Şimdi Ara

Fenerli arkadaşlara...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler güldük, eğlendik, dalga geçtik sizinle ama bir şeyler söylemek istedim. Öncelikle belirteyim takımınızın ne yaptığı zerre kadar beni ilgilendirmiyor. İsterseniz UEFA'yı, CL'yi alın veya küme düşün. Bunlar gerçekten umrumda değil. Neyse konunun özüne dönelim.

Geçtiğimiz günlerde dayımla konuşuyorduk. Kendisi koyu Fenerbahçelidir. Konuşurken evime sırf Fenerbahçe için Lig Tv aldım, formamı, atkımı aldım ama Aziz Yıldırım'ın takıma sürdürdüğü leke yüzünden izleyesim gelmiyor artık dedi. Bizi rezil etti vs. daha bir çok şey söyledi. Kendisiyle küçüklüğümden beri de şaka maksatlı atışırız sürekli. Fakat geçen gün ilk kez atışamadık. Yani içimden gelmedi. Her seferinde futbol konusunda atıştığım adamın gözünde futbol sevgisi sanki gitmiş gibiydi. Fenerbahçe'nin 6.olduğu sezonda dahi gözleri parlayan, bu takım düzelir diyen, beni 00-01 sezonu sonunda zorla Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarına götüren, her fırsatta benimle dalga geçen adamın futbola olan inancı yok olmuş gibiydi. O an düşündüm. Bu adam bile böyle olduysa Fenerbahçe gerçekten kötü durumda dedim. Fenerbahçe'ye değil ama cidden taraftarına acıdım. Acıdım derken yanlış anlaşılmasın. Küçük düşürme amaçlı yazmadım. Sadece ne diyeceğimi bilemediğim için dedim. İçinde bulunduğunuz duruma acıdım. Verdiğiniz paraların karşılığını alamadığınızı gördüğüm için acıdım. Aziz Yıldırım'ın (yaptı veya yapmadı) kulübe sürdüğü lekenin ceremesini siz çektiğiniz için acıdım. Kulübünüzde vizyon sahibi değilde amaçları günlük başarı olan adamlar olduğu için acıdım. Daha bir sürü şey var aklımda aslında ama kelimelere dökemedim şimdilik...

Neyse arkadaşlar siz demek istediğimi anladınız. Konu aşağılama ve tahrik amaçlı değildir. Sadece sizler için yazdım. Umarım yanlış anlamazsınız.

İyi geceler...

• Bu sabah içimde ne bir heyecan var dı ne de başka bir şey.Eskiden hatırlıyorum da,Chelsea maçına 1 hafta kala heyecan başlardı o zamanlar.Konyaspor maçını verdik güldüm,Arsenal maçında golleri yediğimiz anda üzülebildim sadece.3-0 dan sonra arkadaşlarımla maçı bırakıp muhabbet ettik.Umrumda değildi açıkcası.Bugün burda bizi bu hale düşüren insanların hepsini Allah bildiği gibi yapsın.Bugün sabah gittim bir de forma aradım alışveriş merkezinde.Bunun için miydi?
  • gelip geçer bu işler kafanıza takmayın. biz 3 sene önce daha da beter haldeydik, kişiler değişir fb yine ayağa kalkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Bu sabah içimde ne bir heyecan var dı ne de başka bir şey.Eskiden hatırlıyorum da,Chelsea maçına 1 hafta kala heyecan başlardı o zamanlar.Konyaspor maçını verdik güldüm,Arsenal maçında golleri yediğimiz anda üzülebildim sadece.3-0 dan sonra arkadaşlarımla maçı bırakıp muhabbet ettik.Umrumda değildi açıkcası.Bugün burda bizi bu hale düşüren insanların hepsini Allah bildiği gibi yapsın.Bugün sabah gittim bir de forma aradım alışveriş merkezinde.Bunun için miydi?

