22 mayıs saat 20:56 fener sampıyon..daha otesı varmı??
quote:
Orjinalden alıntı: sipidaksipidakyusenbalik
fazla soze gerek yok heralde..
22 mayıs saat 20:56 fener sampıyon..daha otesı varmı??
Gün 1 çamur atma işleri başladı.. Arkadaşlar boşverin bu tipleri. Şampiyonluğu kutlayın.
Bu arada olimpiyat panterine ne oldu. Kadıköyde diğer aslanlar gibi kedi oldu. Bu top da biraz üstüne geldi. Ama heralde nasıl olsa gol olmaz diye labubali bir şekilde atlayınca topu tutamadı. Tabi GS'ı futbolcularda FB kalesine her vurdukları şutun her zaman gol olmayacağını da bu maçta öğrenmişlerdir artık..
Her maç BJK 'ye ve GS'a 5-1 yenildiğimiz gibi olmaz.. Bu sefer biz 1 sefer gittik kaleye. Attık golümüzü baktık keyfimize.
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
5-1 yendiğiniz maçta 22 şut attık 12 si kaleyi buldu bu 12 şutunda 10 tanesi mucize eseri gol olmadı. beşiktaş bizi 4-3 yendiği maça diyecek birşey yok zaten.Topa tuttuk kaleyi.
Diyeceksiniz sonuçta biz yendik evet sonuçta siz yendiniz bizde şampiyon olduk adelet budur
quote:
Orjinalden alıntı: eagle_1903
feneri 2 maçta da yendik biz 4. olduk fener şampiyon adalet mi bu ya? Bu ne biçim bir ligdir anlamadım. Ne kadar kalitesiz bir lig. Feneri Kadıköyde yenebilen tek takım Beşiktaş. diğer takımlar hep yenildi. Soruyorum size Türkiye ligi kaliteli mi. Türkiye liginde kazandığınız şampiyonluğa ne kadar sevinebilirsiniz. Artık benim için önemli olan Avrupa'dır. Avrupa da iyi işler yapan takım büyük takımdır.
çekilmiş filmin davası olmaz
2 maçla sampiyon olunmaz 34 maçla olur arkadasim
dote gıren semsıye acılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: ViRuS134
Eğer Lig Şampiyonluğunu FenerBahçeyi yenmekten daha onemsiz ya da eşit olarak tanımlıyorsanızzz...O zaman gerçekten 3 Buyuk yok Tek Buyuk FENERBAHÇEEE
Ha ha ha. Ne kadar saçmaladığının farkındamısın sen? Ne alaka arkadaş. Ben diyorum İstanbul boğazı sen diyosun yandı .ötümün ağzı.
quote:
quote:
Eğer Lig Şampiyonluğunu FenerBahçeyi yenmekten daha onemsiz ya da eşit olarak tanımlıyorsanızzz...O zaman gerçekten 3 Buyuk yok Tek Buyuk FENERBAHÇEEE
Ha ha ha. Ne kadar saçmaladığının farkındamısın sen? Ne alaka arkadaş. Ben diyorum İstanbul boğazı sen diyosun yandı .ötümün ağzı.
İŞTE SENİN SEVİYEN
quote:
Orjinalden alıntı: LORD86
quote:
quote:
İŞTE SENİN SEVİYEN
üzgünüm ama aynı şeyleri senin için de tekrarlamam gerekiyor.
abı merak ettım yas kac senın ya??
quote:
Orjinalden alıntı: sipidaksipidakyusenbalik
abı merak ettım yas kac senın ya??
Fazla merak insanı........ Sen ne yapışkan şeysin yaw. Kardeşim laf yetiştirip durmasana sen bana. Çattık yaw.
eagle_1903'ün Yaşını bilmem ama terbiye olarak pek büyüyememiş. Arkadaşın niki fake de olabilir. Belkide öbür nikiyle söyleyemediklerini bu nikle söyleyip kendini eğlendirdiğini sanıyordur..
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
eagle_1903'ün Yaşını bilmem ama terbiye olarak pek büyüyememiş. Arkadaşın niki fake de olabilir. Belkide öbür nikiyle söyleyemediklerini bu nikle söyleyip kendini eğlendirdiğini sanıyordur..
Sen mi bilecen benim terbiye seviyemi. Senin haddin değil birilerinin terbiye seviyeleri hakkında yorum yapmak. Ayrıca nikim fake falan değil. neysem o'yum.
topici açan arkın kurduğu orantıdan ötürü aklına hayran kaldım o zaman feneri yenen her takım aralarında kura çeksin biri şampiyon olsun diğeri şampiyonlar ligine gitsin
quote:
Orjinalden alıntı: Nitrogliserin
topici açan arkın kurduğu orantıdan ötürü aklına hayran kaldım o zaman feneri yenen her takım aralarında kura çeksin biri şampiyon olsun diğeri şampiyonlar ligine gitsin
cümleye bak ya. Türkçe sıfır.
Ah ah Del Bosque ile dewam edecektiniz o zaman bakın kaçıncı olacaktınız. Mantığa bakar mısın Feneri yendik biz şampiyon olacaktık. Yayla kupası mı lan bu?
quote:
quote:
cümleye bak ya. Türkçe sıfır.
sende de zeka sıfır
fakemisin nesin
quote:
quote:
quote: