Şimdi Ara

Sizce gelmiş geçmiş en iyi film yönetmeni kim ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scylla_des

quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

quote:

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle Christopher Nolan.Peter Jackson diyen ve LOTR ı en iyi film sanan liselidir..

Yav he he.

sanada yav he he

top 250 ortada neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Haklısın kardeşim iyi geceler.

Ne demek kabullediğinizi görmek ne güzel

Tabi hocam sağ ol düzgün bir cevap vermediğin için yoksa sana uzun uzun cevap yazıcaktım top 250 falan diyince kurtuldum zaten gece gece yazmaktan

Tabi ki nolan delikanlı adam bir film yapıyor off anlayana kadar adamın aklı çıkıyor işte ne kadar zeki ne kadar akıllı ne kadar ahlaklı bir yönetmen yüzüklerin efendisi büyü sihir boş işler bunlar.Hem de günah.

Ama benim favori yönetmenim Faruk Aksoy.Çünkü Fetih 1453 gibi bir film yaptığı için.2. Nolan çünkü çok zeki mesela insepşın ben rüya mı gerçek mi anlamadım neden anlamadım çünkü adam zeki anlamıza izin vermiyor.
    3. de James Cameron avatar mesela ne kadar güzel film görsel efektler felan off senaryosu da ne kadar özgün değil mi adam kurgulamış tasarlamış yeni bir evren yaratmış resmen başyapıt.Avatarı anlamayıp da yok çalıntıymış gibi boş yorum yapanlar var yazık...

Federico Fellini, Tim Burton , Micheal Haneke , Stanley Kubrick,Alfred Hitchcock,Peter Jackson boş işler bunlar...

Hocam şu koskoca forumda sinemadan anlayan nadir insanlardansın.

Faruk Aksoy demişken daha önceki underrated filmlerini de unutmamak lazım.Çılgın Dershane ve Çılgın Dershane Kampta ikisi de harika filmler holywood saçma komedilerinden çok daha iyiler.Fetih 1453 filmini değerlendirmek bile bizim kapasitemizi aşar...

Christopher Nolan 10 numara bir yönetmen kardeşimizdir zaten filmleri karışık bir şey anlaşılmıyor demek ki güzel film yoksa anlardık zaten

• Alfred Hitchcock.

Ondan sonra ise Charlie Chaplin gelir.
  • yaw kimsede Ridley scott dememiş,
  • sinemayı hala holywood'dan ibaret sananlar var.

Bernardo Bertolucci
    Lars von Trier
    Clint Eastwood
    Tim Burton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 27 Şubat 2012; 13:12:22 >
  • stanly kubrick
    bernardo bertolucci
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Defarlarca açıldı bu konu. Ayrıca en iyi diye bir şey yok.David Yates dermişim P.Jackson'dan yana kullanıyorum oyumu.

Aynen ama kimse bunu anlamak istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Şubat 2012; 14:27:38 >
  • Christopher Nolan
    Martin Scorsese
    Clint Eastwood
    Alfred Hitchcock
    Tim Burton

Benim için en iyileri bunlar..
  • Fatih Akın

Sibel Kekilli ve Duvara Karşı yeter bikere
  • Ridley Scott, James Cameron olabilir oda Terminator ve Aliens hatrına.
  • Frank Darabont diyorum yeşil yol ve esaretin bedeli gibi 2 başyapıtı bile yeter
  • David Fincher
  • Christopher Nolan
    James Cameron
  • federico fellini
  • Kesinlikle nolan !
  • quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -

Christopher Nolan
    Martin Scorsese
    Clint Eastwood
    Alfred Hitchcock
    Tim Burton

Benim için en iyileri bunlar..

+1
    benim için de
  • Charlie Chaplin.
  • Yukarıda bir arkadaş Faruk Aksoy demiş.Yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Çılgın Dersane'ye falan harika dediğine göre hayatında hiç film izlememiş ya da yaşının çok küçük olması gerekiyor.Bir de Nolan anlaması güç film yapıyor demiş.Zor anlaşılır film yapınca iyi yönetmen olunmuyor bunu da öğrenmesi gerekir.(Nolan'ı severim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuovocinemaparadiso

Yukarıda bir arkadaş Faruk Aksoy demiş.Yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Çılgın Dersane'ye falan harika dediğine göre hayatında hiç film izlememiş ya da yaşının çok küçük olması gerekiyor.Bir de Nolan anlaması güç film yapıyor demiş.Zor anlaşılır film yapınca iyi yönetmen olunmuyor bunu da öğrenmesi gerekir.(Nolan'ı severim)

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0roni
  • Şimdi david fincher falan kalbimizde yeri ayrıda şu david lynch denen şahsiyet hakketen ilginç yani
  • Ingmar Bergman
    Wim Wenders
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.