Şimdi Ara

feneri 2 maçta da yendik biz 4. olduk fener şampiyon adalet mi bu ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • feneri 2 maçta da yendik biz 4. olduk fener şampiyon adalet mi bu ya? Bu ne biçim bir ligdir anlamadım. Ne kadar kalitesiz bir lig. Feneri Kadıköyde yenebilen tek takım Beşiktaş. diğer takımlar hep yenildi. Soruyorum size Türkiye ligi kaliteli mi. Türkiye liginde kazandığınız şampiyonluğa ne kadar sevinebilirsiniz.
    Artık benim için önemli olan Avrupa'dır. Avrupa da iyi işler yapan takım büyük takımdır.

• mantıga bakarmısın ya..bızı ankaragucude yendı .ne olcak sımdı.allah ım yarabbım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipidaksipidakyusenbalik

mantıga bakarmısın ya..bızı ankaragucude yendı .ne olcak sımdı.allah ım yarabbım ya
    kadıköyde de mi yendi? Allahım yarabbim ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_1903

kadıköyde de mi yendi? Allahım yarabbim ya?

Alıntıları Göster
    bızı yenıyosun gıt dıger takımlarıda yen sen sampıyon ol.ole bız sızı yendıysek sampıyon bızız dıyemessın.box mu oynuosun kardesım futbol bu..tek takımı yenerek sampıyon olamassın.aynı basarıyı dıger takımlara karsı goster.
  • quote:

bızı yenıyosun gıt dıger takımlarıda yen sen sampıyon ol.ole bız sızı yendıysek sampıyon bızız dıyemessın.box mu oynuosun kardesım futbol bu..tek takımı yenerek sampıyon olamassın.aynı basarıyı dıger takımlara karsı goster.

Alıntıları Göster
    bakınız imza

hey fenerli üzülme düşün her derbi 6 puan fakat fener 1 i hariç hepsini kaybediyor ve buna ragmen şampiyon..**bırak diğerleri üzülsün **

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 23 Mayıs 2005, 12:46:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle_1903

feneri 2 maçta da yendik biz 4. olduk fener şampiyon adalet mi bu ya? Bu ne biçim bir ligdir anlamadım. Ne kadar kalitesiz bir lig. Feneri Kadıköyde yenebilen tek takım Beşiktaş. diğer takımlar hep yenildi. Soruyorum size Türkiye ligi kaliteli mi. Türkiye liginde kazandığınız şampiyonluğa ne kadar sevinebilirsiniz.
    Artık benim için önemli olan Avrupa'dır. Avrupa da iyi işler yapan takım büyük takımdır.

Senin mantığına göre hiç bir takım adaletli şampiyon olmamıştır. Düz mantık yürütüyorsun..

Tamam sen seneye Real Madrid i veya Manhhester United i tut. Bizim kalitemiz bu kadar arkadaşım..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Rıza Hoca sene başında gelseydi de o zaman görseydin sen Beşiktaşı. Aptal Del Bosque yüzünden bu hallerdeyiz şimdi. Ooooof of.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

bakınız imza

hey fenerli üzülme düşün her derbi 6 puan fakat fener 1 i hariç hepsini kaybediyor ve buna ragmen şampiyon..**bırak diğerleri üzülsün **

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

bakınız imza

O zaman Anadolu kluplerini ve hakemleri satın alıyorsunuz demektir. Hakemleri satın alma olayını herkes biliyor zaten de anadolu takımlarını bilemem.

• quote:

quote:

bakınız imza

O zaman Anadolu kluplerini ve hakemleri satın alıyorsunuz demektir. Hakemleri satın alma olayını herkes biliyor zaten de anadolu takımlarını bilemem.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

bakınız imza

dediğim gibi üzüldügün için böle yapıyorsun

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şipidak ne yazdıysan altına imzamı atıyorum
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sipidaksipidakyusenbalik

Senin espri yeteneğin ne kadar gelişmiş öyle. Kuşum aydın falan. Espri yeteneğine tüküreyim senin. ben hayatımda bir kere bile o dediğin programı izlemedim. o programın yayında olduğunu da senden duydum. Demek ki sen izledin. Devamını sen getir. Benimnen poleniğe girme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle_1903 -- 23 Mayıs 2005, 15:37:13 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sipidaksipidakyusenbalik

Senin espri yeteneğin ne kadar gelişmiş öyle. Kuşum aydın falan. Espri yeteneğine tüküreyim senin. ben hayatımda bir kere bile o dediğin programı izlemedim. o programın yayında olduğunu da senden duydum. Demek ki sen izledin. Devamını sen getir. Benimnen poleniğe girme.

