Orjinalden alıntı: axuburak bu foruma seçerek girersin ama kendi isteğinle çıkamazsın iki yolu vardır çıkmanın ya ölüm yada.. bunları göze alıp kabul ediyomusun
Forumdan çıkmak kadar kolay ne var.
Adminlere modlara 2 küfür salla bakalım. Sen istesende seni forumda tutuyorlar mı
mayınlı tarlaya girsen daha iyiydi, bu bölüm tehlikelidir, profesyonel arkadaşlar vardır
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
mayınlı tarlaya girsen daha iyiydi, bu bölüm tehlikelidir, profesyonel arkadaşlar vardır
yok be .TaneR. abi okadar da değil
quote:
Orjinalden alıntı: Butcher Fly
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl
neden guldun dostum? gulmen için bir neden mi var mı? ayol bu forum nıye böyle.
hoşgeldin bu arada.ama yazık ettin kendine.
herkese gunaydın.
axuburak ben cocuk değilim agzını topla
yavkar ne var ayol
ve hoşgeldın dıyen tüm arkadaşlar, selam olsun
quote:
ne var ayol
Bu ne yahu.
Bi ayol 'umuz eksikti oda geldi.
forumun iplikçi versiyonu
şaka yapıyom ayoll ne iplikçisi ben kasabım. ama mustafa doğan ya da lugano gibi değil. benim adım nuri
quote:
hoşgeldin. beni fenerbahçeli arkadaşlar çok sever. içlerine sığdıramazlar. sen de seversin eminim.
quote:
quote:
hoşgeldin. beni fenerbahçeli arkadaşlar çok sever. içlerine sığdıramazlar. sen de seversin eminim.
quote:
Ben FB'liyim.
Allah şifa versin
ne kadar zamandır bu dertten muzdaripsin.
quote:
quote:
Fenerbahçeliyim
ne kadar güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
quote:
quote:
neden guldun dostum? gulmen için bir neden mi var mı? ayol bu forum nıye böyle.
quote:
Konu açtığım için kusura bakmayın. Bazı konularda yorum yaparken parantez içinde (yani böyle) FB'liyim yazıyorum. Herkes bilsin istedim. Bir daha konu içinde yaşmış olmam böylece. Ben FB'liyim. Saygılarımla.
Geçmiş olsun kardeş çok üzüldüm. Allah başka dert vermesin.
quote:
Orjinalden alıntı: Bekapa
quote:
Konu açtığım için kusura bakmayın. Bazı konularda yorum yaparken parantez içinde (yani böyle) FB'liyim yazıyorum. Herkes bilsin istedim. Bir daha konu içinde yaşmış olmam böylece. Ben FB'liyim. Saygılarımla.
Geçmiş olsun kardeş çok üzüldüm. Allah başka dert vermesin.
kasap nerdesin bu akşam
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
kasap nerdesin bu akşam
Salı günü gelir galiba
quote:
Orjinalden alıntı: Butcher Fly neyse herkese iyi geceler ve hayırlı sahurlar. yarın aksam için hayırlı iftarlar ve hafta sonları. p.tesi için de allah hepimize kolaylık versin. salı günü görüşürüz artık