Şimdi Ara

Fenere Tarihi Davet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyon kızları için bu akşam saat 20.00'de Galatasaray Adası'nda özel bir gece düzenleyecek olan sarı kırmızılılar, CEO Lutfi Arıboğan aracılığıyla sarı lacivertli kızlar ve idarecileri yemeğe çağırdı.

Hürriyet Gazetesi'nin iddiasına göre; Lutfi Arıboğan, Fenerbahçe CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz'ı arayarak, finale kalarak Türkiye'ye büyük onur yaşatan ezeli rakiplerini de bu özel geceye davet etti.

Sarı kırmızılı kulüp bu davetiyle, son dönemde ilişkilerin gerildiği Fenerbahçe ile buzları eritmek adına da önemli bir adım attı.

KIZLARIN PRİMİ İKİYE KATLANDI
    Şampiyon kızlara büyük sürprizin ise başkan Aysal'dan geldiği öğrenildi. Kısıtlı kadrosu ve rakiplerine nazaran daha az olan bütçesiyle Avrupa'nın zirvesine adını yazan sarı kırmızılılarda şampiyonluk primi final günü Başkan'ın emriyle ikiye katlandı.

Güzel olmuş doğruysa.

• Türkiye hazır değil.
  • kızlara güzel prim verilmesine sevindim. öbür konuya gelirsek aziz yıldırım varolduğu sürece iki kulüp arasında buzlar erimez.
  • Kızlar son kuruşuna kadar hak ediyor. Geleceklerini sanmıyorum son küfür olayından sonra...
  • fenerbahçe tarafından aynı saatte yönetim kurulu olduğu için katılamayacakları söylenmiş.
  • Galatasarayla dostluğumuz olmaz bi yöneticisi soyunma odası basıp küfür eden, rakip taraftara küfür eden bi başkanı olan o klüp mü davet edilmiş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afedersiniz de bu daveti geri çevirmek ayıptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Davet iyi olmuş. Aziz Yıldırım'ın geleceğini sanmam. Ancak kulübü temsilen bazı yöneticiler ve oyuncuların gelmesi de hoş olur.

İki kulüp ebediyen kavga edemez. Bir yerde artık yakınlaşma başlamalı ki taraftara da yansısın.
  • Işıl gitmis napayim ben şampiyonlugu, 1.70 ufacık kızı tutamadilar klupte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Işıl gitmis napayim ben şampiyonlugu, 1.70 ufacık kızı tutamadilar klupte

Kesin mi onun ayrılma olayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Simdi bi haber okudum da Ünal başkan Işıl ve Torrens hakkında 'dağılma olmayacak, ferah olun' minvalinde bi aciklama yapmis, ins doğrudur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Afedersiniz de bu daveti geri çevirmek ayıptır

Bende böyle düşünüyorum.Her şeye rağmen yapılmış davet.
  • quote:

Hacılar durun bi sezon bitsin. Transfer resmileşsin öyle konuşun. Geçen sene bu dönemler de Işıl gidiyor haberleri çıkıyordu gitmedi bir yere. Yönetim saçmalayıp küçülmeye gitmezse Işıl da bir yere gitmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Simdi bi haber okudum da Ünal başkan Işıl ve Torrens hakkında 'dağılma olmayacak, ferah olun' minvalinde bi aciklama yapmis, ins doğrudur.

Bu başarıdan sonra küçülme fikri varsa bile rafa kaldırılır. Torrensi bilmem de Işılın takımı bırakıp gideceğini hiç sanmıyorum.Ayrıca kızların prim olayına da sevindim sonuna kadar hak ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Türkiye hazır değil.

aziz de ünal da fb gs rekabetinden para kazanıyorsa (hatta tüm türk futbolu demirören vs. dahil.)
    rekabet arttıkça da daha çok para kazanacaksa ,

ayrıca bu futbolun gündemde yer tutmasından dolayı ülkede benzinin 5 tl olmasını unutturabilen bir başbakana sahipsek ,
    bu başbakan ve hükümet tabiki bu rantın bitmesini istemeyecektir.

yani bu ülkede fb-gs düşmanlığı =para.
    kaç gündür resmi sitelerden sidik yarışı yapılmasının sebebi de aynı.rekabeti düşmanlığa çevirmek.

suçu halka atmak çok saçma değil mi?
  • quote:

Işıl bence gitmeyecek, ama çok isterim gitmesini. Bu taraftar haketmiyor Işıl gibi yaşayan bir efsaneyi salonda, sosyal medyada bir kaç kişi hep destek olmaya çalıştık kendisine, geçen senede son anda kaldı, Spartak Moskova ile anlaşmıştı, ama Ekrem Memnun sayesinde kalmıştı.

Kıza her maç sonrası "Işıl Alben sadece 3'lü çektirir", "Karşı tarafta Birsel bizde Işıl olduğu sürece biz hep eziliriz" vs.

Işıl'ın karşısında Domigiuez, Celin Dumerc, Lalia Palau duramadı, Birsel????

Hep küfür edildi, ama o armasına sahip çıktı, Ceyhun Yıldızoğlu gibi bir yabancı hayranı bir koçla çalışırken bile, formasını çıkarmadı, kendisine küfür eden taraftara karşı küfür etmedi, sadece ağladı. İyi ki diyorum Galatasaray'ı bütün branşları ile takip ediyorum. Selçuk kaptan ise Işıl'a ne dememiz gerektiğinin cevabını arıyorum.

Kendisi bir efsane, zaten efsaneydi, sadece bunları kupalar ile taçlandırıyor.

Gidecek mi kalacak mı bilinmiyor, ben biliyorum gönlü kalmak istiyor.

Hz. Mevlana'nın sözleriyle seslenmek istiyorum kendisine

"Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme.
    Başka bir yar, başka bir dosta meylediyorsun, etme."

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

kızlara güzel prim verilmesine sevindim. öbür konuya gelirsek aziz yıldırım varolduğu sürece iki kulüp arasında buzlar erimez.

acaba asıl gerginliğin sebebi şahıs kim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böck

quote:

kızlara güzel prim verilmesine sevindim. öbür konuya gelirsek aziz yıldırım varolduğu sürece iki kulüp arasında buzlar erimez.

tamda bunu yazmaya gelmiştim.Bu işin çıbanbaşı ünal aysaldır.O giderse fb-gs dostlugu pekişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

quote:

tamda bunu yazmaya gelmiştim.Bu işin çıbanbaşı ünal aysaldır.O giderse fb-gs dostlugu pekişir.

Saptırmayın bizim hangi başkan olursa olsun ortaya çıksaydı Azizin şike yaptığı yine aynı durum oluşurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

quote:

Saptırmayın bizim hangi başkan olursa olsun ortaya çıksaydı Azizin şike yaptığı yine aynı durum oluşurdu.

ünalı bilmem de sizin çogu eski başkan da şikenin içinde oldugu için arka çıkarlardı Aziz başkana bence...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.