en iyisi,en karizması,en kariyerlisi Carlos Alberto Parreira idi ama fazla durmadı adam.... ama size en faydalı olanı benim hatırladığım Cristoph Daum idi.hala arıyorsunuz gibi bir his var içimde...
Problem teknik adamlarda degil, bizim oyuncularda ve oyuncularin eksik teknik bilgisinde.... ( ayrica disiplinsizlik ve gece hayati )
Fenerbahçe ismi gerçekten zamanla esas kimliğinden çok şey kaybetti, büyük takım olmak sadece şampiyon olmak değil gerçekten büyük olmaktır, bazı nitelikleri erdemleri barındırmaktır,
Uyuşturucu kullanmaktan şuçlu bulunmuş bir adamı F.B. gibi bir takımın başına getirmek, bir de onu layık görmek, kültürel yozlaşma seviyemizin göstergesidir, ne var ne alaka demek, ne derece vurdumduymaz olduğumuzun göstergesidir,
Daum oyun olarak takıma koşmak dışında bir şey katmadığı gibi, takımımızın tarihinede kara harflerle kazınmıştır,
Uyuşturucu kullananları öldürelim demiyorum, ama ödüllendirip en büyük takımlardan birinin başına getirmiyelim diyorum, gitsin 2.ligten takım yönetsin
liseli gençleri bir düşünün ne var daum bile kullanıyor her kez kullanıyor, birde uyuşturucu kullananların dışlandığı bir ortamda gençlerin tavırlarını düşünün
Aziz Yıldırım Daum ile tarihimize utanç lekesi sürmüştür,
Daumdu elbette. Adamı gönderdik, aldık zavallının ahını..
Çıkıyor aheste aheste..
1-Parreira 2-Daum 3-Löw
Aslında Rıdvan da iyiydi; ofansif futbol oynatıyordu ama biletini çabuk kestiler
VEYSEL
1 LÖW 2 DAUM
yer değişebilirler...
didi
quote:
Orjinalden alıntı: YBA
Fenerbahçe ismi gerçekten zamanla esas kimliğinden çok şey kaybetti, büyük takım olmak sadece şampiyon olmak değil gerçekten büyük olmaktır, bazı nitelikleri erdemleri barındırmaktır,
Uyuşturucu kullanmaktan şuçlu bulunmuş bir adamı F.B. gibi bir takımın başına getirmek, bir de onu layık görmek, kültürel yozlaşma seviyemizin göstergesidir, ne var ne alaka demek, ne derece vurdumduymaz olduğumuzun göstergesidir,
Daum oyun olarak takıma koşmak dışında bir şey katmadığı gibi, takımımızın tarihinede kara harflerle kazınmıştır,
Uyuşturucu kullananları öldürelim demiyorum, ama ödüllendirip en büyük takımlardan birinin başına getirmiyelim diyorum, gitsin 2.ligten takım yönetsin
liseli gençleri bir düşünün ne var daum bile kullanıyor her kez kullanıyor, birde uyuşturucu kullananların dışlandığı bir ortamda gençlerin tavırlarını düşünün
Aziz Yıldırım Daum ile tarihimize utanç lekesi sürmüştür,
Hakeme tükürenleri bu ülkede imparator ilan ettik , el-kol geçireni de neredeyse milli kahraman yapacağız. Bu sene başında BJK'ın Daum ile görüştüğünü de unutmamak lazım.
İslam Çupi'nin söylediklerini hatırlatınca da isyan ediyorsunuz..
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Lazaroni yi severdim. sempatik bir arkadaşdı.
ahh canııııım o senin gözlerinin sempatikliği
adamların şimdiki konumlarına göre degerlendirmeyin bizi yönettikleri zamana göre degerlendirin rıdvan ilk geldigi sene yenilgisiz takımdan gönderildi genc yeteneksiz diye mesala zico önümüzdeki yıllarda brezilya milli takımında şampiyon olsa zen iyisi zicomu diyeceksiniz
Waldir Pereira Didi Carlos Alberto Parreira Todor Veselinovig