Şimdi Ara

ferentus & herrcot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw ben baya bi öncden herrcot cok dandik ferentusla hiç alakası yok bosuna oynamayın diye bir sürü konu görmüştüm . yane o konulara da herkes aynı sey iyazıyodu . cok igrenc hic alakası yok .

ferentus benim oynadıgım ilk online oyun. ve en sevdigim oyundan biri . yane o oyunla ilgili bir sürü anım olmustu . eger ferentus tekrar acılırsa cok sevinirim. her neyse acılmıycak diye biliyorum. onun yeirne herrcot acılmıs. peki bu oyunla iglili görüşleriniz nedir . sevdinizmi bu oyunu. ferentusla aynımı . farklılıkları cokmu. sslerden anladıgım kadarıyla aynı gibi . fakat almancaymıs heralde. ingilizce patchi yaparız o sorun deildfeç oyun farklımı onu soruyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanmısbozuka -- 16 Eylül 2007; 14:29:59 >

• herrcot son cikan ferentus II gibi hosuna giderse oynayabilirsin.. Ama eski ferentusun tadini vermiyor.Xiones die korede oynuyor fanatikleri ferentusu o da korece
  • Kota sıfırlansın da bende indiricem Herrcot Ferentus çok hoşuma giderdi
  • Ferentus / Herrcot felan açıldı mı ?
  • https://fhxrestoration.com/ ferentus geri geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justice4ewer -- 14 Ağustos 2020; 0:33:37 >
  • Justice4ewer J kullanıcısına yanıt
    bir kaç yıl önce de burayı takip etmiştim sonunda yaklaşmışlar açılışa sanırım. teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiberdono

bir kaç yıl önce de burayı takip etmiştim sonunda yaklaşmışlar açılışa sanırım. teşekkür ederim bilgilendirme için.
    discord adresi var bazı hafta sonları açılıyor
    discord
    Join the FHX Discord Server!
    https://discord.com/invite/kpv5KJF
    buradan katılıp takip edebilirsiniz amacım eski oyunculara ulaşmak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justice4ewer -- 30 Ağustos 2020; 0:36:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Professioalko VeV PK PVP
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.