Şimdi Ara

Fenere Tarihi Davet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa bildikleriniz kanıtlarınız yada kanıtı olan her hangi birisi zamanında açsaydı davasını bunlar şike yaptı diye.Ha bir şey çıkmadıysa da susup laf etmeyeceksin. Çamur at izi kalsın. Tam Fenerbahçeli olayı.

Şu konuyu başka yönlere çekmeyin şimdi. Ünal Aysal açıklama yaptı geri çevirdi Fenerbahçe diye. Önümüzdeki dönemlerde muhakkak bu tip ufak engelleri de aşacak kültür seviyesine hepimiz kavuşacağız diye de ekledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Varsa bildikleriniz kanıtlarınız yada kanıtı olan her hangi birisi zamanında açsaydı davasını bunlar şike yaptı diye.Ha bir şey çıkmadıysa da susup laf etmeyeceksin. Çamur at izi kalsın. Tam Fenerbahçeli olayı.

Şu konuyu başka yönlere çekmeyin şimdi. Ünal Aysal açıklama yaptı geri çevirdi Fenerbahçe diye. Önümüzdeki dönemlerde muhakkak bu tip ufak engelleri de aşacak kültür seviyesine hepimiz kavuşacağız diye de ekledi.

tabi biri dava açmayınca şike yapmamış oluyorsunuz.O zaman Aziz Yıldırımda dün küfür etmedi.Varsa bir iddanız gidin savcılıga aziz yıldırım bize küfür etti diye dava açın.Açtınız mı ? Hyr o zaman susup laf etmiceksin. Varmı lan böyle bir mantık ahahha.Şampiyonlugu bu tarz konularla gölgelemeyeceksiniz.İyi yapmış fenerde geri çevirmekle.Sen takım otobüsünün üstüne o pankartları aç sonra gel davet et.Hadi leyn... Sizde oturun sakince şampiyonlugun gelmesini izleyin.hadi bakim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Varsa bildikleriniz kanıtlarınız yada kanıtı olan her hangi birisi zamanında açsaydı davasını bunlar şike yaptı diye.Ha bir şey çıkmadıysa da susup laf etmeyeceksin. Çamur at izi kalsın. Tam Fenerbahçeli olayı.

tabi biri dava açmayınca şike yapmamış oluyorsunuz.O zaman Aziz Yıldırımda dün küfür etmedi.Varsa bir iddanız gidin savcılıga aziz yıldırım bize küfür etti diye dava açın.Açtınız mı ? Hyr o zaman susup laf etmiceksin. Varmı lan böyle bir mantık ahahha.Şampiyonlugu bu tarz konularla gölgelemeyeceksiniz.İyi yapmış fenerde geri çevirmekle.Sen takım otobüsünün üstüne o pankartları aç sonra gel davet et.Hadi leyn... Sizde oturun sakince şampiyonlugun gelmesini izleyin.hadi bakim.

Delilleri koyun o zaman bakın Galatasaray şike yaptı diye.Kim bilir dalga geçmek için çağırmışızdır. Nolur gelin la bak siz gelmesseniz Sizi finalde yenip aldığımız EUROLEAGUE şampiyonluğu mahvolacak. Gelmesseniz gelmeyin la bize ne bide hadi leyn yazmış hahahahahahhahahahahahha

Size kendi stadınızda izlettiğimiz gibi izlemeyeceğimiz kesin :)

Bu saçma yarışa da devam etmeyeceğim bu şimdilik sana yetecektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Delilleri koyun o zaman bakın Galatasaray şike yaptı diye

yetermi ?

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Böck

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

kızlara güzel prim verilmesine sevindim. öbür konuya gelirsek aziz yıldırım varolduğu sürece iki kulüp arasında buzlar erimez.

Fenere Tarihi Davet

acaba asıl gerginliğin sebebi şahıs kim?

Rahmetli başkanımız herkese öyleydi onu ayrı tutuyorum. ama Adnan Polat tabiri caizse Aziz'in karşısında silik ezilen Aziz ne isterse onu yapan sesini çıkarmayan bize yakışmayan bir adamdı. ee Adnan varken GS kolay lokmaydı sizin için tehlikeli değildi o gitti Aysal gibi biri geldi hemen tü kaka olduk bir anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Işıl gitmis napayim ben şampiyonlugu, 1.70 ufacık kızı tutamadilar klupte

Işıl bence gitmeyecek, ama çok isterim gitmesini. Bu taraftar haketmiyor Işıl gibi yaşayan bir efsaneyi salonda, sosyal medyada bir kaç kişi hep destek olmaya çalıştık kendisine, geçen senede son anda kaldı, Spartak Moskova ile anlaşmıştı, ama Ekrem Memnun sayesinde kalmıştı.

Kıza her maç sonrası "Işıl Alben sadece 3'lü çektirir", "Karşı tarafta Birsel bizde Işıl olduğu sürece biz hep eziliriz" vs.

Işıl'ın karşısında Domigiuez, Celin Dumerc, Lalia Palau duramadı, Birsel????

Hep küfür edildi, ama o armasına sahip çıktı, Ceyhun Yıldızoğlu gibi bir yabancı hayranı bir koçla çalışırken bile, formasını çıkarmadı, kendisine küfür eden taraftara karşı küfür etmedi, sadece ağladı. İyi ki diyorum Galatasaray'ı bütün branşları ile takip ediyorum. Selçuk kaptan ise Işıl'a ne dememiz gerektiğinin cevabını arıyorum.

Kendisi bir efsane, zaten efsaneydi, sadece bunları kupalar ile taçlandırıyor.

Gidecek mi kalacak mı bilinmiyor, ben biliyorum gönlü kalmak istiyor.

Hz. Mevlana'nın sözleriyle seslenmek istiyorum kendisine

"Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme.
    Başka bir yar, başka bir dosta meylediyorsun, etme."

Isılı fazla büyütmeyin gerçek galatasaraylı tamam iyi de oynuyo da yıldız değil bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıldız ve bir winner.
  • Harry Kewell kullanıcısına yanıt
    Öyle peki.

• Hala aptal gibi birbirimizi yiyoruz, basketbolun zirvesinde 2 takım. O kupa Türkiyeye geldi. diğer branşlarda da hep beraber en yükseğini zorluyoruz.

Niye hala bu düşmanlık sürüyor anlamış değilim.

Ancak birlik olursak başarılarımız artar, ne zamanki 'ben x takımıbı avrupada desteklemem beter olsun' gibi holiganlıklar sonlanırsa o zaman ilerleriz. bakın arkadaşlar biz bir ingiltere, ispanya veya almanya değiliz. Her sene CL finalinde 2 türktakımı oynasa tamam da ne bu kavga gürültü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böck

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

kızlara güzel prim verilmesine sevindim. öbür konuya gelirsek aziz yıldırım varolduğu sürece iki kulüp arasında buzlar erimez.

Fenere Tarihi Davet

acaba asıl gerginliğin sebebi şahıs kim?

Bu fotolar nasil oldu bilmiyorum ama, Adnan polat zamanini cok iyi hatirliyorum, durum simdikinden daha gergindi. Unal Aysal'a suc bulmayin bosa.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.