Şimdi Ara

Fernandao'nun bu hareketine kaç maç ceza verilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu harekete dans diyen bile çıktı, geçen hafta Brezilya'da Bahia maçında sahadaki iki takım oyuncularının neredeyse yarısı kırmızı kart gördü aynı bu hareketin başlattığı olaylar yüzünden, dans olsa herhalde Brezilya'da bile bu kadar sinirlenmezlerdi... 1 maç verir geçer TFF en fazla ama orada seyirci sahaya girse bunun hesabını kim verecekti? Bu gibi direk seyirciyi tahrik amaçlı hareketlere caydırıcı ceza vermezsen çıkacak olayların önünü alamazsın, sorumluluğunu taşıyamazsın TFF...

• aynı gol sevinci olaylar çıkmış. fernandao ya burdan gördü yada brezilyaya özgü bir durum. işin ilginç yanı kavgaya ilk gelen kaleci o gol sevincini görmüyor
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    kural ofsayt diyor teknoloji ofsayt diyor sen demiyorsan köyüne dön bence.
  • Rock.n.Rolla kullanıcısına yanıt
    Şu bölüme girmiyorum uzun zamandır. Girdiğime pişman ettin. Egonu tatmin ettin mi bari? Trolcan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Şu bölüme girmiyorum uzun zamandır. Girdiğime pişman ettin. Egonu tatmin ettin mi bari? Trolcan

kaleci açılmış

vida da fernando'dan (yani fbnin son adamından) geride olduğu için kaleciye bakılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimyasal hadım uygulanmalı
  • En az 5 maç vermeli yoksa başkasıda başka bi hareket yapar ortalık karışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gili trawangan

aga bu kadar terbiyesizlik olmaz, bu hareket yüzünden beşiktaş takımının tüm yedek kadrosu en az 6 maç ceza almalı !

ne yaratıcı ne güzel laf sokma off
    hocası hakeme o.... dediği için ceza almamış
    ozzy 150 milyon len ile lens talisca orta parmak harektleri yüzünden toplam 1 maç ceza almış
    hala hakem diye ağlıyo adam.

Bjk taraftarı nazi olsa yahudiler neden yargılanmıyo diye ağlarlardı herhalde ben bu kadar ilginç(bunun yerine daha güzel bir kelime var ama ceza yiyoruz sonra) bir camia görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Bu harekete dans diyen bile çıktı, geçen hafta Brezilya'da Bahia maçında sahadaki iki takım oyuncularının neredeyse yarısı kırmızı kart gördü aynı bu hareketin başlattığı olaylar yüzünden, dans olsa herhalde Brezilya'da bile bu kadar sinirlenmezlerdi... 1 maç verir geçer TFF en fazla ama orada seyirci sahaya girse bunun hesabını kim verecekti? Bu gibi direk seyirciyi tahrik amaçlı hareketlere caydırıcı ceza vermezsen çıkacak olayların önünü alamazsın, sorumluluğunu taşıyamazsın TFF...

tff bu ülkenin en arsız kurumlarından biri.bugüne kadar hiçbir olumsuzlukta sorumluluk üstlenmediler, tüpçü zaten hayatı başarısızlıklarla geçmiş birisi.her maç taraftar sahaya girsin futbolcuyu bıçaklasın kovulmadığı sürece ona koymaz.hukuksuzluklarına yolsuzluklarına değinmiyorum bile.

• En azindan PFDK ya sevk edildi ordan cezasiz donmez. Yahu demiym diyorumda bu fenerde oynamak icin karakteri dusuk olma kurali mi var. Tum derbilerde olay cikarma cabasi hakemleri atayip kendine gore yonettirme cabasi fln. Iste boyle yapiyosun sonra ne sampiyonluk var ne sampiyonlar ligine aliyolar. Hadi bizim lig gormezden geliyor ama bak sampiyonlar ligi ne diyor.

Bu enerjilerini futbol oynamaya harcasalar zaten sampiyon olurlar Fener buyuk takim. Aziz Yildirimin gidisine ben sevinirim Ali Koc gibi futbol dusunen adam gelsin. Turk futbolu boyle gelisir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

En azindan PFDK ya sevk edildi ordan cezasiz donmez. Yahu demiym diyorumda bu fenerde oynamak icin karakteri dusuk olma kurali mi var. Tum derbilerde olay cikarma cabasi hakemleri atayip kendine gore yonettirme cabasi fln. Iste boyle yapiyosun sonra ne sampiyonluk var ne sampiyonlar ligine aliyolar. Hadi bizim lig gormezden geliyor ama bak sampiyonlar ligi ne diyor.

Bu enerjilerini futbol oynamaya harcasalar zaten sampiyon olurlar Fener buyuk takim. Aziz Yildirimin gidisine ben sevinirim Ali Koc gibi futbol dusunen adam gelsin. Turk futbolu boyle gelisir.

Dönerse şaşırma çünkü Melo PFDK'dan cezasız dönmüştü benzer bir hareket yüzünden sevk edilip...
  • Bu kadar olmaz ya müebbet versinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl derbide Volkan'a orta parmak gösteren Talisca ve ligin belki de en efendi oyuncusu Kjaer'nın üstüne saldıran Şenol Güneş Karabükspor'u temsil ediyor zaten. Dön de kendine bak. Olay çıkaran da hep sizin takım oluyor, geriliyor yeniliyorsunuz. Olay çıkarmadığınız bi son maçtı. Mağdur olduğunuz kupa maçında Oğuzhan'ın ortamı gerişini görmez Fener'e suç atarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 28 Şubat 2018; 15:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Geçen yıl derbide Volkan'a orta parmak gösteren Talisca ve ligin belki de en efendi oyuncusu Kjaer'nın üstüne saldıran Şenol Güneş Karabükspor'u temsil ediyor zaten. Dön de kendine bak. Olay çıkaran da hep sizin takım oluyor, geriliyor yeniliyorsunuz. Olay çıkarmadığınız bi son maçtı. Mağdur olduğunuz kupa maçında Oğuzhan'ın ortamı gerişini görmez Fener'e suç atarsınız.

Sunlari gercekten kalpten inanarak yaziyorsan Allah acil sifalar versin sen haklisin deyip konuyu kapatiyorum.
  • quote:

En azindan PFDK ya sevk edildi ordan cezasiz donmez. Yahu demiym diyorumda bu fenerde oynamak icin karakteri dusuk olma kurali mi var. Tum derbilerde olay cikarma cabasi hakemleri atayip kendine gore yonettirme cabasi fln. Iste boyle yapiyosun sonra ne sampiyonluk var ne sampiyonlar ligine aliyolar. Hadi bizim lig gormezden geliyor ama bak sampiyonlar ligi ne diyor.

Bunu diyip şuan bjkde oynayan eski fblilere de laf ettiğinin farkında değil herhalde arkadaş aynen fenerde oynamak için karakter düşük olmalı
    bjkde oynamak için karaktersiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Sunlari gercekten kalpten inanarak yaziyorsan Allah acil sifalar versin sen haklisin deyip konuyu kapatiyorum.

İlginçtir aynı şeyi senin hakkında düşündüğüm için kendime sorumluluk bilip, uyarmıştım. Her yerde kayıtlı maçlar. Arayıp, izleyebilirsin.

• 2 maç verildi ben 3 maç bekliyodum ilginç.
  • 2 maç

• az vermişler hayret

• Allah cezanı versin PFDK...Bu kadar az verilir mi be !

Fernandao ya 10, Topal a 20 , Atıf a 18 maç filan verinde kurtulalım...Ama 2 maçta iyidir hiç yoktan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.