Bu arada üzerimde kalmasın, adı geçti, babanın ellerinden öp benim için.Kötü manada bir şey yazmadım ama olsun, saygımızdan ödün vermeyelim.
Mühim değil hocam.İyi akşamlar.
Taurasi de kansızmış vallaha,eee profesyonel Dünya dedikleri bu olsa gerek. Taylor da gelirse tam olur.
Gs,100.000 usd fazla para vermiş ve bir şekilde halletmiş işi,tebrikler ama çok da abartılacak ve üzülünecek bir hamle değil Fb açısından.Fb her halükarda daha iyi bir organizasyon.
Sonuçta tek kişi ile organizasyon sahibi olamazsınız,şampiyon da olamazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: faho
Taurasi de kansızmış vallaha,eee profesyonel Dünya dedikleri bu olsa gerek. Taylor da gelirse tam olur.
Gs,100.000 usd fazla para vermiş ve bir şekilde halletmiş işi,tebrikler ama çok da abartılacak ve üzülünecek bir hamle değil Fb açısından.Fb her halükarda daha iyi bir organizasyon.
Kansızların kralını görmek istiyorsan kendi klübüne bakman yeterli
"4 ay önce de yazdım ve söyledim. diana ülkesine gönderilirken havalimanında kimse yoktu."
"kendi cebinden 80.000 dolar vererek bu işin uzman şahsını tutarak aklandı. kimsenin desteği ile değil."
"diana taurasi daha yüksek ücret teklifi eden kulübe değil, daha düşük ücret veren kulübe imza attı." Alıntı
gs de tek eksik olan sey tamamlandı seneye sampiyon gs olur bu sene zorla aldılar seneye taurasi agustus tamika fowless ezerler
benim memerak ettiğim ligde 2+2 kuralı yok mu taurasi geldi,fowles geldi,charles alındı 3 amerikalı oluyor bunlar dan birisi ligde oynamayacak mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Larkhill
quote:
Orijinalden alıntı: faho
Kansızların kralını görmek istiyorsan kendi klübüne bakman yeterli
"4 ay önce de yazdım ve söyledim. diana ülkesine gönderilirken havalimanında kimse yoktu."
"kendi cebinden 80.000 dolar vererek bu işin uzman şahsını tutarak aklandı. kimsenin desteği ile değil."
"diana taurasi daha yüksek ücret teklifi eden kulübe değil, daha düşük ücret veren kulübe imza attı." Alıntı
Hiç bir şeyden haberin yok. Taurasi aklandıktan sonra destek veren ve bu işin peşini bırakmadığı için avukatı ve menajeri üzerinden Fenerbahçe yönetimine teşekkür etti. Aynı anda başka takımlardan 2 sporcu daha aklandı. Bu iki sporcu ve avukatları da Fenerbahçe takımına kendilerine de destek oldukları için teşekkür ettiler.
Biraz NTV sporun bu konudaki canlı yayınlarını takip etseydin. Adı olaylara karışan üç sporcunun avukatları ve menajerleri bir araya gelerek bir çalışma yaptılar ve bu olay ortaya çıktı.
"kendi cebinden 80.000 dolar vererek bu işin uzman şahsını tutarak aklandı. kimsenin desteği ile değil." Bu verdiğin bilgi yanlış. Fenerbahçe'nin ısrarı sonucu Yurt dışından gelen dökümanlarla sporculardan alınan numuneler karşılaştırıldı ve bunun sonucunda doping olmadığı ortaya çıktı. Bundan bile haberin yok.
boşa kasmayın gs liler 10 sene daha fb şampiyon basketboldan anlasaydınız zaten şampiyonuz demezdiniz.. şampiyonluğu taurasi belirlemeyecek şampiyonluğu kaliteli yerliler belirleyecek dünya üzerinde oynayan en iyi türk bayan basketbolcular fenerbahçede olduğuna göre boşuna şampiyonluk beklemeyin ..son olarak taurasiye dopingçi diyordunuz sağda solda o dopingçiyi aldınız hayırlı olsun yakışır size
quote:
Orijinalden alıntı: aras_gs
gs de tek eksik olan sey tamamlandı seneye sampiyon gs olur bu sene zorla aldılar seneye taurasi agustus tamika fowless ezerler
augustus ve tamika gidici.
