Şimdi Ara

Galatasaraylılar bundan sonra kardeşimdir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 1990 dan beri ligimizi takip ederim, elbette gs-bjk yarışında herkes kendi safında olacaktır, ancak böyle durumlarda bizim gönlümüzün bjk den yana olması, aksi durumda da bjk yada ts taraftarının çoğunlukla fener olacağına gs şampiyon olsun demesi fenerin kıskanılması olarak gösterilemez, tabi onlar kendini böyle avutacaktır, o ayrı..
    meseleninin özü nedir? ;
    fenerin her dönem para, şike, hakem rakiplerine saygısızlık gibi sportif olmayan gayri ahlaki tavırları ile insanların nefretini celbetmiş olmasıdır, genel anlamda yöneticilerinden futbolcusuna kadar hatta şımarık taraftarına kadar camia olarak bilerek yada bilmeyerek bu olumsuz tabloyu el birliği ile oluşturmuşlardır,
    biz 2000 den önce bitime 4 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettiğimizde ali dürüst rakiplere saygısızlık olur gerekçesiyle ali sami yende son hafta hariç kutlama yapılmayacağını duyurmuştu,
    fener taraftarı ise buraya şampiyonluğu kaybettikleri son maçta bile şampiyon olduklarını sanınca ilk işleri timsah yürüyüşü yaparak rakipleriyle dalga geçmeyi akletmişlerdi..
    yada şike ile aldıkları kupayla övünen, hakkını arayan ts taraftarı ile ağlıyorlar diye yüzsüzce dalga geçen yine bunlar..
    Allah ın adaleti şaşamaz, inşAllah bu yıl şampiyon beşiktaş, bizde kutlayacağız doya doya

Galatasaraylılar bundan sonra kardeşimdir

• buda son olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Aga bırakın bu ayakları diyesim geliyor, Fenerbahçe yada Galatasaray hangisi yarıştan koptuysa Beşiktaş onunla dost arkadaş olmuyor mu ?

Hatırlayın daha 1 2 sezon önce kardeş takım boyutuna gelmedi mi bu arkadaşlar ? Bugün bizimle çıkarları var ve bizimde onlarla,

Seneye biz yarışta olalım Fener kopsun, aynısını yine onlarla olur. :)

Eee benim söylediğimle ters düşen nokta ney ki ? :) Biz yarışta değiliz, rakibimiz fener ile yarışta iseniz sizi destekleyeceğiz tabi :)

Sizde bizi destekliyorsunuz ki fenere çembe takalım, fakat ben daha hiç Galatasaray ile Fenerbahçe'yi bu konuda dostluk yaptığını görmedim.

Demek istediğim hep dostluk kuran kurulan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray birbirlerine rakip sürekli

doğru abi sonuna kadar haklısın bir şey demedim zaten

• biz tek siz hepiniz. hadi bakalım gençler anca yetersiniz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

biz tek siz hepiniz. hadi bakalım gençler anca yetersiniz zaten.

• Zaten ya Fenerbahçe'lisindir, yada Fenerbahçe düşmanı. 17 takım birlik olsa ne yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerlilerin biz tek siz hepiniz demesi yokmu 15 takım deilmiydi şike sürecinde fb küme düşmesin diyen koskoca şikeyi akladılar bu ülkede bundan büyük torpil olmaz hala tekiz ayakları
  • Zamanında gs beşiktaşın şampiyonlarını çalmıştır eğer beşiktaş 4.yıldızı takamadıysa gsnin arka planda yaptıkları oyunlar yüzündendir kardeş olduk açıklaması bana komijk geliyor

• ne yani derbide yatacak mıydı adamlar?

Hani her gs şampiyonluğunda önlerini açtığınız gibi mi yapsalardı?

Önümüzdeki sene gs yarışın içinde olursa muhtemelen 2 maçta da yenilirsiniz gs'ye o zaman da gider bileklik alırsın. Hatta forma da alırsın sen.

• bir galatasaraylı olarak bu konuya katılmıyorum. bunlar şampiyon olacağına fenerbahçe olsun. hasan kabzenin golünden sonra cordobaya yaptığınız ve sonrasında ki bize karşı tavırlarınız. son 3 senedir yaptığınız haddinden fazla azıtmalarınızı, fbjk kardeşliğinizi unutmayacağım gördüğüm yerdede unutturmayacağım. siz öyle bir taraftarsınızki o sene kim şampiyonsa onunla düşmansınız. geçiniz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverArrows

Zaten ya Fenerbahçe'lisindir, yada Fenerbahçe düşmanı. 17 takım birlik olsa ne yazar.

Tabi tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Zamanında gs beşiktaşın şampiyonlarını çalmıştır eğer beşiktaş 4.yıldızı takamadıysa gsnin arka planda yaptıkları oyunlar yüzündendir kardeş olduk açıklaması bana komijk geliyor

Ne 4u biz olmasaydik Bjk suan 38 yildizliydi

• Kardeşlik gibi birşey söz konusu olamaz. Potada olacak herkes kin kusar birbirine bu arada.

• Acıdım böyle düşünen taraftarlara Galatasaray dediğiniz takım rakiplerinin zayıflıklarından beslenen menfaati için her yolu mübah gören düştüğünüzde ilk tekmeyi vuracak takımdır. Ne çabuk unuttunuz para komidinin üstünde deyip dalga geçenleri her fırsatta sizi aşağılayanları? 2011 sezonunda tepetaklak düşüşe geçtiklerinde can havliyle Fenerbahçe'yi aşağıyı çekmeye çalışıp menfaat sağladıklarını unuttunuz mu?
  • Gs'nin en kötü en rezil döneminde bile 2 maçtada ezildiği halde yenilmemesine saygımı duymak lazım yoksa şansmı cidden acayip bir olay
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Acıdım böyle düşünen taraftarlara Galatasaray dediğiniz takım rakiplerinin zayıflıklarından beslenen menfaati için her yolu mübah gören düştüğünüzde ilk tekmeyi vuracak takımdır. Ne çabuk unuttunuz para komidinin üstünde deyip dalga geçenleri her fırsatta sizi aşağılayanları? 2011 sezonunda tepetaklak düşüşe geçtiklerinde can havliyle Fenerbahçe'yi aşağıyı çekmeye çalışıp menfaat sağladıklarını unuttunuz mu?

''menfaati için her yolu mübah gören'' 3 Temmuz diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmanr+

quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Acıdım böyle düşünen taraftarlara Galatasaray dediğiniz takım rakiplerinin zayıflıklarından beslenen menfaati için her yolu mübah gören düştüğünüzde ilk tekmeyi vuracak takımdır. Ne çabuk unuttunuz para komidinin üstünde deyip dalga geçenleri her fırsatta sizi aşağılayanları? 2011 sezonunda tepetaklak düşüşe geçtiklerinde can havliyle Fenerbahçe'yi aşağıyı çekmeye çalışıp menfaat sağladıklarını unuttunuz mu?

''menfaati için her yolu mübah gören'' 3 Temmuz diyorum.

Ben de 3 temmuzdan federasyonda görevli iken kuyumuzu kazan Galatasaraylı yöneticilerden bahsediyordum zaten

• Süleyman Seba'nın şerefli ikincilikler sözü GS yüzünden söylenmiştir. Bilmeyenlere duyrulur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.