Şimdi Ara

Fenerbahçeliler (630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.614
Cevap
0
Favori
170.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

a.s
  • o ye 15
    Gidiyom lan ne bu böle
  • 16 carruscaaaaaaaaaa
  • o ye 17

Çok baydım ben kaçıyom iyi akşamlar, yoksunuz zati
  • iyi akşamlar cause
  • iyi geceler cause
  • Arkadaşlar merhaba foruma geçen sene girerdim şimdi ara sıra ugruyorum bi arkadaşın imzasında görünce girip bi selam weriyim dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: adnaneker

Arkadaşlar merhaba foruma geçen sene girerdim şimdi ara sıra ugruyorum bi arkadaşın imzasında görünce girip bi selam weriyim dedim

iyi yapmışın hoşgeldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Arkadaşlar merhaba foruma geçen sene girerdim şimdi ara sıra ugruyorum bi arkadaşın imzasında görünce girip bi selam weriyim dedim

iyi yapmışın hoşgeldin

eyww en son takip etitigimde kawgalar çıkıodu futbol topiclerinde bi daha yazmıcam fln tarzı bişiler diolardı.şimdi bişi yok gibi ii bide birlik olmuş sanki

• fırtına öncesi sessizlik
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

iyi yapmışın hoşgeldin

eyww en son takip etitigimde kawgalar çıkıodu futbol topiclerinde bi daha yazmıcam fln tarzı bişiler diolardı.şimdi bişi yok gibi ii bide birlik olmuş sanki

bi kaç kişi dışında futbol bölümünde eski tartışmaları yapan yok.daha güzel oldu burası.gsliler bizim bölüme girer biz onlarınkine gireriz.ama bu aralar fenerbahçeliler bölümü sessiz kaldı.ne yazık ki.

edit:emredici gerçekten artık daha sessiz burası tartışmalar azaldı.dediğin gibi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 31 Temmuz 2006; 3:16:17 >

• millet transfer beklemekten çıldırdı ondandır yahele bi gelsin patlasın bombalar burasıda renklenir
    bide hele bi lig başlasın onunda etkisi olsa gerek sessizlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adofeb -- 31 Temmuz 2006; 3:22:01 >
  • transfer olcak 3 gün içinde dinamo kiev maçının kadrosunu vermemiz lazım.o yüzden acele ediyolar.en geç 3 ağustosta bombalar patlar

EDİT:SAYFA BAŞI OLMUŞUM AMA YİNE YÖNETİMDEN BİRİ BENİM MESAJIMI SİLER.O NEDENLE PEK SEVİNMİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 31 Temmuz 2006; 3:27:12 >
  • işllh. bende öle bekliorum sabah kalktıgım gibi bilg. basına acaba transfer oldumu die hala tık yok
  • olacak olacak hatta kievi geçersek eldekilerde bile değişikliğe gidebilirler

olması gerekende o zaten kesinlikle lucianonun yerine çok dfaha iyisi gelemsi gerek
  • Günaydın.
  • günaydın

gerçi ben uyumadım otobüste ama...
  • Günaydın beyler
  • o ye 1
  • o ye 2
  • 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.