Şimdi Ara

Ferrari çalışanlarının Ferrari alması yasak! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya'nın en klas ve elit spor araç markası.

Cidden Ferrari bambaşka bir yerde, rakipleri iyi olsa da, Ferrari gerçekten başka türlü bir marka.
  • Uyuşturucu baronlarının altındaki ferrarileri kim satmış
  • Donanımhaber üyelerinin referanslı link paylaşmaları da yasak mesela. Öncelikle yöneticiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam buraya gelmiş koskoca Ferrari için diyor ki "kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar"

Valla bu türk insanının medeni cesaretine hayranım

• FERRARI alamıyorsanız PASTA yiyin
  • insan tasarımı ve yapımı olan teneke parçasını insandan üstün tutuyorlar, birazda reklam kokan hareketler sanırım...

• Reklam, reklam, reklam.

Ferrari'nin üretim kalitesizliğini herkes biliyor artık. Sadece PR çalışmalarından, reklamlardan ibaret bir firma.

Kalitesizlik dedim ya bazı vatandaşlar atlayacak "ömö sönön cösörötön cök yö..." diye. Şimdiden cevabımı veriyorum bak, boşa alıntılamasınlar; Ulen ben demedim ki sürüş dinamiği kötü, demedim ki hissiyatı felaket. Bunları bilmek için koltuğuna oturmak lazım aracın. Kalitesiz üretimden bahsediyorum, yol otomobili olarak sorunları olmasından bahsediyorum, pist dışında en ufak taştan arabanın altının delinmesinden, kırıklar oluşmasından bahsediyorum.

Top Gear'daki ferrari ile ilgili tüm bölümlerde aracın kaportasında ciddi hasarlar vardı. İspanya'ya gittikleri bölümde, çamurluk bildiğiniz erimiş gibiydi.

Reklam reklam reklam özetle.

Ferrari'nin kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasından dem vuran arkadaşı alıntılayıp ezmeye çalışmış biri de. Ya arkadaşım, Ferrari'nin sayısız alternatifi var, İstanbul'da "bıdı bıdı motors" yazan yerden gidip alabiliyorsun paran varsa. Gereksiz olmuş yani.

Ben bak yazayım bir kaç alternatif:
    Bugatti
    Koenigsegg (Yazımını düzeltin yanlış büyük ihtimalle hiç doğru yazamadım)
    McLaren (Özellikle P1 müthiş olmuş)
    Audi (Şaşırmayın R8 V10den bahsediyorum)
    Lamborghini
    Aston Martin (Yeni araç ne öyle ya)

He şimdi kalkıp burda Ferrari kırmızından başka birşey bilmeyen adamlar gelip laf yetiştirmesin. Çok pis kalp kırarım. Bilgisi olan adam gibi seviyeli tartışacak varsa saatlerce tartışırım.

Boş yapmaya gerek yok, Ferrari'den çok daha iyi bir sürü firma var. Ferrari nerde üretiliyor sanıyorsunuz? Kimin fabrikasında önce bunu söyleyin.

• Almayın olsun bitsin

• Kendi çalışanları da sonuçta müşteri olmuyor mu? Allah Allah? Yani adam Ferrariden çıkıp fiat'a gitse alabilecek mi? Not:Sonuçta iki firmada aynı şirketin.

• Konudaki mesajları okudum.

Ve bir kez daha anladım ki;

Biz sittin sene 3. Dünya ülkesi olmaktan kurtulamayız bu zihniyetle.....

• Olaya türkiyeden bakınca absürd bir durummuş gibi gözüküyor, başlığı okuyunca ilk aklıma gelen sıradan bir çalışan nasıl ferrari alabilir zaten, saçma bir uygulama dedim ama hemen uyandım. Ordaki fiyatlara ve aldıkları maaşlara göre çok zor değil diye düşündüm. Kemerleri sıkar, sağdan soldan borç harç bulur alınabilir. Burda sıradan insan için bu mümkün mü? Değil. Tofaş işçisi zor bela egea alabilir burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

quote:

Orijinalden alıntı: seglopsi

yıllar önceki komik ferrari hikayesi aklıma hep bu olay geliyor. 2 gün felan konuşulmuştu haber bültenlerinde

http://arsiv.sabah.com.tr/2004/07/18/dun101.html

Ben bunu yarı efsane zannediyordum, gerçekmiş

Kolpa haber.

Ferrari Prins'i bombalasın o zaman da görelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyle bir yasak olamaz bir mali satisa cikardigin anda artik satistan kacamazsin en azindan ulkemizde boyle .. ayrica ferrarinin motor omru 80 bin km diye birsey okumustum.ne derece dogru bilmiyorum zaten sevmedigim bir marka italyan araci iste..

• stompanato kullanıcısına yanıt
    2. el diye birşey var.

• pranis kullanıcısına yanıt
    vay be bizde de rüya gibi.

• Demek ki çalışanları Ferrari alabilecek kadar zenginler. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: N20

quote:

Orijinalden alıntı: senged

Parası varsa gider 2.el alır. Bu kadar basit.

orası tüm zengin siyasetçilerin ve makam sahiplerinin kendini vergiden kaçırdığı,
    havalimanında bomba patladığında yolculardan 100'er lira aldığı fakir cahil ve kendini uyanık zanneden insanların olduğu bir yer değil, orası türkiye değil.
    fark edip etmez işlem başlatırlar.
    her ne kadar müslüman(!) olmasalarda ahlak onlarda en öndedir.

eziklikten ve genellemelerden kurtulamadık sanırım bu da saydığınız şeyler içinde!!!
  • Prensip meselesi

• N20 kullanıcısına yanıt
    Bende Ferrari İtalya da yapılıyor sanıyordum.
  • Teorik olarak vettel ve raikönnen ferrari adına çalışıyorlar evet ama haberde "ferrari çalışanı" olarak yazılınca akla farklı pozisyonlar geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.