Şimdi Ara

Fenerli arkadaşlara... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen ne diyorsun abi , amcamın oğlu koyu fenerbahçelidir ama hayatımda gördüğüm en koyu fenerlidir . her sezon en az 2 forma alırdı yani şaşırrıdım evde bir dolabı fenerbahçe için ayırmış biri . 2000-2001 sezonunda ilk kombinesini almış , 2012-2013 sezonuna kadar aralıksız almış . geçen sene almamış , sonra yavaş yavaş sevgisi azalmış , bugün sordum facebooktan ne olacak bu fenerin hali dedim , yenilmişiz 3-0 izlemedim ben ama hiç umrumda değil dedi. bu adam bile bu hale geldiyse artık , heyecanı bittiyse artık ben de başka birşey demiyorum.
  • FENERBAHÇE'NİN EN İYİ DÖNEMLERİ 2006-07 VE 2007-08 SEZONLARIYDI BANA GÖRE.GEÇEN SEZONDA AVRUPA DA YARI FİNALE KADAR GELDİK AMA O SÖYLEDİĞİM SEZONLARDA DAHA İYİ FUTBOL OYNUYORDUK HEM LİGDE HEM ŞAMPİYONLAR LİGİNDE.ZİCO DAN SONRA ARAGONES FACİASI ARDINDAN BİR KEZ DAHA DAUM SONRA AYKUT KOCAMAN Kİ ONUN ZAMANINDA AVRUPA LİGİNDE YARI FİNAL LİGDE 1 ŞAMPİYONLUK 2 TÜRKİYE KUPASI VE 2 DEFA DA LİGDE 2.OLDUK.BENCE BAŞKAN GİTMEDİĞİ SÜRECE BU TAKIM BÖYLE DEVAM EDECEK.TAMAM YAPTIRDIĞI HER ŞEY İÇİN SAĞOLSUN AMA ARTIK BAŞKANLIK BİR YERE KADAR.GS DE ÖZHAN CANAYDIN DAN SONRA ADNAN POLAT GELDİ EN SON ÜNAL AYSALLA EN İYİ SEZONLARINI YAŞADILAR.ÜST ÜSTE 2 ŞAMPİYONLUK Ş.L DE ÇEYREK FİNAL BU SEZONDA BÜYÜK İHTİMAL ÇEYREK FİNAL GÖRÜRLER.
    KISACA FENERLİ ARKADAŞLARIM KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA ÖNCELİKLE AZİZ YILDIRIM GİTMELİ ZATEN ERSUN HOCA LİGİN İLK YARISI BİTMEDEN GİDER LİGİN İLK YARISINDA PUAN FARKI AÇIK OLURSA KESİN GİDER GİTMEZSE ONUN AYIBI.BENİM TEK İSTEĞİM ALEX İN ARTIK FUTBOLCU OLARAK DÖNÜŞÜ YOK AMA İNŞ İLERİDE AZİZ İN OLMADIĞI BİR ZAMANDA GELİR TAKIMIN BAŞINA ANTRENÖR OLUR BİZDE ONUN OYNATTIĞI FUTBOLU İZLERİZ.

• Belkide hayatımda ilk defa Fenerbahçe için üzülüyorum. Eskiden umrumda olmazdı ama dünkü maçtan sonra en yakın arkadaşlarımın geldiği haller aklıma eski galatasarayı getirdi. Her maçtan sonra elim ayağım titrerdi. gözlerim dolardı. Dün 3-4 kişi maçı izliyorum arkadaşlardan biri fenerli maç sonu bi saat daha takıldık ama bunun yüzünden düşen bin parça gözleri doldu, Burada bile trolluk yapıp bizim canımızı sıkan fenerlilerin bugün yazdıklarını okuyunca içim acıyor.