Augustus ve Tamika olmayacak seneye muhtemelen. 4 yabancı oldu zaten.
Biz çok iyi oyuncular almazsak GS çok açık ara favori seneye.
Yalnız burada çalım falan yok. Fenerbahçe o şartları kabul etmedi GS aldı. Bir yarış söz konusu değil yani.
Rezillik resmen çaldılar oyuncumuzu
quote:
Orijinalden alıntı: Osho__
quote:
Orijinalden alıntı: ir0nfist~
quote:
Görende size bir şampiyonluk verdiler zannedicek.Winner'sız sizi finalde 3-1 tokatladık şimdi yeni yıldızlarla tekmeliyecez
o 3-1 i nası aldığınızı tüm Türkiye gördü türkiye yi geç kendi oyuncularınız bile söyledi
Oyuncularımız ne söylemiş koy buraya'da görelim.
ya kardeş..Fenerbahçe olarak serinin son maçında ..4 periyot ve uzatmada 1 sayı hariç diğer tüm sayıları faul çizgisinden attınız..maç basketbol tarihine geçti...2 periyotta 1 sayı hariç..tüm sayıların faulden atıldığı başka bir maç varmı..?.SANADA BİRAZ GARİP GELMİYORMU...?
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
quote:
quote:
quote:
Görende size bir şampiyonluk verdiler zannedicek.Winner'sız sizi finalde 3-1 tokatladık şimdi yeni yıldızlarla tekmeliyecez
o 3-1 i nası aldığınızı tüm Türkiye gördü türkiye yi geç kendi oyuncularınız bile söyledi
ya kardeş..Fenerbahçe olarak serinin son maçında ..4 periyot ve uzatmada 1 sayı hariç diğer tüm sayıları faul çizgisinden attınız..maç basketbol tarihine geçti...2 periyotta 1 sayı hariç..tüm sayıların faulden atıldığı başka bir maç varmı..?.SANADA BİRAZ GARİP GELMİYORMU...?
Yahu geçeceksiniz. Eurolig'de sizi içerde dışarda süpürdüğümüz maçlarda da çok daha fazla faul kullandık.
Ne Tamika ne Semione drive eden oyuncular değil. Orta mesafe şut üzerine kurulu bir oyunları var. Fowles da ekmeğini taştan çıkarınca, fazla kullanılamayınca faul almamanız normal.
Koç Ceyhun Yıldızoğlu bile hakeme bağlanmamalı falan dedi. Sizin ne dediğinizin pek önemi yok bundan sonra. Daha iyi oynadık ve yendik. Bu kadar basit.
Erkek basketbolda 2 derbide de GS lehine düdükler çaldı hakemler. Bazen olabiliyor böyle şeyler. Bağlamayın hakeme, ileride siz bizi geçerseniz aynı durumla karşılaşmamak adına.
sezon sonucu 7-3
bir türkiye ligi şampiyonluğu,bir cumhurbaşkanlığı kupası bir de euroleague de içeride dışarıda ezerek süpürmüşüz karşılığında hacettepe hediyesi bir türkiye kupası alabilmişler hala bilmem kaç tane faul attın diye geziniyorlar 6 senedir altta kalmanın kuyruk acıları hep bunlar
boşa kasmayın 5 sene daha fb şampiyon olacak 6.sınıf türk oyuncularla şampiyon olunmaz lig bitiminde görüşürüz
quote:
Orijinalden alıntı: FALÇATA1907
boşa kasmayın 5 sene daha fb şampiyon olacak 6.sınıf türk oyuncularla şampiyon olunmaz lig bitiminde görüşürüz
Yok bu sefer yabancılar o kadar iyi ki Işıl ve Bahar fazla bile gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
quote:
Orijinalden alıntı: FALÇATA1907
Yok bu sefer yabancılar o kadar iyi ki Işıl ve Bahar fazla bile gelir.
