Şimdi Ara

fenerin oynadığı en iyi futbol... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bide kıskanıosunuz çekemiosunuz diyince neyinizi çemicez demiyolarmı insanı sinir ediyolarbize gerçek yüzünü gösteriyo işte böyle durumlarda.neyse gruptan cıkarsak hepinize lahmacun sölücem bol acılı
    quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

bırakın konuşssun ağzı olan konuşuyor zaten sonra tromso dediğimiz zamanda biz eleştiriliyoruz yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kına yakarsın fenerbahçe elenirse

• hala rüya görüyorsunuz bunu anlayamıyorum.guruptan çıkarsanız ben forumu bırakırım da sizin şimdiye kadar ülkeyi terketmeniz lazım o zaman

kendinizi neye göre başarılı buluyorsunuz bi onu anlayalım.hadi söyleyin neye göre başarılı.

ülke puanını sizden çok ben düşünüyorum ,söleyin daha 3 sene önce 1 takım şampiyonlar ligine direk katılıyordu diğer 1 tanesi sadece 1 ön eleme maçı oynuyordu , uefaya 3 takımla gidiyorduk.denizlispor sizin rezil olduğunuz sene uefa da avrupayı dağıttı ,şanssız bir şekilde elendi.tüm ülke üzüldük.siz sevindiniz mi yoksa "adamlara bak bizi de geçti denizlinin horozu" diye.

şimdi ne oldu da takım sayısı azaldı neden uefaya bi gs bide bjk katıldı.uefa durup dururken puan mı düşürdü.cevabını merak edenler olabilir.fenerin 0 çektiği senelerden başlıyor bunun sebebi.hala da devam ediyor bu durum.herkes biliyor ki ts o rumlarla 100 maç yapsa 90"ının kazanır,gs tromso ile 1000 maç yapsa 1000"inin kazanır ama o bilinmeyen köy takımları vardır (pendikspordan siz daha iyi bilirsiniz) çıkar,şansına yener.telafisi ancak seneye olur.

daha 2 gün önce schalkeyi döşicez ,onları da yenecez diyenler hala burda cevap yazıyor ,geri kalanlar da onların gazıyla ilerliyor.laflarım çok iğneleyeci değil mi? çünkü hepsi gerçek yukarıda yazdıklarımın neresi yanlış? bi deyiverin hele?

fenerin avrupada başarılı olmasını istiyorum diye topic açtım ,neden açtım bi düşünün yanlış anlaşılmamak için.ama dedim yenilecek iyi oynamıyor diye.siz dediniz psv yi oyduk avrupanın yeni kralıyız ,fatihiyiz diye.dün gördük futbolunuzu.yine malesef görmeye devam edeceğiz.

para sizde stat sizde bilmem ne.biz avrupa da bu haldeyken neler yaptık.demekki neymiş? sadece dediklerinizle olmuyormuş.başka şeyler lazım.bunu anlamanız gerek. ister dost ister düşman tavsiyesi olarak alın ama dediklerim çıkacak.

gerçekler acılı lahmacun gibi geliyor sanırım bazılarının canı çekmiş belli

• FB bu sezon oynadıgı en kötü maçtan 3 gol atıp 1 puan çıkarttı..Bunu iyi görmek lazım..Dün gecen sene 6 yediğimiz maçtan daha kötüydük ama bundan 1 puan çıkarttık...Evi telaşa verecek birşey yok..
    Lahmacuk bakış açın senin görmek istediğin gibidir...Yarışda diskalifiye olmuş bir ekibin taraftarı olarak bu gözlükle görmen çok normal..

Şimdi eger yukarıda şu söylediğin doğruysa ,
    quote:

uefaya 3 takımla gidiyorduk.denizlispor sizin rezil olduğunuz sene uefa da

Bu sene GS'ın da rezil oldugu aşikardır..

Evet FB'in sıfır cektiği sene ülke puanımız düşmeyue başladı..GS'da artık bir işe yaramayınca bu hale geldik işin özeti..