Valla Faruk söylediklerinin aynısı dayımda, kuzenimde, Fenerli olan herkeste var. Derbiler öncesinde sürekli beni arayan, bu hafta size çakacağız, gömeceğiz diyen adamlar o kadar sıkılmış ki durumdan bırak Fenerbahçe'yi futbol bile konuşmak istemiyorlar.

• Kim ne derse desin, Ersun Yanal takımın sistemini değiştiriyor. Bu zaman sancılı geçecek ve geçiyorda. Şuan için, yapacak birşey yok. Lig'de iyi oyun ve şampiyonluk gelirse dayını ve FB Taraftarını tekrar kazanırlar.

Mevcut yönetimin değişmesi lazım. Aziz yerine, daha aklı selim düşünebilem bir Ali Koç mesala böyle isimlerin başkanlığa aday olması lazım.(derhal)

Dediğim gibi, Ersun Yanal'ın oynattığı sistem Aykut Kocaman'ın oynattığı sistemin tam tersi. Şu zamanlar, sıkıntılı geçecek. Ersun Yanal'da anladı bunu. Tempo ve koşan adam lazım dedi. Alper, Hasan ve Salih gibi isimleri kazandırdıkmı bu sene bizim yararımıza olacak. Birde, bizi kalan tek şey Arsenali Londrada yenmektir. Arsenal'a kolay bir takım olmadığımızı göstermektir. Tıpkı, Arsenalin Bayern Munihe gösterdiği gibi. Tabi bizim yenmemiz daha zor olur. Yedek ağırlıklı çıkmaları lazım.. Şans faktörü vs.. vs...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle adamlara bayılıyorum..olayı dramatize ederek saygı kazanma cabaları vol1
    kimse zorla desteklemiyor arkadaş isteyen destekler isteyen desteklemez. almayın ozaman sizde.. ırkçlık yapan takımın oyuncularıyla, şikeye karısmıs takımın baskanını varken neden destek verip formalarını alıyorsunuz? aziz,emre,volkan gitsin öyle destekelyin sizde...

bu aziz yüzünden nani,farfan,bruma,aliadnan,carlinhos gibi adamları alamadık yerine hamit ve hakan balta gibi oyuncularla takılıyoruz..gram acımıyorum boyle takımın boyle baskanına.
  • Tek bildiğim, biz bunların haketmiyoruz. Zico'lu dönemde 'Chelsea bize 1 atarsa biz 2 atarız' diyebiliyorken, bugün stadyumda 'şimdi acaba hangisi atacak' diye düşünürken buldum kendimi. Yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu sabah içimde ne bir heyecan var dı ne de başka bir şey.Eskiden hatırlıyorum da,Chelsea maçına 1 hafta kala heyecan başlardı o zamanlar.Konyaspor maçını verdik güldüm,Arsenal maçında golleri yediğimiz anda üzülebildim sadece.3-0 dan sonra arkadaşlarımla maçı bırakıp muhabbet ettik.Umrumda değildi açıkcası.Bugün burda bizi bu hale düşüren insanların hepsini Allah bildiği gibi yapsın.Bugün sabah gittim bir de forma aradım alışveriş merkezinde.Bunun için miydi?

aha yalnız degilmisim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

şöyle adamlara bayılıyorum..olayı dramatize ederek saygı kazanma cabaları vol1
    kimse zorla desteklemiyor arkadaş isteyen destekler isteyen desteklemez. almayın ozaman sizde.. ırkçlık yapan takımın oyuncularıyla, şikeye karısmıs takımın baskanını varken neden destek verip formalarını alıyorsunuz? aziz,emre,volkan gitsin öyle destekelyin sizde...

bu aziz yüzünden nani,farfan,bruma,aliadnan,carlinhos gibi adamları alamadık yerine hamit ve hakan balta gibi oyuncularla takılıyoruz..gram acımıyorum boyle takımın boyle baskanına.

