Şimdi Ara

Galatasaraylılar bundan sonra kardeşimdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun be size yarın ilk bileklik alacam

• E siz zaten kardeştiniz ki ? Hatırlamıyor musun kupa sizin lig bizim sezonlarını,2005 doğumlu musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

E siz zaten kardeştiniz ki ? Hatırlamıyor musun kupa sizin lig bizim sezonlarını,2005 doğumlu musun ?

fenerede uefa kupasını bıraktık işte
  • Beşiktaşın her zaman severim,
    bu maç ertelendiğinde Aziz in tarih tayin etmeye çalıştığını görünce burada bi başlık açmıştım, Beşiktaşı tebrik ederim Şampiyonsunuz diye, demiş ve gerekçelerimi daha doğrusu bir Galatasaray lı olarak yaşadığımız tecrubeleri aktarmıştım, buyurun işte inşAllah bu yıl Şampiyon olacaksınız.. tabi rehavete ve sitrese girmek yok..
  • Aynı ligde aynı maçlara çıkanlar için kardeşlik 1 hafta sürer maksimum. Yarın ilk işin olsun bileklik almak sarkarsa iş değişmeye başlar.
  • Gsli olarak beşiktaş a orta açtık e hadi golü atın artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasaraylıları severim artık 5 yıl bizi desteklesinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah
  • GS zaten geçmişten beri BJK yi bir ağabey, bir baba şefkatiyle koruyup kollamıştır, yeni bir şey değil yani

• bu adamlar 2 derbidede aldıkları 1 puana şükretsin hakemlere hediyeler versin bu maç ofsayt gerekçesiyle golümüz sayılmadı kadınköydede 1 gol ofsayttan yedik.
  • Aga bırakın bu ayakları diyesim geliyor, Fenerbahçe yada Galatasaray hangisi yarıştan koptuysa Beşiktaş onunla dost arkadaş olmuyor mu ?

Hatırlayın daha 1 2 sezon önce kardeş takım boyutuna gelmedi mi bu arkadaşlar ? Bugün bizimle çıkarları var ve bizimde onlarla,

Seneye biz yarışta olalım Fener kopsun, aynısını yine onlarla olur. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Aga bırakın bu ayakları diyesim geliyor, Fenerbahçe yada Galatasaray hangisi yarıştan koptuysa Beşiktaş onunla dost arkadaş olmuyor mu ?

Hatırlayın daha 1 2 sezon önce kardeş takım boyutuna gelmedi mi bu arkadaşlar ? Bugün bizimle çıkarları var ve bizimde onlarla,

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Aga bırakın bu ayakları diyesim geliyor, Fenerbahçe yada Galatasaray hangisi yarıştan koptuysa Beşiktaş onunla dost arkadaş olmuyor mu ?

Eee benim söylediğimle ters düşen nokta ney ki ? :) Biz yarışta değiliz, rakibimiz fener ile yarışta iseniz sizi destekleyeceğiz tabi :)

Sizde bizi destekliyorsunuz ki fenere çembe takalım, fakat ben daha hiç Galatasaray ile Fenerbahçe'yi bu konuda dostluk yaptığını görmedim.

Demek istediğim hep dostluk kuran kurulan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray birbirlerine rakip sürekli

• Galatasaray bugün çok kötü oynadı. Sabaha kadar gol atamazdı Fenere. Minnettar olmak çok anlamsız çünkü ezeli rakipleri 4. Yıldızı takmasın diye bugün biraz çabaladılar. Bizim kara kaşımız kara gözümüz için değil. Beşiktaş'lı adamın Beşiktaş'lıdan başka dostu yok anlayın şunu artık. Bizim takımımız zor durumdayken 'para komidinin üzerinde' diye pankart açan taraftarın takımına 1 bileklik almak, 1 tl yollamak Beşiktaş' a ihanettir. Git Kartal Yuvası' ndan bi anahtarlık al o paraya.

• yav siz herkesin benim takım olmayacaksa onlar olsun dediği takımsınız kimsenin umrunda değilsiniz neyin kafası bu
  • Beşiktaş'ın Beşiktaş'tan başka dostu yoktur.

• Kendi itibarlari için oynadılar çok saçma bizim için oynamislar filan daha bizlede oynayacaklar sanki yatacaklarmi bizi de yenmek isteyecekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hic oyle degil beter olsunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

yav siz herkesin benim takım olmayacaksa onlar olsun dediği takımsınız kimsenin umrunda değilsiniz neyin kafası bu

• Bjk macindan sonra acaydin konuyu keske trabzon maci gibi bir mac olur sonra yine kufurler vs. Havada ucusur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.