Siz zaten isteseniz de bu sene bişi yapamayacaksınız..Rahat durun da alınacak muhtemel puanlar için sabırlı olun(ülke puanını düşünüyorsun ya güya) ..Dert etme daha alınacak puanlar var

• evet bizim gazımız hala devam ediyo edicekte,ama sizin gazınızı aldılar,köy takımnı gördük busene tromsoyu!!!! hala konuşuyosun utanmadan sen nerdesin biz nerdeyiz şuan.bu sene rezil oldun bari diğer takımları alkışlamayı öğren ülke puanı için yoksa seneye şampiyonda olsan ön eleme oynucaksın,gerci siz yine anca uefaya gidersiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: lahmacuk

hala rüya görüyorsunuz bunu anlayamıyorum.guruptan çıkarsanız ben forumu bırakırım da sizin şimdiye kadar ülkeyi terketmeniz lazım o zaman

kendinizi neye göre başarılı buluyorsunuz bi onu anlayalım.hadi söyleyin neye göre başarılı.

ülke puanını sizden çok ben düşünüyorum ,söleyin daha 3 sene önce 1 takım şampiyonlar ligine direk katılıyordu diğer 1 tanesi sadece 1 ön eleme maçı oynuyordu , uefaya 3 takımla gidiyorduk.denizlispor sizin rezil olduğunuz sene uefa da avrupayı dağıttı ,şanssız bir şekilde elendi.tüm ülke üzüldük.siz sevindiniz mi yoksa "adamlara bak bizi de geçti denizlinin horozu" diye.

şimdi ne oldu da takım sayısı azaldı neden uefaya bi gs bide bjk katıldı.uefa durup dururken puan mı düşürdü.cevabını merak edenler olabilir.fenerin 0 çektiği senelerden başlıyor bunun sebebi.hala da devam ediyor bu durum.herkes biliyor ki ts o rumlarla 100 maç yapsa 90"ının kazanır,gs tromso ile 1000 maç yapsa 1000"inin kazanır ama o bilinmeyen köy takımları vardır (pendikspordan siz daha iyi bilirsiniz) çıkar,şansına yener.telafisi ancak seneye olur.

daha 2 gün önce schalkeyi döşicez ,onları da yenecez diyenler hala burda cevap yazıyor ,geri kalanlar da onların gazıyla ilerliyor.laflarım çok iğneleyeci değil mi? çünkü hepsi gerçek yukarıda yazdıklarımın neresi yanlış? bi deyiverin hele?

fenerin avrupada başarılı olmasını istiyorum diye topic açtım ,neden açtım bi düşünün yanlış anlaşılmamak için.ama dedim yenilecek iyi oynamıyor diye.siz dediniz psv yi oyduk avrupanın yeni kralıyız ,fatihiyiz diye.dün gördük futbolunuzu.yine malesef görmeye devam edeceğiz.

para sizde stat sizde bilmem ne.biz avrupa da bu haldeyken neler yaptık.demekki neymiş? sadece dediklerinizle olmuyormuş.başka şeyler lazım.bunu anlamanız gerek. ister dost ister düşman tavsiyesi olarak alın ama dediklerim çıkacak.

• ya siz anlamıyorsunuz ben şöle anlatayım .fb kaç senedir gs"nin sayesinde direk katıldığı için şampiyonlar ligine malesef 6 maç yapma zorunluluğu var.bu 6 maçı yapmaz soluğu her zaman olduğu gibi ülkemizde alıyor.varmı ötesi,yok

başarısızlık konusunu kapıyorum sizin tromso ile eş değer tutalım madem rezilliğinizi,diğer konulara gelelim

arkadaşım sabırlı olun diyonuz da nereye kadar fb istedi diye 11 yabancı hakkı olana kadar mı? hala bir türk futbolcu çıkaramadınız avrupa"ya satacak yurtdışında bizi temsil edecek.