hocam yabancı sınırı varellerindeki kadroya bi taurasiyi eklediler 2 zenci gidici biz daha transfer yapmadık alacağımız 2 oyuncuyla bu ligi gözü kapalı şamp bitiririz ..dediğim gibi bizim amacımız şampiyonlar ligini kazanmak için gerekli kadroyu kurmak olmalı boşverin gs yi
Taurasi dışında önemli bir uzun ve Avrupa'nın belki de en iyi oyuncusunu eklediler.
Fowles'ın ne kadar iyi olduğu belki gözükmedi ama Taurasi ile o da gözükecektir.
Bizim transferleri de beklemek lazım yine de.
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
quote:
quote:
quote:
Yahu geçeceksiniz. Eurolig'de sizi içerde dışarda süpürdüğümüz maçlarda da çok daha fazla faul kullandık.
Ne Tamika ne Semione drive eden oyuncular değil. Orta mesafe şut üzerine kurulu bir oyunları var. Fowles da ekmeğini taştan çıkarınca, fazla kullanılamayınca faul almamanız normal.
Koç Ceyhun Yıldızoğlu bile hakeme bağlanmamalı falan dedi. Sizin ne dediğinizin pek önemi yok bundan sonra. Daha iyi oynadık ve yendik. Bu kadar basit.
Erkek basketbolda 2 derbide de GS lehine düdükler çaldı hakemler. Bazen olabiliyor böyle şeyler. Bağlamayın hakeme, ileride siz bizi geçerseniz aynı durumla karşılaşmamak adına.
Ceyhun hoca konusunda daha önce konuşmuştuk ben hocanın böyle bir şey söylediğine inanmıyordum ki dememiş onun hatası hürriyet gibi ne mal olduğu bilinen bir gazeteye röportaj vermesi.Gsbasket ten arkadaşlar röportaj yapmışlar o kısmını alıntılıyorum
Hürriyet Gazetesi, bana milli takımla ilgili röportaj için geldi. Sözleşmemde madde olduğunu, Galatasaray’la ilgili konuşamayacağımızı söylediğim halde sürekli sıkıştırdı. Ben de konuyu kapatmak için; “maçlar oldu ve bitti o seri, kupa şu anda kazanan takımın elinde” dedim. Ayrıca o son düdük çalınmasa şampiyon olacağımızı da söyledim. Uzatmaya giden son pozisyonda Harakova' çalınan faul düdüğü bütün gece gözümün önünden gitmedi, uyuyamadım. Dünyanın her yerinde son pozisyonlarda eğer oyuncu potaya gidebiliyorsa ve ciddi bir engelleme yoksa mutlaka oynatılması söylenir. Üstelik hatalı yürüme olan bir pozisyondu ama o da görülmedi. Fakat sadece işlerine gelen kısmı çekip almışlar ve başlık yapmışlar.-
Evet o son top çalınmasaydı şampiyonduk. Ama ben bunlara sığınmak istemiyorum. Biz öyle güçlü olmalıyız ki gerekirse hakemleri de yenmeliyiz. Şampiyonluğu neden kaybettiğimizi analiz etmemiz lazım, dürüst olmam lazım. Kendi hatalarımı, kendime söyleyebilmem, oyuncumla paylaşabilmem, oyuncumun da benle paylaşması lazım. Bu takım önümüzdeki yıllara damga vuracaksa, ders çıkarmamız lazım. Bunları kendi aramızda konuşmamız lazım ki, bir daha aynı şekilde kaybetmeyelim.
Ayrıca erkek basketbol maçındaki ufak hataları nasıl olurda bayanlardaki maç kaybettiren hatayla kıyaslayabiliyorsun enteresan fanatiklik gözünü kör etmiş resmen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme