Şimdi Ara

Fenerlilere gore teşvik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Çünkü Karabükün öyle bir şansı yoktu önünde geçmesi gereken 3 takım vardı bjkde bunlardan biriydi ve ikili averaj bjkde idi

Gs ile karabük olayı benzer değil karşılaştırmak anlamsız

he çamur atmak derken onu siz daha iyi yapıyorsunuz

Bursa neden bu kadar istekliydi
    Rıza niye bu kadar kastı
    Eren Teşvik aldı
    Her hafta açılan hakem bizi doğrayacak konusu

vs vs

Karabükspor o sene Avrupa Kupalarına katılım hakkı kazandı Karabük o sene zaten ne demek aynı değil. Aynı olmayan tek şey işinize gelip gelmemesi. Somut bir olaydan bahsediyorum hala adam Beşiktaş diyor. Trabzon Karabük olunca teşvik Galatasaray Fenerbahçe olunca Avrupaya katılma çabası

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Evet o eren nedense Gs maçında o kadar koşmadı seneye Fb formasıyla görürürz kendisini Sakatım diye maça çıkmayan Emenike'yi gördümüz gibi.
  • brandnew kullanıcısına yanıt
    Twitter hesabın falan var mı? takibe alalım. Bayağı komiksin.
  • Salla babam salla Waterman'mış.Waterman o zaman Hollanda'da oynuyordu.Tomiç o senin dediğin.Sen herkesi kendi takımın mı sanıyorsun ? Karabükspor bizim ezeli rakibimiz mi de Gs-Bjk derbisiyle bir tutuyorsun ? Derbi maçlarda gayet olur böyle şeyler,sonuçta kupa finali hariç Gs'nin tutunacağı son daldı bu maç.İsterse lig sonuncusu küme düşmeyi garantilesin,derbilerde en azından 1 puanı almak ister takımlar.Tabi sen nereden bileceksin ki derbi mücadelesini.Sizi içerde dışarda gelen geçen tokatlıyor derbi olunca.Bakma sen hakemle Fener'i,lig 6.sı Gs'yi yendiğine
  • Galatasaray bünyesindeki bir insanın (oyuncu, başkan, malzemeci vs.) Fenerbahçe'den teşvik primi aldığını mı konuşuyoruz şu anda ?

Senden benden önce Galatasaray taraftarı ayaklanır.
  • Tabi her derbi maçta 1-0 mağlup takım kalecisi gol atmaya gider zaten kaç tane örnek gösterebilirsin merak ettim, ayrıca bir takımın yenilmemek için gol araması için ezeli rekabet olması lazım yani Anadolu takımları 1-0 mağlupken yatmalı gol aramaya hakkı yok. Gol ararsa teşvik fb lehine derbide gol ararsa ezeli rekabet. Ayrıca saçmalamakta sınır tanımıyosun ne oldu çok mu kızdın ilk cümlede ezeli rekabet gol aramak ister ikinci cümlede sen ne anlarsın derbiden böyle kıvranmalarınız çok zevkli. Kalecinin kim olduğu da önemli değil ha A ha B 5 yıl geçmiş aradan konu kalecinin kim olduğu değil Fb lilerin işine geldimi kaleci açıldı teşvik işine geldimi ezeli rekabet demesi. Bakalım Gs haftaya Akhisar maçında ne oynayacak 5. olmak için Muslere Açılacak mı son dakika da.

• equando kullanıcısına yanıt
    yok onu tartışmıyoruz ilk mesajda açık açık belirttim Karabükspora Trabzonspora atılan iftirayı konuşuyoruz. Fb taraftarının kaleci açıldi teşvik demesini konuşuyoruz. Maçtan önce Fb Gs Başkanlarının aynı mekanda olmasını konuşuyoruz. Aynı durum Bjk Gs arasında olunca Fb taraftarının 17 vs 1 ağlamalarını konuşuyoruz. Sürekli yarattığınız yalan algıları konuşuyoruz.
  • anlamadım şimdi Gs'ye teşvik primi mi göndermişiz biz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.