söyleyin bana alex anelka nobre laflarını mı ülkemiz temsil etmesini yüreğiniz,Türklüğünüz ister yoksa fatih,emre,hakan,hasan,okan,ilhan vs vs vs isimler mi? senelerdir yabancı futbolcu ismileriyle anılan sizler bir Türk takımı olarak içinize siniyormu bu laflar?er tarafta zenci resimleriniz duvar kağıtlarınızda,süslü eşyalarınızda bilmem nerde?arkadaş biz nerde yanlış yapıyoruz diye bir sorun önce kendinize....

• quote:

,gs tromso ile 1000 maç yapsa 1000"inin kazanır a

Gerçeklere girelim hani acıymışya..Eet bırak 1000 maçı Gs iki maç yaptı ksinide kazanmadı..
  • Durum gene GS-tromso muhabbetine dönmüş.Biri çıkar Feneri yerden yere vurur biri gelir GS yle dalga geçer

Olan Tr nin prestijine,ülke puanına oluyor siz burda birbirinizi yemeye devam edin.

Fener bu futbollla UEFA yolcusu BENCE
  • böyle her gelen adamı dikkate alıp cvp verirsek işimiz var valla he kardeş haklısın. Adamın istediği milleti birbirine düşürmek illa burda suratına tromso demenizi istiyor hoşuna gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kidd -- 21 Ekim 2005, 1:23:21 >
  • aslında uygulamada değişiklik yapmak lazım. fakelerin topiğine yazı yazmayıp butür durumları ortadan kaldırırız.
  • quote:

gördük ki dün gece fenerbahçe oynadığı oynayacağı en iyi futbolu oynamıştır.avrupa futbolu avrupadan futbolcu almakla oynanmaz ,avrupalı yönetimle avrupalı kafayla olur.dikkat edilirse bütün goller duran toplarla gelmiş karambolden atılmıştır.birde adamların attığı 2. gole bakın.oynadığı futbola bakın.fener iyi oynamıyor derken boşuna demedik.almanya"nın şampiyonlar ligindeki sıradan temsilcisi karşısında bu hallere düşmesini istemezdik.ayrıca şu gollere bir türk ismi yazmak da önemlidir.bunu da unutmayalım.

gel gör ki daha 4 gün önce milli takımla sevinen bizler hamit altıntop gibi bir oyuncuyu zevkle seyreden onunla gurur duyarken bizler dün geceki yuhalanmasına anlam veremedik.bizi yurt dışında en iyi şekilde temsil eden bu futbolcumuz çirkeflikle kendini yere mi atmıştır ki o yuhlamalar tepkiler geliyor? yazık.

volkan büyük bir hata yapmıştır ,yıllar önce fevziyi bitiren pozisyonla hemen hemen aynıdır.umarım mili kalecimizi fb seyircileri bitirmezler.sahip çıkarsınız isteriz ama rüştüye sahip çıkmanızı düşünüyorum da en iyisi hiç sesini çıkarmamanızı temenni ediyorum.

Mantıklı eleştiriye tamamda böyle sataşmalara cevap yazmaya değmez.

Heralde kötü oynayan FB'nin 3-0 yenilmesini bekliyordu ki arkadaş FB 3 gol atıp berabere kalınca içine işlemiş.

Yukarıdaki söylediklerinden bir tek yuhalama olayına katılırım. O nuda sen belirttin diye değil. Onu bile söylerken amacın sataşmak.

quote:

hala rüya görüyorsunuz bunu anlayamıyorum.guruptan çıkarsanız ben forumu bırakırım da sizin şimdiye kadar ülkeyi terketmeniz lazım o zaman

Böyle dedin de aklıma "Turgay Kıran" geldi .

Daha sana çok şeyler yazardım da. Forumdaki seviyeli sohbet ettiğimiz diğer GS'lı arkadaşlara ayıp olur.
    Bizler (GS'lı , FB'li, BJK'lı TS'lu aklı başında arkadaşlar) seviye düşmesin diye elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bazıları çıkıyor, ortamı germeye çalışıyor.

