Şimdi Ara

Ferit Şahenk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kafa yapınızı değiştirin, kurumsallaşın diyoruz aziz için.. Sonra bakıyorum taraftarda da iş yok ki, paralı başkan diye bir şey mi kaldı artık. Unutun artık para veren başkanları. Onlar Anzhi mahaçkale gibi kulubü satın alan takımlarda var. Türkiyede başkan cebinden para veriyor, kulüp başkana borçlanıyor.. Sonra bunu bir koz kullanarak başkanlığını devam ettiriyor, ileride zamanı gelincede faiziyle geri alıyor.
    Y.Demirören gibi
  • Şu sığ anlayışınızdan bir vazgeçseniz iyi olur. Fenerbahçenin başkanı kim olsun sorularına herkes en zengin iş adamlarını yazıyor tamam maddiyat önemlide karakterde önemli. Sen sadece türkiyenin en zengin iş adamı diye Ferit Şahenki istiyorsan burada bir sıkıntı var demektir.
  • sow u fenerbahçeye getiren adam, para var ama sırf işleri ve parası için akp hükümetiyle iyi geçinmeye çalışıyor.
  • Ferit Şahenk' in AKP hükümetiyle arası iyi diye, neden istenmiyor anlamış değilim. Size ne arkadaş, ister AKP olur, ister CHP olur... Bana Fenerbahçe' ye fayda sağlayacak adam lazım. Birde şunu anlamış değilim. Bu adama bir yandan hükümetle çok yakın diyorlar, diğer yandan Aziz' in yalakası diyorlar. Aziz' in yalakası bir adamın hükümetle ne alakası olabilir. Ya da hükümetle iyi olan birinin Aziz ile ne işi olabilir. Bu işleri geçiniz. Adam yurtdışında da tanınıyor. Lobisi yüksek. Ferit Şahenk veya Sadettin Saran gelsin. En iyileri bunlar bence...
  • Ünal Aysal gibi siyasetle adı neredeyse hiç geçmeyen bir adam gelsin Teknik direktörünü kuklası yapacak değil Teknik direktörünü öyle seçsinki yıldız transferi yaparken oyuncuyu iyi tartan "bu bize gelirse oh paramı alıyorum hadi ben gece kulübüne" kafasında olmayan bir teknik direktör getirsin ve sadece ekonomiye baksın başkanların işi kulübün finansını en yükseğe taşımak ve sportif başarının gelmesi için temel olan ELEMANLARI getirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Ferit Şahenk' in AKP hükümetiyle arası iyi diye, neden istenmiyor anlamış değilim. Size ne arkadaş, ister AKP olur, ister CHP olur... Bana Fenerbahçe' ye fayda sağlayacak adam lazım. Birde şunu anlamış değilim. Bu adama bir yandan hükümetle çok yakın diyorlar, diğer yandan Aziz' in yalakası diyorlar. Aziz' in yalakası bir adamın hükümetle ne alakası olabilir. Ya da hükümetle iyi olan birinin Aziz ile ne işi olabilir. Bu işleri geçiniz. Adam yurtdışında da tanınıyor. Lobisi yüksek. Ferit Şahenk veya Sadettin Saran gelsin. En iyileri bunlar bence...

hocam ali koç'u neden istemyorsun?
  • Ferit Şahenk veya Sadettin Saran gelmeli bencede. Siyasi kimliklerini bilemem bunları bi kenara bırakacaklar fenerbahçede iken.
    Ferit Şahenk doğuş grubunun sahibi diye biliyorum net 3milyar dolar serveti var adamın kulübü kalkındırabilir diye dusunuyorum, keza sadettin saran da öyle o kadar parası olmamasına karşın yine bişeyler var.
  • Sadettin Saran 1 numaralı adayım. Ferit Şahenk'i de iktidara yakın, siyasetle iç içe diye istemeyenler, Ali Koç'un başkan olmasını istiyor. Bu da ayrı bir gariplik.
  • Umurumda değil nereye yakın nereye uzak olduğu. Ünal Aysal da 20 milyon GS taraftarı AKP'ye oy verdi dedi kötü başkan mı şimdi? Ben kendisinin başkan olmasını isterim.
  • Koç gibi adamlarınız varken, damat ferit gibi adamlarla uğraşmayın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Ferit Şahenk' in AKP hükümetiyle arası iyi diye, neden istenmiyor anlamış değilim. Size ne arkadaş, ister AKP olur, ister CHP olur... Bana Fenerbahçe' ye fayda sağlayacak adam lazım. Birde şunu anlamış değilim. Bu adama bir yandan hükümetle çok yakın diyorlar, diğer yandan Aziz' in yalakası diyorlar. Aziz' in yalakası bir adamın hükümetle ne alakası olabilir. Ya da hükümetle iyi olan birinin Aziz ile ne işi olabilir. Bu işleri geçiniz. Adam yurtdışında da tanınıyor. Lobisi yüksek. Ferit Şahenk veya Sadettin Saran gelsin. En iyileri bunlar bence...

hocam ali koç'u neden istemyorsun?

Ali Koç, Aziz' in yönetimindeydi, kararları, vizyonu falan ondan farklı olmayacaktır bence. Aziz' in eli hep Ali Koç' un üzerinde olacaktır. Aziz' e muhalefet birinin gelmesi lazım ki vizyonumuz tamamen değişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Sadettin Saran.

Bu adam Fenerbahçe'yi şahlandırır gibi bir izlenim veriyor. Kültürlü, bilgili ve başarılı Ünal Aysal gibi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.