Alıntıları Göster
    hey allahım yarabbım yaresulullah..kardesım pıyangomusun nesın ya..laf yarısına gıremıyosan coluk cocuk sakaları yapma.gıt dusuncelerını suzgecten gecır..bana haklı oldugun nokta goster.eger orda haklı oldugun bı yer bulur ve onaylatırsan bı fenerlıye ben futbolu bırakıcam takım falan tutmıcam.

• quote:

hey allahım yarabbım yaresulullah..kardesım pıyangomusun nesın ya..laf yarısına gıremıyosan coluk cocuk sakaları yapma.gıt dusuncelerını suzgecten gecır..bana haklı oldugun nokta goster.eger orda haklı oldugun bı yer bulur ve onaylatırsan bı fenerlıye ben futbolu bırakıcam takım falan tutmıcam.

Alıntıları Göster
    ya sen haklısın tamam. Sana laf mı yetiştirecem ben. Allah Allah yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle_1903 -- 23 Mayıs 2005, 13:07:17 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Beşiktaş ın ne halde olduğu belli.Fenerbahçe yi derbide yenmek sizin için büyük başarı olabilir ama ligde sadece bu yetmiyor.Dün koch un söylediği gibi en az gol yiyen takım "FENERBAHÇE" en çok gol atan takım "FENERBAHÇE" şampiyon "FENERBAHÇE"...

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

Beşiktaş ın ne halde olduğu belli.Fenerbahçe yi derbide yenmek sizin için büyük başarı olabilir ama ligde sadece bu yetmiyor.Dün koch un söylediği gibi en az gol yiyen takım "FENERBAHÇE" en çok gol atan takım "FENERBAHÇE" şampiyon "FENERBAHÇE"...

Alıntıları Göster
    Eğer Lig Şampiyonluğunu FenerBahçeyi yenmekten daha onemsiz ya da eşit olarak tanımlıyorsanızzz...O zaman gerçekten 3 Buyuk yok Tek Buyuk FENERBAHÇEEE

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bunu herkes bılıyo zaten suan haksız bırısı varsa bız fenerı yendık sampıyon olmamız lazım.saıbe ıle sampıyon oluyolar dıyendır.. bır besıktaslı olarak su ve yerıne otur sampıyonlugu zaten 15 yılda bır goruyosunuz artık 12 yıl sonra bı daha gorursunuz

• quote:

feneri 2 maçta da yendik biz 4. olduk fener şampiyon adalet mi bu ya? Bu ne biçim bir ligdir anlamadım. Ne kadar kalitesiz bir lig. Feneri Kadıköyde yenebilen tek takım Beşiktaş. diğer takımlar hep yenildi. Soruyorum size Türkiye ligi kaliteli mi. Türkiye liginde kazandığınız şampiyonluğa ne kadar sevinebilirsiniz.

YAZIK SANA

• quote:

Orijinalden alıntı: Çimuanos

quote:

YAZIK SANA
    BU SEZON FENERİ 2 KEZ BİDE 5-1 YENDİK YAW FENERLİLER 1-0 YENDİ DİYE SİLAH PATLATIYOLAR OLAYI KES

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

BU SEZON FENERİ 2 KEZ BİDE 5-1 YENDİK YAW FENERLİLER 1-0 YENDİ DİYE SİLAH PATLATIYOLAR OLAYI KES

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

AMA BİZ ŞAMPİYON OLDUK

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

Alıntıları Göster
    bu bjkliler ezik gslilerde 100süz.

5-1 yendiğiniz maçta 22 şut attık 12 si kaleyi buldu bu 12 şutunda 10 tanesi mucize eseri gol olmadı.
    beşiktaş bizi 4-3 yendiği maça diyecek birşey yok zaten.Topa tuttuk kaleyi.

Diyeceksiniz sonuçta biz yendik evet sonuçta siz yendiniz bizde şampiyon olduk adelet budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 23 Mayıs 2005, 13:35:42 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.