Usta Fenerbahçe benim gerçekten zerre umrumda değil. Ben Fenerli arkadaşlara üzüldüm sadece. Diyorum ya en az 15 yıldır her FB-GS konusunda şaka maksatlı atıştığım adamın gözlerindeki isteksizliği gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Usta Fenerbahçe benim gerçekten zerre umrumda değil. Ben Fenerli arkadaşlara üzüldüm sadece. Diyorum ya en az 15 yıldır her FB-GS konusunda şaka maksatlı atıştığım adamın gözlerindeki isteksizliği gördüm.

usta bende diyorum ki bak aziz baskan senelerdir fenerbahçede ve geldiğinden beri fb-gs arası huzursuzluk en cok arttığı dönemler.. hep arkadan iş çeviren adam aziz.. üstüne birde karektersizliği arttıran saha içi oyuncuları başladı.böyle baskan senelerdir varken forma-bilet-ligtv alarak neyi destekliyorlar anlamıyorum..illa fener ise aç netten izle sonra kapat söv..volkan-emre-aziz gibi adamlara para kazandıranlarada yazıklar olsun.

• Biri özetleyebilir mi?
  • quote:

Yav kardeşim inan varya beni aynen anlatmışsın
  • Verilmek istenen mesajın sonuna kadar arkadasındayım
  • Aynı olay babamdada var fenerin her maçında gözü parlayan adam ruh oldu resmen hatta dün maçta sinirinden güldü.Bu ara çok veryansın ediyo 49 yaşında bana takım bıraktırıcak bunlar diye.İyiki sen fenerli olmadın yoksa bizim gibi saçın dökülürdü dedi artık adam nasıl çileden çıktıysa
  • Katılıyorum dün takım gol yediğinde içimden üzülmek bile gelmedi maç bittiğinde sinirden gülüyordum.
  • quote:

sizin para yüzünden alamadığınız adamların suçlusu niye Fenerbahçe oluyor onu anlamadım. Biz mi dedik sol bek almayın diye? Hamit geldiğinde yeri göğü inletiyordunuz real de oynuyor bayernin as adamıydı falan diye. Adamın kofti çıkmasında fenerin suçu nedir anlayamıyorum.

• Chelseayi 2-1 yendikten sonra Bağdat Caddesine falan gitmiştim, rövanşta 2-0 yenilip elendikten sonra resmen dağılmıştım, sanki ağlayacaktım. Ama dün kaybettik, üstteki arkadaşında dediği gibi hiç kimsenin umrunda değildi. Herkes gülüyor, çaresizliğimize mi yoksa artık böyle saçmalıklara alıştığımız için mi umursamıyorum bilmiyorum. Ama eski Fenerbahçeden eser kalmamış. Ruhsuz adamlar topluluğu olmuş takım. Zamanında yürekten oynayan Tuncay, sahada sihirbazlık yapan Alex, kenarda Zico gibi adamlar vardı. Şimdi eser kalmamış.
  • Dünkü maçta adam gibi tezahürat bile yapamadı taraftar. Kendi içinde de bölünmüş taraftarlar siyasi olaylar sağolsun. Nerede o appiahlı tuncaylı fenerbahçe ve taraftarı nerede dünkü fenerbahçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

sizin para yüzünden alamadığınız adamların suçlusu niye Fenerbahçe oluyor onu anlamadım. Biz mi dedik sol bek almayın diye? Hamit geldiğinde yeri göğü inletiyordunuz real de oynuyor bayernin as adamıydı falan diye. Adamın kofti çıkmasında fenerin suçu nedir anlayamıyorum.

yav he he. carlinhos,kolarov,ali adnanı alcaz da kimi kesicez? meloyumu ? muslerayımı? drogbayımı? suclusu fenerin yabancı sınırı desteklemesi. sanki çok iyi türk oyuncuları varmış gibi..bekir irtegun her macta macın hayal kırıklığı seçilen adam...

• Valla bende Amcamla sürekli atışırdım.Ne zaman görüşsek 5 dakika da olsa iki Fener Gs muabbeti çevirirdik. Hep şampiyon olcaz hiç şansınız yok derdi ( istisnasız ) İlk defa Fenerden hiç bir şey olmaz dedi Çok şaşırdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.