Şimdi Ara

Fenerbahçeliler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.614
Cevap
0
Favori
170.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YAAAŞAAAAAAAA FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEE
  • burdayız sapına kadar fenerbahceliyiz

ŞAMPİYON FENERBAHCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

burdayız sapına kadar fenerbahceliyiz

ŞAMPİYON FENERBAHCE

• LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY
    FE-NER-BAH-ÇE

• ŞAMPİYON FENERBAHÇE

• fenerrrrrrrrrrrr

• beni hayata 3 sey baglar

1 vatan sevgisi

2 aile bagı

3 FENERBAHCE SEVGİSİ

FENERBAHCELİ OLMAK AYRICALIKTIR

• bende fenerbahçeliyim ama fanatik değilim, futbol barış kardeşlik falan işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gudjohnsen

bende fenerbahçeliyim ama fanatik değilim, futbol barış kardeşlik falan işte

YALANCININN
  • öyle gerçekten, ben fair play e çok önem veririm, hatta keşke özhan canaydın bizim başkanımız olsaydı
  • OLMAK İSTERDİM…

Nurizade Ziya Songulen olmak isterdim baharinda 1907`nin, Yaninda iki kafadar dostu ile, Belki bilir, belki bilmez attigi tohumun buyuklugunu, Sari beyaz diye baslayan, ardindan sari lacivert olan, O buyuk heyecan ve gurur renklerinin, Ilk ve kurucu baskani olmak isterim.

Ayetullah Bey olmak isterdim yuzyil evvelinde, Bir efsanenin dogumunu ciplak gozlerle izlemek, Futbol askiyla cikilan bir maceranin ikinci baskani olabilmek, "Ben Fenerbahceli`yim" diyecek kadar sahiplenmek isterdim, Kadikoy`den dogan gunesi.

Topuz Hikmet olmak isterdim 1910`larda, Bayrak kirmizisinin uzerine mese yapragini, Sari lacivert ile bezeyip, Dunyanin "en buyuk sevgisiyle baglanilacak" armasini, Nesillerden nesillere aktarilacak, En guzel ask muhurunu cizmek isterdim.

Saghaf Arif olmak isterdim Canakkale Savasi zamanlarinda, Bir cepheye kosup ulkemi savunmak, Bir sahaya kosup Fenerbahce`mi yuceltmek icin, Tek canimi ulkeme verirken, Aklimda sari-lacivert yarim ile topraga dusmek isterdim.

Dalakli Huseyin olmak isterdim, Bir buyuk destanin ilk teknik direktoru olmak, Gonullerdeki resim galerisinde, Ilk komutan fotografi olmak isterdim.

Galip Kulaksizoglu olmak isterdim, Ardindan binlercesi gelecek, Her birinin ayri bir kiymeti olacak, Her biri binleri, onbinleri, milyonlari costuracak, Bazen bir tanesi icin herseyimizi verecegimiz, O gollerin birincisini atan olmak isterdim.

Zeki Riza Sporel olmak isterdim, Formasi santraya katlanarak getirilen, Opulerek teslim edilen bir bayrak gibi, Turk futbolunun ilk buyuk golcusu, Fenerbahce`nin ilk futbol efsanesi olmak isterdim.

Cihat Arman olmak isterdim, Sari kazagindan esinlenerek, Kanarya sembolunu vermek Fener`e, Kale direklerinin icinde bir duvar, Rakiplerin bile gipta ettigi, "Uçan kaleci" olmak isterdim.

Saracoglu Sukru olmak isterdim, Delicesine sevdigi renklere 16 sene baskan olmak, Fenerbahce Baskanligi`ni, Basbakanliktan ote tutmak isterdim.

Daglaroglu Rustu olmak isterdim, 27 Mayis`in ihtilal komutanlarina, "Bu Kulubu isgal kuvvetleri kapatamadi. Sen hic kapatamazsin" diye kafa tutan, Fenerbahce`nin tarihini yazan adam olmak isterdim.

ADINLA, ŞANINLA, TARİHİNLE SENİ SEVİYORUM FENERBAHÇE

• FE-NER-BAH-ÇE sen bizim herseyimisssiiiiinnnn

GELİŞİMİZ OLAY
    CIKISIMIZ OLAY
    NASI K...DU AMA
    90+ DA TUNCAYYYYYYY.........................

İNONUDEN ANELKA SAMİYENDEN NOBRE GEÇTİ AMA KADIKOYUN KRALI ALEX...........

• BEYLER ANKET AÇTIM KATILIN BARİM
  • bende fbliyim ama burda toplanıp gereksiz yere bağırıoz ne anlamı var
  • birde gerçek fenerbahçe liler demekle neyi kastediyorsun

neyi kastettiğni tahmin edebiliyorum ama hiç gerek yok bu tür şeylere
  • fenerbahçenin gerçeği sahtesi olmaz...fenerbahce cumhuriyeti kapsamindaki herkes gerçek fenerlidir..ister fanatik ister holigan ister destek veren ister sadece tutan..
  • bende warım
  • YA BEYLER Bİ ANKET AÇTIM. GALATASARAYLILAR GİRİYO HEP. GERÇE GİRSELERDE FİTİL OLUP ÇIKIYOLARDA. Bİ GİRİN.
  • topic aşşağılarda kalmış hortlatmak lazım
  • tüm gerçek fenerbahçelilere mutlu seneler...

her zaman her yerde en büyük fener!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.