Şimdi Ara

FENERBAHÇELİLER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.806
Cevap
13
Favori
909.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sürsün aslında da dertleri neymiş anlatsınlar ş.........ler neyse yeter sinirlendinmiş bu ş........lere !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekonline -- 2 Ağustos 2006; 15:36:46 >
  • tam yazdım birşeyler heriflere topik kitlenmiş..gönderemedim içimde patladı yemin ederim
  • neyse en azından carlos konusu kapandı artık. bunada şükür:

R.Madrid, R.Carlos'u vermedi

A.A.

Real Madrid kulübü, F.Bahçe'nin ısrarla istediği Roberto Carlos'u vermeyeceğini açıkladı. Brezilyalı futbolcu da daha önce Madrid'da kalmak istediğini açıklamıştı, bu isteğini yineledi.

Fenerbahçe'den gelen transfer teklifini geri çevirdiğini belirten Brezilyalı futbolcu, Real Madrid Futbol Şube Müdürü Pedja Mijatovic ve teknik direktör Fabio Capello ile dün akşam 2 saat süren bir görüşmenin ardından, bugün gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'den gelen teklifi reddettiğini söyledi.

Carlos, Real Madrid ile olan kontratını 1 yıl daha uzatarak 2 yıllığa çıkarttığını ve kariyerine de İspanyol kulübünde son vereceğini kaydetti.

İspanyol basını da Roberto Carlos'un Fenerbahçe'nin verdiğinden daha az bir ücret karşılığında Real Madrid'de kalacağını belirtti.

Öte yandan teknik direktör Capello, Danimarkalı defans oyuncusu Gravessen'i resmen satış listesine koydu.

kaynak : hürriyet

• madrid yönetimi carlosu alsında.......................müzesine koysun
  • turşusunu kurcaklar sanki bize sol bek yok

edit:anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 2 Ağustos 2006; 18:13:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

turşusunu kurcaklar sanki.bize sol bek yok sanki.

sanki....!!!
  • Kanarya'da 100. yıl hazırlıkları

Fenerbahçe Kulübü, 100. kuruluş yıldönümü kutlamalarını sürdürürken, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ile Bağdat Caddesi'nde yapılacak etkinlikler için yarın İtalyan Festi Firması ile anlaşma imzalayacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ve Bağdat Caddesi'nde yapılacak Açık Hava Etkinlikleri ve ışık mimarilerinin düzenlenmesi üzerine alanında dünyanın en önemli ve tecrübelilerinden olan İtalyan Festi firmasıyla yarın anlaşma imzalanacağı bildirildi.

Anlaşma, Fenerium Tribünü Basın Toplantı Odası'nda saat 11.00'de imzalanacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

turşusunu kurcaklar sanki.bize sol bek yok sanki.

sanki....!!!

+
  • FENERBAHÇELİLER
  • Arkadaşlar birşey söyliyecem.Şimdi yarına kadar listenin verilmesi gerekiyor.Acaba bu liste sadece kiev maçı için mi yoksa tüm sezon boyunca verilecek bir liste mi ?
  • sadece kiev maçı için tüm sezon için degil
  • Erciyes macına gidecek var mı?
  • ulan 100. yılda bize bunumu layık gördünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOMASİNO -- 2 Ağustos 2006; 19:57:22 >
  • Valla 21.30 olmasa biz gidecektik ama o saatten sonra avrupaya dönmek ve ertesi sabah dersaneye gitmek yorucu oluyor maalesef.

Artık 19.00'da başlayan bi maça gidecez ne yapalım.

• halen daha resim koymayan arkadaslar var
  • benim profilim açılmıyor koyamadım o yüzden
  • nasıl açılmıyo yaw ?
  • ya bilmiyorum beyaz bir sayfa kalıyor
  • açabildim
  • İmzayı yolladım sana.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.