Fenerbahçe kadıköy de yenilmez ama ingiltere de hem yenilir hem de sonuç itibariyle elenir.
quote:
Orjinalden alıntı: bozo2
şampiyonlar ligi şampiyonu olacak o
fener yensede yenilsede daima yanındayız
Gönlüm Fb'den aklım Chelsea'dan yana
İnşallah turu geçeriz ama pek ümidim yok , burda yeneriz ama orda yeniliriz
bence fener bu turu geçer chelsea sevilla gibi değil oturmuş bi takımı var ve az çok chelsea'nin nasıl bir taktikle oynanacağı nasıl bir yol izleneceği biliniyor fenerbahçede küçük bir takım değil ben bu turu geçiceğine inanıyorum
Futbol bölümü varken Konudışı neden mahvediliyor...
al işte hep böyleleri çıkıyo
"bizim kupamız var bikerem bizim uefa kupamız süper kupamız var tmm mı "
evet evet sizin m.ö aldıgınız bi kupa vardı hatta ve hatta bundan 3 hafta önce %1000 eleriz dediginiz takımdan 5 gol yediginiz var bunun yanı sıra 6 yıl önce 6 kasımda 6 yediginiz vardı ve daha niceleri ama ne önemi var canım dimi ama nede olsa kupanız var sizin
quote:
Orjinalden alıntı: AcocaLypTo59
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
maç ne zaman?
1 ve ya 2 Nisanda Yapılıcak Maç
Daha Belli Olmadı
Fenerbahe ile Chelsa arasında yapılan görüşmelerden sonra belli olucak
ilk maç ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU'nda
sağolasın
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
Chealsea
şunu bir doğru yazın ya.chelsea.
Fenerbahçem eleyecek
fenerbahçe istanbulda chelseayı yenebilir ama turu chelsea atlar
F E N E R B A H Ç E
Yari finaldeyiz.
0-0 2-0 The End.
istatistiklere göre sevilla chelsea den daha iyi.sevillanın ard arda uefa kupası aldı.chelse şampiyonlar liginde fazla bişey yapamıyor.ama sevilla gibi oynamazsa garanti alır.chelse nin adı yeter:)
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
Koyu bir Galatasarylı olmama rağmen fenebahçenin kazanmasını istiyorum ama malesef chelsa güçlü defansa sahip bir takım belki kazanamazlar ama beraberlik gelebilir.
bu defansı sağlam takım daha dün Tottenham dan 4 tane gol yediyse bizden 8 tane yer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme