruk noktasındaydı. Bununla birlikte Galatasaray’daki arkadaşlığımızın milli takıma yansıması çok önemliydi. Şu an bence Fenerbahçe, yabancı oyuncularıyla beraber bunu yakalamış gibi görünüyor. Önümüzdeki senelerde Fenerbahçe’den başka bu düzende başarılı olabilecek bir takım görmüyorum.”

Nuri, Yıldıray, Tuncay
    “Takım arkadaşlarının hepsinin, Türk Milli Takımı’nı yakından takip ettiğini dile getiren Emre, “Dünya üçüncüsü takımdan birçok oyuncunun ismini biliyorlar. Bunun yanısıra, yeni çıkan futbolculardan Nuri’yi soruyorlar, Yıldıray’ı soruyorlar. Ancak bunlar zaten Avrupa’da ismi olan oyuncular. Açık söyleyeyim, milli maçlarda göstermiş olduğu performanstan dolayı bir tek Tuncay biliniyor. Yani saydıkları oyuncuların ikisi Almanya’da oynuyor, birisi de Türkiye’de” diye konuştu.

• eyvallah fenerbahçeliler bu da bende galatasaraylılara
    çıktım taşın üstüne açtım bacaklarımı
    altından geçen cimbom yesin........ mı
    al bunu alamzmısın sen ne biçim delikanlısın
  • Beyler şu EL topiclerine cvp yazmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YURUBEALEX

GS NIN AÇTIĞİ PARA TOPLAMA KAMPANYASINA BİZDE KATILALIM. 1 YTL BANKA DEKONTUNA DA SADAKA OLSUN - ÜLEN SİZİ BEN KURTARDIM - KICINIZDAKİ DONU BEN ALDIM GİBİ ACIKLAMAY AZDIRALIM. HESAP NO GS INT.SIRESINDE VAR BEN DENIZ BANK A NETTEN EFT YAPTIM VE ACIKLAMAYI DA YAZDIM. YAZICI CIKTISINI İŞYERİME Kİ ARKADASLAR VERCE.

abi 1 yenikurus gonderemiyoz mu ?1 yenikurus gonderebilirsek internetten hemen yollıyım dekontunuda koyarım buraya bize muhabbet cıkar1 ytl gondermem ben bunlara etmez o kulup o kadar

• harbidenya iyice kabak tadı verdi bu gslilerin ağlaması,hep emzikle dolaşıyolar!!! nedir bu kardeşim dilencilerden çektiğimiz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: basketball

eyvallah fenerbahçeliler bu da bende galatasaraylılara
    çıktım taşın üstüne açtım bacaklarımı
    altından geçen cimbom yesin........ mı
    al bunu alamzmısın sen ne biçim delikanlısın

küfür yok
  • Arkadaşlar bugün Rize ile karşılacağız sizce maç ne olur?Bence 2-0 falan kazanırız ama oynadığımız futbol beni tatmin etmiyor..G.Birliği maçında iyi oynamadan 3-0 kazandık.Kötü oynadığımız Erciyes maçında berabere kaldık..Bakalım hayırlısı
  • ben 3-0 diyorum............kötü de olsak kazanalım..iyi olunca nasıl olsa kazanıyoruz

appiah yetişiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

ben 3-0 diyorum............kötü de olsak kazanalım..iyi olunca nasıl olsa kazanıyoruz

appiah yetişiyor mu?

vallahi antuda yazdığına göre oynayacakmış4 1 alırız maçı 2 nobre alex tuncay
  • quote:

ben 3-0 diyorum............kötü de olsak kazanalım..iyi olunca nasıl olsa kazanıyoruz

appiah yetişiyor mu?

Appiah iki eli kanda olsa gelir oynar
  • quote:

derbi maç biletlerinin sadece kongre üyeleri ve FB kart sahiplerine satılacak olmasına yorumu olan yok mu?

aslında fena bi uygulama değil bu...stad gelirlerini korsanlardan kurtarıp direk kasaya aktarmak için planlanmış bi durum...ama kart alamayan kişilerde böyle dışlanmış gibi olmuyor mu ? buna bi çare düşünülmeli...
  • quote:

quote:

derbi maç biletlerinin sadece kongre üyeleri ve FB kart sahiplerine satılacak olmasına yorumu olan yok mu?

aslında fena bi uygulama değil bu...stad gelirlerini korsanlardan kurtarıp direk kasaya aktarmak için planlanmış bi durum...ama kart alamayan kişilerde böyle dışlanmış gibi olmuyor mu ? buna bi çare düşünülmeli...

gerçi asıl amaç kartı satmak gibime geliyor...AMA yine de iyi uygulama karaborsa önlenmiş olur ayrıca taraftar kartı alanların bir ayrıcalığı olmuş olur

• ama bu uygulama sadece derbi biletleri içinse bence iyi bi gelir sağlanacak demektir...
  • o zaman önümüzdeki sezon yeni yıldızlar demektir bu
  • quote:

appiah yetişiyor mu?

Bugün gelecekmiş!
  • beyler bizimkiler kupada oynamayı sevmiyorlar bu maçı rahat alırız bir üç çekeriz inşallah geçmiş zaman olur ki

Fenerbahçeliler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 3 Şubat 2006 8:39:03 >
  • FENERBAHÇE-ÇAYKUR RİZESPOR topici açılmıştır! Hepinizi bekliyorum!
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.