Şimdi Ara

Fenine Güvenenler Gelsin Sağlam 2 soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: okuyanadam

quote:

Orijinalden alıntı: peykk

yanlışın orda zaten basıncın artması kaynamayı kolaylaştırır yani bunu şöyle düşün basıncın artması kaynama noktasını düşürür ve daha kolay kaynar

hocam şöyle düşün düdüklü tencerede temel prensip basıncı artırıp suyun kaynama noktasını yükseltmek

Dostum düdüklü tencerede olay farklı. Düdüklüde Kaynama noktası yükseltilerek yemek daha geç ve iyi pişmesi sağlanır. Yanlış bilgi vermeyelim. Yani basınc artarsa kn artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tigrerra

quote:

quote:

yanlışın orda zaten basıncın artması kaynamayı kolaylaştırır yani bunu şöyle düşün basıncın artması kaynama noktasını düşürür ve daha kolay kaynar

hocam şöyle düşün düdüklü tencerede temel prensip basıncı artırıp suyun kaynama noktasını yükseltmek

Dostum düdüklü tencerede olay farklı. Düdüklüde Kaynama noktası yükseltilerek yemek daha geç ve iyi pişmesi sağlanır. Yanlış bilgi vermeyelim. Yani basınc artarsa kn artar

Dostum devamını getirmemiştim de sonrası anlaşılır zaten
    su kaynama nok yukselt ---> yemek daha geç pişsin . Sorun yok yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tigrerra

quote:

quote:

Dostum devamını getirmemiştim de sonrası anlaşılır zaten
    su kaynama nok yukselt ---> yemek daha geç pişsin . Sorun yok yani

Senden onceki kişiye dedim yanlış alıntılamışım kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.