Şimdi Ara

Sizce gelmiş geçmiş en iyi film yönetmeni kim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnception,Prestij,Memento ve The Dark Knight gibi başyapıtları sinema dünyasına kazandırdığı için bence Cristopher Nolan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belluschi_16 -- 26 Ocak 2012; 11:41:54 >

• Christopher Nolan ve Peter Jackson.
  • Scorsese
  • Alejandro González Iñárritu(Bu adamın yeri ayrıdır.Tarzına bayılırım.Yeni filmini dört gözle beklediğim nadir yönetmenlerdendir.)(bknz:Amores Perros)

Martin Scorsese(Taxi Driver)
    Cristopher Nolan (Memento)
    Clint Eastwood (Gran Torino,Mystic River)
    Robert Zemeckis (Forrest Gump,Back to Future)
    Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels )
    David Fincher (Fight Club)
    ...

Daha çok vardır fakat filmlerinin hakkını vermeden yazmak bana biraz ters olur.Misal gözünüz kapalı Akira Kurosawa diyebilirsiniz ama önce filmlerini anlama konusunda ne kadar çaba gösterdiğiniz önemli.Ben sadece Seven Samurai ı izleyerek bir dahi olduğunu kabullensemde daha yeterince filmini izlemediğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theo Angelopoulos -- 26 Ocak 2012; 16:08:18 >
  • Yazılanlara ek olarak Jaco Van Dormael demek istiyorum sayın izleyiciler.Hemde tereddütsüz...
  • Defarlarca açıldı bu konu. Ayrıca en iyi diye bir şey yok.David Yates dermişim P.Jackson'dan yana kullanıyorum oyumu.
  • Sizin kadar bilgili değilim ama tek bildiğim yabancı film yönetmeni Christopher Nolan'dır..Sadece onun adını bilmeminde yaptığı filmlerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazdığınız yönetmenlerin filmlerini, hangi filmini çok beğendiğinizi falan da yazsanız keşke. yönetmenin isminden filmlerini sayıcak kadar sinema kültürü olmayan insanlar da var forumda.
  • Alfred Hitchcock(Psycho)
    Stanley Kubrick(A Clockwork Orange)
    Terrence Malick(Thin Red Line)
    Steven Spielberg(Schindler's List)
  • Uwe Boll, Sinan Çetin.
  • Şuan değil ama bu kalitede giderse Cristopher Nolan
  • Peter dır abi Peter Jackson The Lord of the rings serileri şimdi hobbit ve 2016 da silmarion la efsane olacak bir yönetmen kendileri oyum ondan yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryText

Peter dır abi Peter Jackson The Lord of the rings serileri şimdi hobbit ve 2016 da silmarion la efsane olacak bir yönetmen kendileri oyum ondan yana

Hobbit sonrası felan film gelirse 2020den önce gelmez.
  • Cristopher Nolan
  • Tim Burton.
  • Cristopher Nolan ve Sergio Leone ikiside sinemada çekimleriyle devrim yapmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: CryText

Peter dır abi Peter Jackson The Lord of the rings serileri şimdi hobbit ve 2016 da silmarion la efsane olacak bir yönetmen kendileri oyum ondan yana

Hobbit sonrası felan film gelirse 2020den önce gelmez.

Silmarillion olmaz bi kere.Lotr gibi bir kitap değil Middle-Earth'ın tarihini anlatıyor Hobbit sayfasında arkadaşta yazmıştı zaten.

Nolan'ın ne devrimi yapmış çok merak ettim ?
  • steven spielberg tabii ki.
  • Sergio Leone
  • Alfred Hitchcock'ın yeri bende başkadır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.