• yazdığın yazıya cevap veremiyoruz desenize arkadaşlar.şu yazdığmıa bir tane cevap gelmemiş içinizden hayırdır?buyrun yazı ,suçlama burda cevaplarınız nerde?yoksa verecek cevabınız mı yok?

"ya siz anlamıyorsunuz ben şöle anlatayım .fb kaç senedir gs"nin sayesinde direk katıldığı için şampiyonlar ligine malesef 6 maç yapma zorunluluğu var.bu 6 maçı yapmaz soluğu her zaman olduğu gibi ülkemizde alıyor.varmı ötesi,yok

başarısızlık konusunu kapıyorum sizin tromso ile eş değer tutalım madem rezilliğinizi,diğer konulara gelelim

arkadaşım sabırlı olun diyonuz da nereye kadar fb istedi diye 11 yabancı hakkı olana kadar mı? hala bir türk futbolcu çıkaramadınız avrupa"ya satacak yurtdışında bizi temsil edecek.

söyleyin bana alex anelka nobre laflarını mı ülkemiz temsil etmesini yüreğiniz,Türklüğünüz ister yoksa fatih,emre,hakan,hasan,okan,ilhan vs vs vs isimler mi? senelerdir yabancı futbolcu ismileriyle anılan sizler bir Türk takımı olarak içinize siniyormu bu laflar?er tarafta zenci resimleriniz duvar kağıtlarınızda,süslü eşyalarınızda bilmem nerde?arkadaş biz nerde yanlış yapıyoruz diye bir sorun önce kendinize.... "

• Doğru düzgün bir şeyler yaz cevap yazalım. Yazdıklarının yarısı sataşma yarısı ciddi.
    Doğru düzgün yazarsan yazdıklarına da cevap alırsın diye düşünüyorum.

İmzandaki espriye bende gülmüştüm ama. Senin amacın başka, milleti tahrik etmek.
  • derdin ne senin ne yin cevabını istiyosun kendi kendine kıvranıp duruyosun yetiştirmiyoruz kardeşim biz hazırcıyız basarız paramızı alırız aldıgımızıda satar para kazanırız herataf zanci resmi ile doluymuş bi itirazınmı var daha dorusu bizdeki futbolculardan takımında görmek istemedigin varmı öyle söyliyim...

madem ki okadar başarılıydınızpuanlar topladınız neden şuan orda degilsiniz neden 5 yıl önce siz yaptınız biz yattık şimdi biz yapıyoruz sizde saygı gösterin destek olun ki seneye sizde ön eleme oynamadan çıkasınız...

türkiye milli takımında şuanda kaç fenerli kaç gsli var? ki lafını asla etmem kim gerekliyse oynasın..

11 yabancı almak istemiyoruz ki bana göre buda fazla ama dışarda bişeyler yaopmak için onlarkadar güçlü olman gerek+ türkiyedeki kıçı kırık futbolculara istenen rakamlardan haberin yok galiba ki gelende rehavete kapılıp napcanı saşırıyor. nede olsa büyük takıma geldik..

sen bırak fener bahçeyi kendi takımına bak...

