Şimdi Ara

Sizce gelmiş geçmiş en iyi film yönetmeni kim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tim burton

iki vazgeçilmezim, ön yargısız her filmini izlerim dediğim başka yönetmen yok.
  •  Sizce gelmiş geçmiş en iyi film yönetmeni kim ?
  • John Mctiernan üstüne tanımam
  • Forumun sinemadan anladığı buymuş demek.. Bir kişi de yazmamış onun ismini..

Sizce gelmiş geçmiş en iyi film yönetmeni kim ?

• Alfred Hitchcock
  • Charlie Chaplin(The Great Dictator)
    Stanley Kubrick(A Clockwork Orange)
  • Yazmaktan bıktım ama;

*Michael Haneke ( Der siebente Kontinent ), *Lars von Trier ( Dogville ) Beğenmediğim, anlamsız bulmadığım bir tane bile filmleri yok.
    Bütün sinema dünyasını bir kenara bırakıp sadece bu iki yönetmen üstü insanın filmlerini izleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meursault. -- 27 Ocak 2012; 14:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

+

Böyle popüler listeler entelektüel kitleleri kızdırsa da, onlara inat bu 4 yönetmenin filmlerinin hiçbirini ayırt etmeden izlerim.

• kimse james cameron dememiş hayret.adam titanic ve avatar ile gişede kırılmadık rekor bırakmadı.alien ve terminatörü saymıyorum bile.konuya gelirsek onlarca iyi yönetmen var.hangisi en iyisi karar vermek mümkün değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

kimse james cameron dememiş hayret.adam titanic ve avatar ile gişede kırılmadık rekor bırakmadı.alien ve terminatörü saymıyorum bile.konuya gelirsek onlarca iyi yönetmen var.hangisi en iyisi karar vermek mümkün değil...

Deathly Hallows P2'de gişe rekorunu elinde tutan tek film o zaman David Yates mi diyelim ?
  • Guy Ritchie
    cristoper nolan
    steven spielberg
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

kimse james cameron dememiş hayret.adam titanic ve avatar ile gişede kırılmadık rekor bırakmadı.alien ve terminatörü saymıyorum bile.konuya gelirsek onlarca iyi yönetmen var.hangisi en iyisi karar vermek mümkün değil...

Deathly Hallows P2'de gişe rekorunu elinde tutan tek film o zaman David Yates mi diyelim ?

2 si çok ayrı şeyler.birisi çok satan kitabın çekilmiş son filmi.izleyici kitlesinin çoğunluğu 8-18 arası oluşturuyor.diğerlerinde ise böyle bir durum yok.ayrıca gişede toplamda çok gerisinde hp dh.burda kastettiğim şey çok rahat anlaşılmıştır sanırım.sanada bir tavsiye her konuda harry potterı öne sürme.çok seviyorsun seriyi orası belli ama her tartışmada konuyu harry pottera getirmen senin hakkında insanların önyargılı olmasına yol açabilir...

• quote:

quote:

quote:

2 si çok ayrı şeyler.birisi çok satan kitabın çekilmiş son filmi.izleyici kitlesinin çoğunluğu 8-18 arası oluşturuyor.diğerlerinde ise böyle bir durum yok.ayrıca gişede toplamda çok gerisinde hp dh.burda kastettiğim şey çok rahat anlaşılmıştır sanırım.sanada bir tavsiye her konuda harry potterı öne sürme.çok seviyorsun seriyi orası belli ama her tartışmada konuyu harry pottera getirmen senin hakkında insanların önyargılı olmasına yol açabilir...

Bak dostum yaşın kaç bilmiyorumda 8-18 yaş neye göre belirledin bilmiyorum şu seriye ergen serisi gibi bakmanız beni sinir eden şey ayrıca o kadar hasılat yapması bu filmin en kadar büyük kapsamlı olduğunu gösterir son olarak benim öne sürdüğüm şeylerle senin öne sürdüğün şeyler farklı Yates kötü yönetmendir zaten Potter serisini batırdığını herkes bilir.Ayrıca Cameron çok nadir yönetmenlerdendir.

Ayrıca ne kitabına okuyup ne filmini düzgün izleyip buraya gelip benle tartışmanız bile saçma anlatabiliyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 27 Ocak 2012; 18:23:37 >

• Tim Burton gelmiş geçmiş en iyi yönetmendir.

Franklin J. Schaffner de Papillon ve Patton gibi iki mükemmel filmi izleyicilerle buluşturduğu için 2.favorim de o.
  • -Steven Speilberg
    -James Wan
    -Roman Polanski
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bak dostum yaşın kaç bilmiyorumda 8-18 yaş neye göre belirledin bilmiyorum şu seriye ergen serisi gibi bakmanız beni sinir eden şey ayrıca o kadar hasılat yapması bu filmin en kadar büyük kapsamlı olduğunu gösterir son olarak benim öne sürdüğüm şeylerle senin öne sürdüğün şeyler farklı Yates kötü yönetmendir zaten Potter serisini batırdığını herkes bilir.Ayrıca Cameron çok nadir yönetmenlerdendir.

Ayrıca ne kitabına okuyup ne filmini düzgün izleyip buraya gelip benle tartışmanız bile saçma anlatabiliyor muyum ?

filmi izledim kitaplarını okumadım.kusura bakma ama 8-18 yaş arasındaki şahıslar genellikle kitabını okudu bu serinin.filme gelince kendi çapında eğlenceli bir film ama yaşça büyük kişilerin ilgisi çok yok.ergen serisi demiyorum.bende izlerim ama abartmam bazı şeyleri.lotrda aynı benim için.fantastik filmlerin yerleri ayrıdır.izlerim beğenirim ama daha fazlası değil.herkes benim gibi düşünmeyebilir saygı duyarım.konu nasıl buraya geldi onuda anlamadım.ben çokta ciddiye alarak örnek vermedim james cameron örneğini...

• Peter Jackson

• iki isim vereyim. Dünyanın tüm yönetmenleri birleşse bunların asistanı bile olamaz.

Lars von Trier ve Peter Weir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

iki isim vereyim. Dünyanın tüm yönetmenleri birleşse bunların asistanı bile olamaz.

Lars von Trier ve Peter Weir.

Harbi mi?
  • Christopher Nolan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.