Neyse beyler sıkmayın canınızı bende biraz karamsar şeyler yazdım ama unutmayın daha ligin başındayız. İlla ki fener belini doğrultacak ve eski heyecanınıza kavuşacaksınız.
  • İlk defa fenerbahce taraftarı daha maç bitmeden stadı sessizce terketti
  • Maç 3-0 olunca maçı izlemeyi bıraktım.Zerre kadarda üzülmedim ,çünkü rezaelet futbol oynadı takım ve galibiyeti hak etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: !KO

İlk defa fenerbahce taraftarı daha maç bitmeden stadı sessizce terketti

Aynen ben de ilk defa gördüm böyle birşeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al bendede okadar hiç hevesim kalmadı azize en büyük protesto maçlara gitmemek olacaktır.
  • hüzünlendim,bir çay koyup geliyorum.
  • Yanlış anlama @Sanki Bana Pele bunu sadece senin iyiliğin için yazıyorum.

Amcam çok koyu GS'lıdır. Başarı kisvesi altında takımı aldılar sattılar , arkadan ne dolaplar dönüyo haberimiz yok. SPK neden 2.sermaye arttırımına izin vermedi. 1.ye izin veren adamı neden başbakan müfettişleri inceliyor. Biz körün gözüne parmak basar gibi neden onu yönetici yaptık anlamıyorum, dedi. Futbol futbol olmaktan çıktı başka birşey oldu, dedi. Bizim başkan neden çıkıp benim adıma oyumu AKP'ye verdiğimi iddia ediyor ki anlamıyorum. biri de çıkıp arkadaşım noluyor demedi, dedi.
    Her sene futbol üzerine atışırdık. Kadıköy'deki malum durumdan dolayı 10 yıl önce bu muhabbeti de bıraktık. Üzüldüm ya.

Not: Şu 3.kişi ağzından yüklenen sıfatlara ifrit oluyorum..

KEndiniz olun , delikanlı olun! Can olun can!
    hadi eyvallah!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

şöyle adamlara bayılıyorum..olayı dramatize ederek saygı kazanma cabaları vol1
    kimse zorla desteklemiyor arkadaş isteyen destekler isteyen desteklemez. almayın ozaman sizde.. ırkçlık yapan takımın oyuncularıyla, şikeye karısmıs takımın baskanını varken neden destek verip formalarını alıyorsunuz? aziz,emre,volkan gitsin öyle destekelyin sizde...

bu aziz yüzünden nani,farfan,bruma,aliadnan,carlinhos gibi adamları alamadık yerine hamit ve hakan balta gibi oyuncularla takılıyoruz..gram acımıyorum boyle takımın boyle baskanına.

sizin para yüzünden alamadığınız adamların suçlusu niye Fenerbahçe oluyor onu anlamadım. Biz mi dedik sol bek almayın diye? Hamit geldiğinde yeri göğü inletiyordunuz real de oynuyor bayernin as adamıydı falan diye. Adamın kofti çıkmasında fenerin suçu nedir anlayamıyorum.

nani,farfan,bruma,ali adnan,carlinhos gibi adamların alınmamasının sebebi sizin kendinizi 6+0+4 e göre ayarlamış olmanız.
    dünkü maçta ilk 11de kaç yabancı vardı?
    6 yabancı ile optimum kadro çıkartabiliyor musunuz?
    sizin yüzünüzden,parası olan olmayan her takımın bir kısmı eksik kalıyor.

• ah ah bu taraftar bunları hiç haketmiyor daha doğrusu bu takım bu taraftarı haketmiyor.

aynısı oldu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Yanlış anlama @Sanki Bana Pele bunu sadece senin iyiliğin için yazıyorum.

Amcam çok koyu GS'lıdır. Başarı kisvesi altında takımı aldılar sattılar , arkadan ne dolaplar dönüyo haberimiz yok. SPK neden 2.sermaye arttırımına izin vermedi. 1.ye izin veren adamı neden başbakan müfettişleri inceliyor. Biz körün gözüne parmak basar gibi neden onu yönetici yaptık anlamıyorum, dedi. Futbol futbol olmaktan çıktı başka birşey oldu, dedi. Bizim başkan neden çıkıp benim adıma oyumu AKP'ye verdiğimi iddia ediyor ki anlamıyorum. biri de çıkıp arkadaşım noluyor demedi, dedi.
    Her sene futbol üzerine atışırdık. Kadıköy'deki malum durumdan dolayı 10 yıl önce bu muhabbeti de bıraktık. Üzüldüm ya.

hadi eyvallah!