imzan komik te onaa zamanı gelince fenerbahçeliler gülecektir merak etme

• Bu yazıyı niye Psv maçından sonra yazmadın?E bazı konularda haddimizi bilelim degil mi?
  • ya Fbli arkadaşlarım bırakalım diğer takımları destekleyen arkadaşlarımız sindirsinler.. Onlara da yazık Tromsö'ye elenmeler falan.. Diğeri zaten ligde can çekişiyor.. Herşeye rağmen Bjk'a da uefa'da başarılar dilerim.. Antrenörünüzü alın da çıkın şu gruptan.. Takımıma da şampiyonlar liginde sonsuz başarılar diliyorum.. Shalke maçında diğer Fb'lere göre vasat bir oyun ortaya koysak da 1 puanı almayı bildik.. Ben 1 puana üzülenlerden değil sevinenlerdenim.. Deplasmanda Shalke'yi devireceğimize inanıyorum aksini iddia eden varsa etsin buyursun muhattab olmicam.. Sindirsinler öyle cevap versinler lütfen boşuna tartışma çıkmasın.. Arkadaş gerçekten çok saçma bir konu açmış.. Avrupa kedisine de urfa kupasında başarılar hadi bakalım sindirin siz (biri soda resmi eklesin yaw meuahua)

• komedi olmuş iyi güldüm.. canımda lahmacun çekti ha (sataşma değil çok severim çook oldu yemeyeli)
  • quote:

gördük ki dün gece fenerbahçe oynadığı oynayacağı en iyi futbolu oynamıştır.avrupa futbolu avrupadan futbolcu almakla oynanmaz ,avrupalı yönetimle avrupalı kafayla olur.dikkat edilirse bütün goller duran toplarla gelmiş karambolden atılmıştır.birde adamların attığı 2. gole bakın.oynadığı futbola bakın.fener iyi oynamıyor derken boşuna demedik.almanya"nın şampiyonlar ligindeki sıradan temsilcisi karşısında bu hallere düşmesini istemezdik.ayrıca şu gollere bir türk ismi yazmak da önemlidir.bunu da unutmayalım.

gel gör ki daha 4 gün önce milli takımla sevinen bizler hamit altıntop gibi bir oyuncuyu zevkle seyreden onunla gurur duyarken bizler dün geceki yuhalanmasına anlam veremedik.bizi yurt dışında en iyi şekilde temsil eden bu futbolcumuz çirkeflikle kendini yere mi atmıştır ki o yuhlamalar tepkiler geliyor? yazık.

volkan büyük bir hata yapmıştır ,yıllar önce fevziyi bitiren pozisyonla hemen hemen aynıdır.umarım mili kalecimizi fb seyircileri bitirmezler.sahip çıkarsınız isteriz ama rüştüye sahip çıkmanızı düşünüyorum da en iyisi hiç sesini çıkarmamanızı temenni ediyorum.

yuh yani be bir insan bu kadarmi sacmalar

• yeni foırum kurallarına göre febe , gese, 6S , gibi benzetmeler yapmak mueyyideler gerektiriyordu...şikayet butonunu kullanarak adminleri uyarabilirsiniz..arkadaş yeni forum kurallarını okumamış anlaşılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

yeni foırum kurallarına göre febe , gese, 6S , gibi benzetmeler yapmak mueyyideler gerektiriyordu...şikayet butonunu kullanarak adminleri uyarabilirsiniz..arkadaş yeni forum kurallarını okumamış anlaşılan

jeremy sikayet butonu asindi birsey olduu yok
  • quote:

2) Takımların, kulüp başkanlarının veya futbolcuların isimleri alay malzemesi olarak kullanılamaz. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecektir, ısrarla devamı halinde yazan üyeye ceza uygulanacaktır.. (Örnek: gese – febe – bejeke - azize – şaban – 6S – 7enerbahçe)

lahmacuk "febe" şeklindeki mesajını ısrarla sürdürmemiştir. Aynı topic içinde diğer mesajlarında fb yazmıştır bu yüzden ceza gerekmemektedir. Kendisi imzasından dolayı 1 hafta cezalıdır.

Yine tomasino lan dallama edepli konuş kaç paralık adamsın lan sen haysiyetsiz herif şeklindeki mesajından dolayı, fenerli_kurd ise ulan allahin Armudu lahmacukmusun pidemisin herneysen ne kadar istemez ici pis bir insanmissin be ve ya sen ne kadar bos bir insansin be şeklindeki mesajlarından dolayı 1'er hafta cezalıdırlar. (5. madde)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.