Niye bu kadar sert çıktın anlamadım? Ben sadece çevremdeki koyu Fenerlilerin bile gözlerindeki parıltının nasıl gittiğini gördüğümü, buna üzüldüğümü belirttim. Bunların hiçbirini en azından kendini bilen, takımını gönülden destekleyen taraftarın haketmediğini söyledim.

• Valla hocam dün kahvede maçı izliyorum fenerliler arasında bazıları iyi arkadaşımdır birisine dedim oğlum size 3 atacaklar falan maç sonu keşke demeseydim dedim cidden üzüldüm ne yalan söyleyim şakası bile kötü geldi o an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

hadi eyvallah!

Niye bu kadar sert çıktın anlamadım? Ben sadece çevremdeki koyu Fenerlilerin bile gözlerindeki parıltının nasıl gittiğini gördüğümü, buna üzüldüğümü belirttim. Bunların hiçbirini en azından kendini bilen, takımını gönülden destekleyen taraftarın haketmediğini söyledim.

herşey sonuç değil kardeşim. Herşeye sonuç gözüyle bakan adamın gözündeki parıltı gider , ben bu takımı bırakıyorum diye konu açar vs vs...

REnk sevgisi değişmez... Eşini değiştirisin , oy verdiğin partiyi değiştirirsin ama tuttuğun takımı değiştirmezsin. Mesele aldığı kötü sonuçlar değil. Championship'de mücadele eden Millwall taraftarı napsın o zaman ya da konferasn ligindeki Kidderminster ?

Hiçbirşeyden haberi olmayan (dayındı sanırım) saha dışında FB'nin ne ile mücadele ettiğinden haberi olmayan birinin parıltısı şahsen beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Koyu taraftarmış :) Daha ilk sırada teslim bayrağını kaldırmış neyin koyusuymuş maalesef anlayamadım...

Ya diyorum ya özünde hikayene de inanmadım zaten... Ne söylemek istiyorsan doğrudan söyle bırak dayını amcanı araya koymayı diye o yüzden söylüyorum. Benim de etrafımda koyu GS'lılar var... Hep vardılar... Her mağlubiyet sonrasında gözlerinin içine bakıp parlıyo mu diye bakmadım... Kalbi atıyor mu diye dinlemedim. Sormadım" var mı la taraftarlığınızda bir sarsıntı vs " diye... Sorsam da hangisi der ki bana "evet şuan taraftarlık birimim 20'den 3'e düştü, diye...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

hadi eyvallah!

herşey sonuç değil kardeşim. Herşeye sonuç gözüyle bakan adamın gözündeki parıltı gider , ben bu takımı bırakıyorum diye konu açar vs vs...

REnk sevgisi değişmez... Eşini değiştirisin , oy verdiğin partiyi değiştirirsin ama tuttuğun takımı değiştirmezsin. Mesele aldığı kötü sonuçlar değil. Championship'de mücadele eden Millwall taraftarı napsın o zaman ya da konferasn ligindeki Kidderminster ?

Hiçbirşeyden haberi olmayan (dayındı sanırım) saha dışında FB'nin ne ile mücadele ettiğinden haberi olmayan birinin parıltısı şahsen beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Koyu taraftarmış :) Daha ilk sırada teslim bayrağını kaldırmış neyin koyusuymuş maalesef anlayamadım...

Ya diyorum ya özünde hikayene de inanmadım zaten... Ne söylemek istiyorsan doğrudan söyle bırak dayını amcanı araya koymayı diye o yüzden söylüyorum. Benim de etrafımda koyu GS'lılar var... Hep vardılar... Her mağlubiyet sonrasında gözlerinin içine bakıp parlıyo mu diye bakmadım... Kalbi atıyor mu diye dinlemedim. Sormadım" var mı la taraftarlığınızda bir sarsıntı vs " diye... Sorsam da hangisi der ki bana "evet şuan taraftarlık birimim 20'den 3'e düştü, diye...

Cok iyiydi, helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İster inanın ister inanmayın. Gecenin 2si olmuş bunu yazarken. Sabah 9da final sınavım olmasına rağmen hiç işim gücüm yok hikaye yazıp sallayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.